Ti is szeretitek a lovakat?
A ló (Equus caballus) az emlősök (Mammalia) osztályának a páratlanujjú patások (Perissodactyla) rendjéhez, ezen belül a lófélék (Equidae) családjához tartozó faj. Ma már csak háziasított vagy háziasítottból visszavadult formáiban ismert. Legközelebbi rokona a vadló (Equus ferus). Egyes nézetek szerint a ló és a vadló egyazon faj, az Equus ferus eltérő alfajai. Ebben az esetben a ló fogalmát tágabban használhatjuk, amelybe beleértjük a vadlovat is, amelytől a háziasított alfajt a házi ló névvel különböztethetjük meg (Equus ferus caballus).
Lovaglás
2016. április 27. 13:09
2016. október 31. 13:19
DiabloHorseriderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 259274 offline |
Én hobbilovas vagyok, ennek ellenére kis túlzással ez az életem.
Kb 3 éve kezdtem, már akkor is imádtam .
Kedvencem Alycia Burton, nagyon jól bánik a lovakkal és ha azt is megélem, hogy lesz saját lovam is, biztos, hogy én is ki akarom próbálni a kéz nélküli vágtát szőrén.
Viszont nagyon nem szeretem a díjlovaglást.
Kb 3 éve kezdtem, már akkor is imádtam .
Kedvencem Alycia Burton, nagyon jól bánik a lovakkal és ha azt is megélem, hogy lesz saját lovam is, biztos, hogy én is ki akarom próbálni a kéz nélküli vágtát szőrén.
Viszont nagyon nem szeretem a díjlovaglást.
2017. május 26. 15:04
Kgabiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 264534 offline |
Lovász állások itt vannak: https://hu.jooble.org/%C3%A1ll%C3%A1s-lov%C3%A1sz
2022. november 07. 12:56
Furának fogok tűni, de én eddig csak egyszer lovagoltam, 2017-ben, akkor még nem voltam 7 éves.
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.