Hűűűű, jó sokat írtam, gyakorlatilag feleslegesen
Tanuljunk spanyolul!
2011. szeptember 26. 09:37
|
magneskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 161206 offline
|
De kár, hogy így elhalt a topic. Most kezdtem nézegetni visszafelé a leckéket, lassan írkálom is ki őket. 1 hónapja jött az ötlet, hogy megtanulok spanyolul, nem kell, nem kötelező, semmi szükségem rá, csak úgy
Miért spanyol? Felírtam pár nyelvet és erre böktem rá csukott szemmel
Tavalyi elég komoly agyi probléma utáni felépülés nálam nem úgy jött ki, hogy úgy élek minden napot mintha az utolsó lenne, hanem mindent amit eddig nem tanultam, meg akarok tanulni
Így megtanultam a hindi ABC-t, megtanultam - ha már magyar vagyok - a rovásírást, és most jött ez. De 1 hónap alatt annyira megszerettem, hogyha véletlenül egy nap nem tudok napközben vele foglalkozni akkor lefekvéskor még elolvasok egy leckét
remélem lesz is kitartásom hozzá, amennyire azt olvastam, hogy könnyű nyelv, ahhoz képest azért elég nehéznek érzem. Egyedül tanulom, senki nem segít, könyvekből és audio anyagokból próbálom elsajátítani, de ez a topic szerintem sokat fog segíteni.
2015. június 17. 20:23
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
Aki szívesen olvasna a spanyolról és az újlatin nyelvekről általában érdekességeket, nem csak tanulás céljából, az látogassa meg az oldalam: www.elmexicano.hu, illetve fenn van a Facebookon is.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét