Kutya vagy macska?
2015. március 01. 17:21
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Kutyások gyülekező
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2015. március 05. 14:40
|
|
Follow your dreams02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 40 Azonosító: 240617 offline
|
Tehén
:"D Nem, amúgy mind2
AriG.Fan
2015. március 05. 14:54
Kutya
A macskák hűtlenek.Aranyosak meg minden,de volt vagy 6 macskám és mindegyik elszökött!Nem szeretem őket.És a kutyák aranyosabbak is!
A macskák hűtlenek.Aranyosak meg minden,de volt vagy 6 macskám és mindegyik elszökött!Nem szeretem őket.És a kutyák aranyosabbak is!
2015. augusztus 11. 02:10
Macska, mert nekem ez a kedvenc állatom, és valamiért jobban szeretem, hogy önfejűek és nem hallgatnak ránk/rám, olyanok kb., mint az emberek. De nagyon szeretem a kutyusokat is, azok is zabálni valóak.
2015. augusztus 11. 07:56
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Macska
Őszintén szólva sokkal de, sokkal jobban szeretem a cicákat, mint a kutyákat. Azért, mert rettentő cukik (persze némelyik kutya is) nem annyira büdösek, mint a kutyákxd. Ha pl kint eszek, nem jönnek oda és lihegnek a pofámba...
Nekem van 1 cicám és a tesómmal egy közös kutyám és mindkettőt nagyon szeretem, bár az elég idegesítő, mikor a kutya elkezd éjszaka torka szakadtából ugatni...Nekem baromi jól tud esni az éjszaka kellős közebén felriadni a hangos bömbölésére
Szóval, ezért szeretem sokkal jobban az imádnivaló, cukkancs cicusokat*--*
Őszintén szólva sokkal de, sokkal jobban szeretem a cicákat, mint a kutyákat. Azért, mert rettentő cukik (persze némelyik kutya is) nem annyira büdösek, mint a kutyákxd. Ha pl kint eszek, nem jönnek oda és lihegnek a pofámba...
Nekem van 1 cicám és a tesómmal egy közös kutyám és mindkettőt nagyon szeretem, bár az elég idegesítő, mikor a kutya elkezd éjszaka torka szakadtából ugatni...Nekem baromi jól tud esni az éjszaka kellős közebén felriadni a hangos bömbölésére
Szóval, ezért szeretem sokkal jobban az imádnivaló, cukkancs cicusokat*--*
2015. augusztus 11. 08:24
Természetesen a kutya, nálam ez alapvető. A kutya ezerszer aranyosabb, értelmesebb, szebb, és hűségesebb mint valaha a macskák voltak/lesznek.. Az ebek szörnyen aranyosak, ezerszer könnyebben csalnak mosolyt az arcomra, mint azok a dögök.
A macskák némelyike aranyos, de mindegyik egyes jószág hűtlen, akárki akármit mond. A macskák büdösek és nyivákoló dögök. Kiirtanám az összes dögöt, ha tehetném. A macskának minden dolog alvóhely, még a konyhaasztalra is felmászik!!! Ha lenne egy macskám és felmászna mindenhova én komolyan agyonütném.
Tudtommal nem a macska véd meg egy betörőtől! Ő inkább elkószál.. Csak ritka macska az, aki egeret is fog... Gyűlölöm őket!
Sajnos azért van több ember a földön, akinek macskája van, mert a macskák annyira értéktelenek, hogy BÁRHONNAN INGYEN ellehet vinni!
( ui.: és most jöhetnek az értelmes leszólások!
)
A beszólások és a kutyák szidása/macskák imádása válaszban cseppet sem fog érdekelni! Szintúgy az sem, ha valaki megutál!
A macskák némelyike aranyos, de mindegyik egyes jószág hűtlen, akárki akármit mond. A macskák büdösek és nyivákoló dögök. Kiirtanám az összes dögöt, ha tehetném. A macskának minden dolog alvóhely, még a konyhaasztalra is felmászik!!! Ha lenne egy macskám és felmászna mindenhova én komolyan agyonütném.
Sajnos azért van több ember a földön, akinek macskája van, mert a macskák annyira értéktelenek, hogy BÁRHONNAN INGYEN ellehet vinni!
( ui.: és most jöhetnek az értelmes leszólások!
A beszólások és a kutyák szidása/macskák imádása válaszban cseppet sem fog érdekelni! Szintúgy az sem, ha valaki megutál!
TheTruthAboutLove
2015. augusztus 14. 17:04
|
|
sz.petra2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 12 Azonosító: 242404 offline
|
mind2, olyan aranyosak
2015. augusztus 14. 17:39
Én kutya-párti vagyok. Régen volt egy cicám, na de az az égvilágon semmit sem csinált, csak feküdt egész nap, meg evett és elfoglalta a kanapét.
2016. február 24. 20:20
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
mindkettőt szeretem. a macskák csak addig dörgölődnek, ameddig adsz nekik enni, aztán ameddig nem idegesíted fel őket.
a kutyánál csak hűséget tapasztalsz, persze nem azok a kis lábtörlők mert azok hamisak
2017. február 03. 12:23
abszolút macska párti vagyok, de ettől függetlenül a kistermetű kutyusokat is nagyon kedvelem
2017. február 19. 21:54
A kutyát. nekem eleve a kutyák jobban bejönnek.. Több mindent lehet velük csinálni, szerintem aranyosabbak is. Na de a macsekok is cukik.Azért Személy szerint a kutya..
2017. március 09. 08:44
|
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline
|
Egy icipicit a kutyákat, mert már régebb óta van kutyánk, már 8 éves lesz augusztusban:) De persze a macskákat is szeretem;)
2017. október 24. 11:06
|
|
CintiMermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 261346 offline
|
Macskákat.
Aranyosabbak,finomabb a bundájuk.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.