Demi Lovato
2012. február 24. 16:21
Nagyon tehetséges Demi a hangját imádom régebben óriási rajongója voltam igaz még ma is szeretem... :)
2012. március 08. 13:44
olah96erikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 168548 offline |
szerintem nagyon jó színész és énekesnő is
2012. március 08. 17:43
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline |
Demi mindig nagyon szép imádom .
2012. április 10. 10:55
Nagyon szeretem Demi-t!
Igaz nem Ő a kedcenc sztárom, de attól még szerethetem!
Amikor láttam Demi-t a Camp Rock-ban és a Sonny, a sztárjelölt-ben nem volt nekem valami nagy szám. Idegesítőnek és unszimpatikusnak találtam. De amióta elment a Disney-től tehát nyáron Ő lett a második kedvenc sztárom! Ő mostanra egy szimpatikus, kedves és odaadó nő lett számomra! Szuper színésznő! És egynagyon, de nagyon tehetséges és szuper énekesnő! Neki egyszerűen gyönyörű hangja van élőben!
Imádom a mostani számait, hiszen gyönyörű a szövegük és a videoklippjük!! De nemcsak a számai gyönyörűek, hanem Ő is!
Igaz nem Ő a kedcenc sztárom, de attól még szerethetem!
Amikor láttam Demi-t a Camp Rock-ban és a Sonny, a sztárjelölt-ben nem volt nekem valami nagy szám. Idegesítőnek és unszimpatikusnak találtam. De amióta elment a Disney-től tehát nyáron Ő lett a második kedvenc sztárom! Ő mostanra egy szimpatikus, kedves és odaadó nő lett számomra! Szuper színésznő! És egynagyon, de nagyon tehetséges és szuper énekesnő! Neki egyszerűen gyönyörű hangja van élőben!
Imádom a mostani számait, hiszen gyönyörű a szövegük és a videoklippjük!! De nemcsak a számai gyönyörűek, hanem Ő is!
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2012. április 25. 16:44
Demi Demi ...Hol is kezdjem...2010-ben láttam először a Camp Rock-ban lenyűgöző volt az alakítása.Aztán még a Sonny-ban is láttam ott is remekül játszott.A Me, Myself and Time száma nagyon nagyon jó szám.Remekül énekel élőben is nem úgy mint Szalonna.Szóval teljes mértékben tisztelem Demit és amióta kikerült a depressziós körből még erősebb lett.
Idézet
Stay Strong!
2012. április 25. 20:17
Régen nem nagyon szerettem őt... Aztán egy nap pakoltam a szekrényemben, Disney-t néztem közben és Camp Rock ment. Néztem milyen jó hangja van. Csodálkoztam. Igazából amikor azt mondtam, hogy én nem szeretem Demi Lovato-t akkor azt úgy mondtam, hogy nem is ismertem... Ma már a kedvenceim között van. Nagyon szép és csodálatos hangja van.
Snowkiss
2012. április 30. 15:10
Hát, hogy is kezdjem?! Először is imádom! De ezt a profilomnál észreveheted! Elmesélek róla egy történetet... Amikor legelőször láttam a Barney And Friends-ben (még ovis voltam ) Akkor zgye egyáltalán nem érdekelt! Aztán láttam a Camp Rock-ban a Sonny, A Sztárjelölt-ben és a Hercegnő Védelmi Program-ban egyszerűen ki nem állhattam!Unszimpatikus volt! De amióta elment a Disney-től, tehát 2011 nyara óta Ő a 2. kedvenc sztárom!!! Komolyan! Szuper színésznő és hihetetlenül zseniális énekesnő! Csodálatos hangja van élőben és a mostani számai nagyon szépek, de a kedvencem : Give Your Heart A Break! Gyönyörű szám, mint az énekesnője! Amúgy meg lehet útálni, de miért?! Mert régebben drogozott? Mert cigizett? Mert ivott néha sokszor alkoholt? Am meg már mindegyikről leszokott! És nem kéne kövérnek csúfolni. Nem tehet róla, hogy nem egy 20 kilós modell...
Snowkiss
2012. október 24. 10:53
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Egyik nagy kedvencem, és nem szeretnék nagy litániát írni, de remélem azt, hogy amilyen tehetséges, nem fog elveszni
Sok mindenen keresztül ment, sok mindent átélt, egyszer összeroppant a nagy nyomás alatt és képes volt felállni, ezt tisztelem benne.
Remélem a többi albuma is sikeres és jó lesz.
Sok mindenen keresztül ment, sok mindent átélt, egyszer összeroppant a nagy nyomás alatt és képes volt felállni, ezt tisztelem benne.
Remélem a többi albuma is sikeres és jó lesz.
2012. december 27. 21:28
Pengeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 181563 offline |
DEMIT IMÁDOM^^ DE AMIT MOST KITETTEK RÓLA KÉPET PROFILKÉPNEK AZ A TÜBBIHEZ KÉPEST VALAMI CSAPNIVALÓAN BORZALMAS KÉP RÓLA, AZ A VASTAG SZEMÖLDÖK -.-" SZERINTEM SZÁNDÉKOSAN TETTEK KI RÓLA EGY BÉNÁBB KÉPET..
2012. december 27. 21:44
Demziii
Nagyon szeretem a csajszit, imádom a hangját is, a kedvenc számom tőle a Give a Heartbreak.
Nagyon szeretem a csajszit, imádom a hangját is, a kedvenc számom tőle a Give a Heartbreak.
2013. május 17. 19:25
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
klassz képek szeretem demit!
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.