Demi Lovato
2012. február 24. 16:21
Nagyon tehetséges Demi a hangját imádom régebben óriási rajongója voltam igaz még ma is szeretem... :)
2012. március 08. 13:44
|
olah96erikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 168548 offline
|
szerintem nagyon jó színész és énekesnő is
2012. március 08. 17:43
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Demi mindig nagyon szép imádom .
2012. április 10. 10:55
Nagyon szeretem Demi-t!
Igaz nem Ő a kedcenc sztárom, de attól még szerethetem!
Amikor láttam Demi-t a Camp Rock-ban és a Sonny, a sztárjelölt-ben nem volt nekem valami nagy szám. Idegesítőnek és unszimpatikusnak találtam. De amióta elment a Disney-től tehát nyáron Ő lett a második kedvenc sztárom!
Ő mostanra egy szimpatikus, kedves és odaadó nő lett számomra!
Szuper színésznő!
És egynagyon, de nagyon tehetséges és szuper énekesnő! Neki egyszerűen gyönyörű hangja van élőben!
Imádom a mostani számait, hiszen gyönyörű a szövegük és a videoklippjük!!
De nemcsak a számai gyönyörűek, hanem Ő is!
Igaz nem Ő a kedcenc sztárom, de attól még szerethetem!
Amikor láttam Demi-t a Camp Rock-ban és a Sonny, a sztárjelölt-ben nem volt nekem valami nagy szám. Idegesítőnek és unszimpatikusnak találtam. De amióta elment a Disney-től tehát nyáron Ő lett a második kedvenc sztárom!
Imádom a mostani számait, hiszen gyönyörű a szövegük és a videoklippjük!!
1 felhasználónak tetszik:
Snowkiss
2012. április 25. 16:44
Demi Demi
...Hol is kezdjem...2010-ben láttam először a Camp Rock-ban lenyűgöző volt az alakítása.Aztán még a Sonny-ban is láttam ott is remekül játszott.A Me, Myself and Time száma nagyon nagyon jó szám.Remekül énekel élőben is nem úgy mint Szalonna.Szóval teljes mértékben tisztelem Demit és amióta kikerült a depressziós körből még erősebb lett.
Idézet
Stay Strong!
2012. április 25. 20:17
Régen nem nagyon szerettem őt... Aztán egy nap pakoltam a szekrényemben, Disney-t néztem közben és Camp Rock ment. Néztem milyen jó hangja van. Csodálkoztam. Igazából amikor azt mondtam, hogy én nem szeretem Demi Lovato-t akkor azt úgy mondtam, hogy nem is ismertem... Ma már a kedvenceim között van. Nagyon szép és csodálatos hangja van.
Snowkiss
2012. április 30. 15:10
Hát, hogy is kezdjem?! Először is imádom! De ezt a profilomnál észreveheted!
Snowkiss
2012. október 24. 10:53
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Egyik nagy kedvencem, és nem szeretnék nagy litániát írni, de remélem azt, hogy amilyen tehetséges, nem fog elveszni
Sok mindenen keresztül ment, sok mindent átélt, egyszer összeroppant a nagy nyomás alatt és képes volt felállni, ezt tisztelem benne.
Remélem a többi albuma is sikeres és jó lesz.
Sok mindenen keresztül ment, sok mindent átélt, egyszer összeroppant a nagy nyomás alatt és képes volt felállni, ezt tisztelem benne.
Remélem a többi albuma is sikeres és jó lesz.
2012. december 27. 21:28
|
|
Pengeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 181563 offline
|
DEMIT IMÁDOM^^ DE AMIT MOST KITETTEK RÓLA KÉPET PROFILKÉPNEK AZ A TÜBBIHEZ KÉPEST VALAMI CSAPNIVALÓAN BORZALMAS KÉP RÓLA, AZ A VASTAG SZEMÖLDÖK -.-" SZERINTEM SZÁNDÉKOSAN TETTEK KI RÓLA EGY BÉNÁBB KÉPET..
2012. december 27. 21:44
Demziii
Nagyon szeretem a csajszit, imádom a hangját is, a kedvenc számom tőle a Give a Heartbreak.
Nagyon szeretem a csajszit, imádom a hangját is, a kedvenc számom tőle a Give a Heartbreak.
2013. május 17. 19:25
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
klassz képek
szeretem demit!
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.