Our Demi.
Demi Lovato
2014. június 15. 16:09
Demit imádom.Minden számát...a Skyscraper csodálatos csak sírni tudok rajta.A Neon Lights az annyira jó dallamú az Unbroken meg maga a csoda.Demi nagyon sokat segített nekem.Amikor úgyéreztem meghalok a fájdalomtól mert a legjobb barátnőm otthagyott egyedül és cserbenhagyott akkor a dalaival és a jelenlétével vészelték túl magam.Amikor örültem Demi dalait hallgatva tudatosult bennem,hogy igen élek.Amikor az egyik barátnőm depressziós volt és sírva fakadtam attól,hogy szenved akkor megszólalt a telefonom.Hívtak és egy Demi szám volt a csöngőhangom akkor jöttem rá,hogy meg kell hallgatnia a barátnőmnek a Skyscrapert magyar szöveggel.És akkor rájött,hogy(mármint a barátnőm),hogy nincs itt a világvége és nem lett tovább depressziós.Köszönöm Demi!
1 felhasználónak tetszik:
sg1992
2014. június 22. 07:26
Sziasztok
Ezt a forumot azért hoztam, hogy a Demi rajongòk itt kibeszélhetik kedvencüket Lenne egy pár szabály is amit szeretnék ha betartanátok.
- Ha csatlakozni szeretnél légyszi egy kicsit mutatkozz be! Nem kekk egy kis regényt írni, 2-3 mondat bőven elég
- Kèrlek ne hasznàlj csúnya szavakat,mert azt nem tűröm!
Ez a két szabály a legfontosabb, de természetesen vannak íratlan szabályok is amit szerintem minden kúltùrált embernek tudnia kell! Na ha màr bemutatkozást említettem akkor én is leírok egy pár dolgot magamròl.
Rebekának hívnak és 14 éves vagyok. Szabolcs megyében élek egy kis faluban a szüleimmel és a húgommal. Demi már 2008 óta a példaképem és azóta csak még jobban szeretem
Remélem egy jò kus közösség fog itt összekovàcsolódni
Ezt a forumot azért hoztam, hogy a Demi rajongòk itt kibeszélhetik kedvencüket Lenne egy pár szabály is amit szeretnék ha betartanátok.
- Ha csatlakozni szeretnél légyszi egy kicsit mutatkozz be! Nem kekk egy kis regényt írni, 2-3 mondat bőven elég
- Kèrlek ne hasznàlj csúnya szavakat,mert azt nem tűröm!
Ez a két szabály a legfontosabb, de természetesen vannak íratlan szabályok is amit szerintem minden kúltùrált embernek tudnia kell! Na ha màr bemutatkozást említettem akkor én is leírok egy pár dolgot magamròl.
Rebekának hívnak és 14 éves vagyok. Szabolcs megyében élek egy kis faluban a szüleimmel és a húgommal. Demi már 2008 óta a példaképem és azóta csak még jobban szeretem
Remélem egy jò kus közösség fog itt összekovàcsolódni
2014. június 22. 11:12
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline |
Szia a nevem Betti.12 éves vagyok és én is ott lakom ahol te.Demit én is akkor kedveltek meg mint te.
És mit gondolsz arról hogy Deminek már elég komoly a kapcsolata???
És mit gondolsz arról hogy Deminek már elég komoly a kapcsolata???
2014. augusztus 04. 17:14
[quote=Szandiii_1992,2014.08.04. 14:38~5068209]Mennyit változott Maddie az évek során, úristen. Mini-Demi lett belőle.
Mind a ketten olyan gyönyörűek!!
Mind a ketten olyan gyönyörűek!!
2014. augusztus 06. 11:29
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Demit nagyon bírom,nagyon aranyos
2014. augusztus 07. 09:57
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline |
A mostani haja nekem nagyon tetszik
2014. augusztus 07. 10:04
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15257 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline |
Demi egy nagyon aranyos lány még a Disneyin ismertem meg és nagyon meg tetszet olyan cuki volt És most most már egy gyönyörű felnőt nő lett aból a mi kis Deminkből akinek olyan a hangja akár egy angyalnak...
hidasicaszandra
2014. augusztus 07. 11:00
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
Én kis korom ota ismerem Demit igaz bár hogy azóta sok botránya meg dala, filmje volt de én akkor a multba is szeretem meg most is a jelenbem is szeretem meg a jövöbe is fogom szeretni
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFOKEkDuFiUgK5kWZzbXfOzXJN8eGhq5BmCqOGi0nGR-ROt70x[/img]
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGIOu4YdJxZH1C1gdpS9JSzxnT_uMK_jf-Ko7KDec8Y7wbAKWB[/img]
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFOKEkDuFiUgK5kWZzbXfOzXJN8eGhq5BmCqOGi0nGR-ROt70x[/img]
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGIOu4YdJxZH1C1gdpS9JSzxnT_uMK_jf-Ko7KDec8Y7wbAKWB[/img]
2014. augusztus 07. 11:24
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline |
Szerintem Demi nagyon jól énekel! És jól is színészkedik, bár régen láttam már a tévében!
2014. augusztus 08. 20:23
Most már hivatalos, hogy a szeptemberben kezdődő turnén fognak együtt énekelni, de hogy melyik dalra esett a választásuk, azt Christina nem árulta el a riporternek.
Midnight Memories
2014. augusztus 12. 14:42
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline |
TCA 2014
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.