A Valencia C.F. 22 éves szélsőjét nézte ki magának az olasz Internazionale. A Valencia ezen a nyáron kiárusítást rendezett legjobbjai között. Vajon Matát is elengedik?
A teljes cikkhez kattints ide!
Matát vinné az Inter
2010. augusztus 06. 17:18
2010. augusztus 06. 20:25
Idézet (Dóríthá @ 2010.08.06. 20:04)
Ha padozni akar.. bár nem tudom milyen játékosai vannak az Internek.
De engem Mata nem győzött meg az elmúlt években, sokszor mintha a pályán se lenne. De azért Amunt.
De engem Mata nem győzött meg az elmúlt években, sokszor mintha a pályán se lenne. De azért Amunt.
Szerintem a Valenciában alapember és jól játszik. A tavalyi Konföderációs-kupán többet játszott mint az idei világbajnokságon és akkor nagyon jó volt. Sok támadást vitt szélen. A beadásai is nagyon jók voltak. Most hogy elment Villa és Silva a Valenciából sok fog ránehezedni.
2010. augusztus 06. 20:29
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2010.08.06. 20:25)
Szerintem a Valenciában alapember és jól játszik. A tavalyi Konföderációs-kupán többet játszott mint az idei világbajnokságon és akkor nagyon jó volt. Sok támadást vitt szélen. A beadásai is nagyon jók voltak. Most hogy elment Villa és Silva a Valenciából sok fog ránehezedni.
Lehet igazad van, engem ő nem annyira nyert meg, és elképzelhető, hogy ezért vagyok ilyen véleménnyel róla. Az utolsó mondatoddal egyetértek, de Emery okos akkor taktikát vált.
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.

0 felhasználónak tetszik: