Edward Vs. Damon
2010. augusztus 23. 22:53
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
DAMOOOOON (L)
de Roberttel tényleg elszaladt a ló...ez mondjuk még annyira nem nagy szám,de amikor megláttam,hogy zsíros hajjal,meg szakadt ruhában mászkál az utcán...BRR,végleg kiszerettem belőle
de Roberttel tényleg elszaladt a ló...ez mondjuk még annyira nem nagy szám,de amikor megláttam,hogy zsíros hajjal,meg szakadt ruhában mászkál az utcán...BRR,végleg kiszerettem belőle
2010. augusztus 26. 09:19
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A Sexy Beast Bracket döntőjét megnyerte Ian Somerhalder. Legyőztük a hatalmas rajongó táborral büszkélkedhető twilight-ot. Ian 138,630 szavazatott kapot, míg riválisa 134,728-at, a különbség csupán 3,902 szavazat. Habár Pattinson sokáig vezetett mégiscsak Ian lett a győztes. Régebben még twitteren Ian az alábbi üzenetett oszotta meg velünk: “Ez a Pattinson gyerek a végére szétrúgja a seggem, azonban köszönöm a rámfordított időt, ez igazán király”, ezzel a kijelentésével fordította meg a szavazás állását? Ian elmondja az ew-nek, hogy azt gondolja, Matt Davis megkérte Justin Biebert, hogy nem szavazzna-e az ő barátjára Ian-re a Sexy Beast Bracket versenyében. Talán ez is segített? Augusztus 27-én az ew közzétesz egy interjút a győztessel kiváncsian várjuk. Addig is itt megtudjátok nézni Ian, kiket győzőtt le és hogy jutott el a döntőig, amit végül megis nyert.
2010. augusztus 26. 15:49
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Én azért meglepődtem. Azt hittem, hogy a sok tinilány nyomogatja majd a gombokat ezerrel Robertra... meg a Twilight azért régebbre nyúlik vissza, a TVD pedig alig egy éves sorozat.
Mindenesetre nagy boldogság töltött el, mikor megláttam, hogy Ian lett a nyertes!!! és tényleg tök durva, hogy mennyi mindenkit lekőrözött!
Mindenesetre nagy boldogság töltött el, mikor megláttam, hogy Ian lett a nyertes!!! és tényleg tök durva, hogy mennyi mindenkit lekőrözött!
2010. augusztus 27. 09:13
Ezt megéri megnézni... Damonnak írtak egy győzelmi éneket (pontosabban kollegája Matt Davis elénekelte a győzelmi éneket és köszönetet mondott a rajongóknak)
NÉZD MEG TE IS
NÉZD MEG TE IS
2010. augusztus 27. 14:54
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.08.27. 09:13)
Ezt megéri megnézni... Damonnak írtak egy győzelmi éneket (pontosabban kollegája Matt Davis elénekelte a győzelmi éneket és köszönetet mondott a rajongóknak)
NÉZD MEG TE IS
NÉZD MEG TE IS
,, his eyes are so beautiful... Damon Salvatore is the best´´ milyen igaz
2010. augusztus 27. 20:42
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline |
Woow! Húhh, de király! El se hiszitek milyen boldog vagyok!! Mondjuk, valahogy eddig is sejtettem, hogy Ian fog győzni!!! Nem fog örökké Robert lenni a király!
2010. augusztus 27. 21:48
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline |
Én minden nap szavaztam vagy 10-szer Damonra ^^ Nagyon örültem tegnap, amikor megtudtam, hogy nyert Hát nem csoda, hisz ő tényleg egy nagyon szexi vadállat <3 És Edward nem is vadállat...
2010. augusztus 27. 21:51
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline |
Tényleg én már meghallgattam Matt David gitározását és éneklését Ian-ről XD Nagyon nagy XD Jó hangja van és néha belenevet XD De hogy miért írta bele Justin Bieber-t azt nemtom XD
2010. augusztus 28. 12:59
hehe. ez vicces mert míg egy évvel ezelőtt robi szavaztam volna naponta 20x, addig most, ha hamarabb tudok erről, akkor ian-re voksoltam volna!
örülök! ^^
örülök! ^^
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.