Előbb hallgattam meg.
Egyelőre azt kell mondjam, hogy félig Sour, félig SK.
De még párszor meg kell hallgassam, hogy igazán elmondhassam mit gondolok róla.
Slipknot
2014. október 08. 19:09
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |

2014. október 08. 19:26
![]() |
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.10.08. 19:09)
Előbb hallgattam meg.
Van közte néhány beütés, mint a Custer, de összségében Stone Sh.t.
2014. október 09. 20:45
![]() |
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 ![]() |
Többszöri hallgatás után azt kell mondjam: ez igen, f@sz@ album lett! Megleptek. Szerintem sokkalta súlyosabb lett, mint az AHIG. Nem sok kivetnivalót találtam benne az 1-2 nyálasabb Sour éneken kívül.
2014. október 10. 18:07
![]() |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 ![]() |
SPECIAL EDITION - ALBUM
If Rain Is What You Want - ezmiazany.m?
Custer - erre jó headbangelni... nem lett rossz dal... sőt...
If Rain Is What You Want - ezmiazany.m?

Custer - erre jó headbangelni... nem lett rossz dal... sőt...
2014. október 10. 20:51
![]() |
Hah, jól van, b.ssza meg. Az első meghallgatás utáni sokk után újra nekiültem és újra és igen, újra. B.ssza meg, kb csak azt hallgatom. Van rajta néhány nagyon sz.r, mint a Killpop vagy az If Rain Is What You Want, szóval ilyen Souros sz.rok, de ezen felül... mondjuk az AOV, Skeptic vagy a Custer.. szóval nem rossz... enyhén szólva. Na, igen, szóval nem lett rossz, látszódik, hogy mihez van köze Coreynak és mihez nem. Ott van a Goodbye... valamikor mondta, hogy ír egy dalt arról a napról, azóta hallani akartam. Igen, b.sszameg, végig arra vártam, pedig volt dec.13. Most is azt hallgatom. A szöveg semmit mondó, sablon. A zenét most nem jellemezném, mert inkább Sour, amit én utálok, de ti nem. De nem azért, de szerintem én jobban írtam... de mindegy, értem én, hogy mi van benne és bőgök is rendesen, de jobb lenne Joeyét hallgatni. Szóval... összeségében... nem lett rossz az album, legalábbis mindenképp jobb, mint amit vártam. DE a Slipknotra a továbbiakban is holt zenekarként tekintek. A továbbiakban sem nevezhetem magam ismét maggotnak. Ez akkor is Second Stone Shit. Joey a büdös életben nem hagyta volna, hogy a sz.r dalokat/részeket is betegyék. Akkor nem SSS lenne...no meg az álltalános viselkedésük... és mi ez a cover és cím CHAPTER?! Tudjátok... vagyis nem, szóval sokáig titkoltam, de nekem mindig is volt egy kis ranglistám a tagokról Joey mindig is az első volt, utánna Paul. A többit nem árulom el. Nem mintha bárkt is érdekelne... szóval sokáig sorolhatnám, de - ha szabad így mondanom - nagyon különleges kapcsolat fűz mindkettejükhöz, pláne Joeyhoz. Innentől fogva... Na, most kb ennyit akartam, de biztos kihagytam valamit, szóval szerintem később még írok.
2014. október 12. 12:15
Sajnos még csak egyszer tudtam meghallgatni, szombaton, eddig az a benyomásom róla, hogy szerintem sokkal jobb lett, mint az AHIG, a 14 éves énem kívánsága teljesült, hogy ne azt a vonalat folytassák.
De az egyszeri hallgatás még kevés volt, szóval majd még írni fogok róla, ha többször is meghallgattam.

De az egyszeri hallgatás még kevés volt, szóval majd még írni fogok róla, ha többször is meghallgattam.
2014. október 12. 17:47
![]() |
Megvettem az újságot, töltsem fel az interjút Jamessel, vagy mindenki hozzá jut a nyomtatot formához (vagy egyébként is lesz.rjátok)?
Ha már ott volt, akkor elolvastam... most jöttem csak rá, hogy mennyire is iritál James. Egyébként meg ki volt az a vadbarom aki a SLIPKNOT kilenc ágú csillagát rakta be háttérnek?
Ha már ott volt, akkor elolvastam... most jöttem csak rá, hogy mennyire is iritál James. Egyébként meg ki volt az a vadbarom aki a SLIPKNOT kilenc ágú csillagát rakta be háttérnek?

2014. október 12. 17:49
Idézet (Darkness @ 2014.10.12. 17:47)
Megvettem az újságot, töltsem fel az interjút Jamessel, vagy mindenki hozzá jut a nyomtatot formához (vagy egyébként is lesz.rjátok)?
Én is elolvastam már az interjút. Hát, érdekes, ahogy Jim beszél, a sorok közötti részekből rá lehet jönni, hogy nincsenek valami jóban Corey-val. Bár egy ilyen soktagú bandánál nem is csoda, hogy klikkesedések vannak.
2014. október 12. 18:10
![]() |
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 ![]() |
Idézet (Darkness @ 2014.10.12. 17:47)
Szerintem érdekes, mert egész korrektül beszél, sőt... Szerintem nem mondott hülyeségeket, nekem is csak az jött le, hogy Kórival nincsenek jóban, plusz most ő volt a fő ötletelő.
A háttérről meg annyit, hogy az nem az új csillagjuk?
Idézet (MsDeadpool @ 2014.10.12. 17:49)
Én is elolvastam már az interjút. Hát, érdekes, ahogy Jim beszél, a sorok közötti részekből rá lehet jönni, hogy nincsenek valami jóban Corey-val. Bár egy ilyen soktagú bandánál nem is csoda, hogy klikkesedések vannak.
Klikkesedések minden zenekarban vannak. (off: nálunk is, de ezt te tudod a legjobban ^^) De egyébként szr lehetett Jimnek, egyedül megcsinálni mindazt, amit eddig hárman/ketten csináltak.
2014. október 12. 18:18
Idézet (thestupidboy96 @ 2014.10.12. 18:10)
Klikkesedések minden zenekarban vannak. (off: nálunk is, de ezt te tudod a legjobban ^^)
A Padödöben nincs klikkesedés.

2014. október 12. 18:53
![]() |
Idézet (thestupidboy96 @ 2014.10.12. 18:10)
A háttérről meg annyit, hogy az nem az új csillagjuk?
Azt hiszem, meg tudom különböztetni a kettőt... a háttér a Slipknot csillagja, az SSS-ének a közepén vagy egy kis kör, abból pedig hosszú "ágak" jönnek ki.

2014. október 12. 19:12
![]() |
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 ![]() |
Idézet (Darkness @ 2014.10.12. 18:53)
Azt hiszem, meg tudom különböztetni a kettőt... a háttér a Slipknot csillagja, az SSS-ének a közepén vagy egy kis kör, abból pedig hosszú "ágak" jönnek ki.
Hát akkor az tényleg nem volt szép húzás tőlük...

2014. október 12. 19:55
![]() |
Idézet (MsDeadpool @ 2014.10.12. 19:36)
Az újságszerkesztők gyakran ejtenek ilyen hibákat.
Megse lepődök, tudom milyen emberek szerkesztik a magazint... meg is lepődtem volna, ha nem rontják el.
2014. október 12. 21:15
2014. október 12. 21:20
![]() |
Idézet (MsDeadpool @ 2014.10.12. 21:15)
http://www.shortscore.net/2014/10/09/jim-root-szerint-sosem-tudjuk-meg-ki-slipknot-uj-dobosa/
Istnm.
Istnm.
Már régen elolvastam, egyébként meg Jay az.
Kapcsolódó sztárok

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Lelki problémáiról vallott.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.

Cannes-i filmfesztivál 2022: így jelentek meg a sztárok III.
Cannes-i filmfesztivál 2022: így jelentek meg a sztárok III.
Így ragyogtak a sztárok.

Nina Dobrev és Shaun White először együtt a vörös szőnyegen - fotók
Nina Dobrev és Shaun White először együtt a vörös szőnyegen - fotók
Nagyon szerelmes a két sztár.

Válik a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola
Válik a Vámpírnaplók sztárja, Candice Accola
Külön folytatják életüket.

Így érkezett a Kardashian család Kourtney és Travis esküvőjére
Így érkezett a Kardashian család Kourtney és Travis esküvőjére
Olaszországba utazott a család.