The Walking Dead (2010-)
2014. november 17. 23:29
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 234 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline |
Jóságosatyaúristen. Noah találkozott Daryl-ékkel? azok a kórházosok pedig szó szerint felöklelték Carol-t. Úgy szétütném őket, mint légycsapó a legyet. neem, végül is kicsit sem feltűnő, hogy az út közepén elrohan egy féligkopasz csajszika, fegyverrel a vállán, nem, kissé sem. viszont elszomorít, hogy vagy két-három hétig nem lesz Beth-szel kapcsolatos részecske. mondjuk már jól esne egy pöppet Rick-ékkel is foglalkoznia a sorozatnak, érdekel, mit csinálnak a papbácsinál. Abraham pedig forduljon fel, csak így utólag. Eugen pedig... hogy az olajba tudott idáig ekkorákat füllenteni, bocs, hazudni? Ha én lennék ő, már rég kiköptem volna a tüdőmet a sok igazmondástól. Eugen, minden elismerésem.
2014. november 18. 02:25
gabrix81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 115090 offline |
Idézet (Ewanon96 @ 2014.11.17. 23:29)
Jóságosatyaúristen. Noah találkozott Daryl-ékkel? azok a kórházosok pedig szó szerint felöklelték Carol-t. Úgy szétütném őket, mint légycsapó a legyet. neem, végül is kicsit sem feltűnő, hogy az út közepén elrohan egy féligkopasz csajszika, fegyverrel a vállán, nem, kissé sem. viszont elszomorít, hogy vagy két-három hétig nem lesz Beth-szel kapcsolatos részecske. mondjuk már jól esne egy pöppet Rick-ékkel is foglalkoznia a sorozatnak, érdekel, mit csinálnak a papbácsinál. Abraham pedig forduljon fel, csak így utólag. Eugen pedig... hogy az olajba tudott idáig ekkorákat füllenteni, bocs, hazudni? Ha én lennék ő, már rég kiköptem volna a tüdőmet a sok igazmondástól. Eugen, minden elismerésem.
Azért odaírhatnád hogy spoiler!!!
2014. december 01. 10:46
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Sok szörnyűség történt az eddigi négy és fél évad során. Voltak megható és keserves pillanatok, de ami ebben a félévad záróban történt, vetekszik Sofia halálával és a "barn massacre" jelenettel. Ez nagyon durva lépés volt... Erre valóban rá kell pihenni két hónapot, hogy az ember felfogja és feldolgozza. Ez nem volt igazságos. Sőt, igazságtalanabb volt, mint bármi, ami eddig történt ebben a sorozatban. Most igazán nagyon elszomorodtam.
2014. december 01. 10:52
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2014.12.01. 10:46)
Sok szörnyűség történt az eddigi négy és fél évad során. Voltak megható és keserves pillanatok, de ami ebben a félévad záróban történt, vetekszik Sofia halálával és a "barn massacre" jelenettel. Ez nagyon durva lépés volt... Erre valóban rá kell pihenni két hónapot, hogy az ember felfogja és feldolgozza. Ez nem volt igazságos. Sőt, igazságtalanabb volt, mint bármi, ami eddig történt ebben a sorozatban. Most igazán nagyon elszomorodtam.
Sajnos az AMC csatorna már korán reggel egy képpel lelőtte a "poént". Nem értem hogy maga a csatorna minek spoilerezik. Így már tudom mire számítsak este ha megnézem. bár soha nem kedveltem a karaktert aki meghalt, azért nem így akartam megtudni.
2014. december 01. 19:28
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (Bettyke94 @ 2014.12.01. 10:52)
Sajnos az AMC csatorna már korán reggel egy képpel lelőtte a "poént". Nem értem hogy maga a csatorna minek spoilerezik. Így már tudom mire számítsak este ha megnézem. bár soha nem kedveltem a karaktert aki meghalt, azért nem így akartam megtudni.
Hasonlóan jártam. De azért Oh noooooooooooooo! Igaz, eddig az évadig kicsit láthatatlan karakter volt, mint mondjuk régebben T-Dog, de idén adtak belőle egy kicsit többet, ami miatt meg lehetett szeretni.
2014. december 01. 19:36
Köszönjük AMC (és Norman) a reggeli spoilerezést, ugyanis kb. az emberek 80%-a erre ébredt reggel... ez fogadott Instagramon, egyből ahogy felmentem. A részt most fogom megnézi, van, aki azt mondja, hogy kevés volt egy félévadzáróhoz képest, hát nem tudom... Mindenesetre nekem semmi bajom nem volt Beth-el egyébként, most mennek a nagy shipping war-ok Tumblrön, mindenki ki van akadva hogy nem lesz több Bethyl...
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
House Of Wax
2014. december 01. 19:50
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline |
Isten áldja az AMC-t! Ma lesz következő rész!!! nem is tudjátok, mióta várok erre a percre. Én r*hadtul örülnék annak, ha továbba is Bethyl lenne, ugyan Beth csak a második kedvenc női karakterem, de imádom. Örülnék neki, ha valami hatalmas csattanó lenne az egészben, nagyon-nagyon.
2014. december 01. 21:39
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Sziasztok! Új vagyok a topikban de a sorozatban nem.
Első kedvencem Andrea volt. Aki már előbb jár az tudja, hogy már miért nem a kedvencem. Utána pedig Beth volt aki már szintén nema kedvencem. És igen AMC képére keltem én is :C nem akartam suliba menni mert meg akartam nézni. És úgy sírtam a végén. Nem volt igazságos!
Első kedvencem Andrea volt. Aki már előbb jár az tudja, hogy már miért nem a kedvencem. Utána pedig Beth volt aki már szintén nema kedvencem. És igen AMC képére keltem én is :C nem akartam suliba menni mert meg akartam nézni. És úgy sírtam a végén. Nem volt igazságos!
2014. december 01. 21:40
Idézet (otyg @ 2014.12.01. 19:28)
Hasonlóan jártam. De azért Oh noooooooooooooo! Igaz, eddig az évadig kicsit láthatatlan karakter volt, mint mondjuk régebben T-Dog, de idén adtak belőle egy kicsit többet, ami miatt meg lehetett szeretni.
Ezt mindig így csinálják... felhoznak egy karaktert, kap több időt a képernyőn és több jelenetet, aztán szépen kinyírják... csak remélem hogy Carolnak nem lesz baja ha már ennyire építették és végigkísértük a jellemfejlődését. Nem tudom hogy fogom kibírni februárig ezt Újra unalmasak lesznek a hétfők....
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. december 01. 22:50
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hajnalban, munka előtt én is felnéztem a FB-ra és ez az iszonyat nagy spoiler fogadott. Nagyon reméltem, hogy félrevezetés a kép, de már ennyi. Kész. Őrület hogy pont őt kellett ... Ezt még fel kell dolgozni.
Grace Benning,
House Of Wax
2014. december 02. 09:21
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
A vicces az, hogy engem előre figyelmeztettek, hogy ne menjek fel Facebookra, de nálam ez egyenlő egy vezényszóval. Vagyis habozás nélkül, amint alkalmam adódott rá felmentem, de nem ütött akkorát a spoiler, mint amilyenre számítottam. Elvégre a The Walking Deadről beszélünk, ahol a főszereplők kinyiffantása alap dolognak számít. Én csak annyit nem értek, hogy miért kell ezért az AMC-t okolni? Elvégre odaát vasárnap este lement a rész, minden amcsihoz eljutott belőle minden és mivel elég hangsúlyos dologról volt szó, számomra egyértelmű, hogy a hétfő reggeli posztok ezzel vannak tele. Arról senki sem tehet hogy a hazai nézők többsége megvárja a fanmade feliratot, vagy a szinkronos verziót a FOX-on.
2014. december 02. 18:39
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet (Toxic @ 2014.12.02. 09:21)
A vicces az, hogy engem előre figyelmeztettek, hogy ne menjek fel Facebookra, de nálam ez egyenlő egy vezényszóval. Vagyis habozás nélkül, amint alkalmam adódott rá felmentem, de nem ütött akkorát a spoiler, mint amilyenre számítottam. Elvégre a The Walking Deadről beszélünk, ahol a főszereplők kinyiffantása alap dolognak számít. Én csak annyit nem értek, hogy miért kell ezért az AMC-t okolni? Elvégre odaát vasárnap este lement a rész, minden amcsihoz eljutott belőle minden és mivel elég hangsúlyos dologról volt szó, számomra egyértelmű, hogy a hétfő reggeli posztok ezzel vannak tele. Arról senki sem tehet hogy a hazai nézők többsége megvárja a fanmade feliratot, vagy a szinkronos verziót a FOX-on.
Azért a pontosság kedvéért meg kell jegyezni, hogy kint sem látta mindenki, főleg azért, mert a post a keleti parti premier után került fel. Amiért utólag sajnálkoztak is. A spoilerezést azért kint sem szeretik
2014. december 02. 22:48
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline |
Hát, szerintem nem tudjátok, mennyit sírtam Beth halálakor. Amióta megismertem a Greene-testvéreket, ők a kedvenc női szereplőim, meg a későbbiekben Michonne, de ez lényegtelen. Pontosan ezért irritált a rendőrfőnöknő - egy tisztességtelen, bunkó p*raszt. Ebben a sztoriban mindenkit sajnálok, és Daryl-től helyes volt, hogy arcon lőtte. Ami pedig Beth-szel történt, az számomra felfoghatatlan, és nagyon fáj látni, ahogy Maggie is szomorú, mert hogy nekem ő a kedvenc szereplőm.
Nagyon sajnálom, hogy Emily más vizekre fog evezni, de örülök is neki, mert illendő lenne neki egy főszerep is most már. Egy igazi főszerep.♥
és igaz, ezt így, kitisztulatlan fejjel nem lehet folytatni. Fel kell dolgozni, és várjuk a februári félévadot. Köszönjük AMC!
Nagyon sajnálom, hogy Emily más vizekre fog evezni, de örülök is neki, mert illendő lenne neki egy főszerep is most már. Egy igazi főszerep.♥
és igaz, ezt így, kitisztulatlan fejjel nem lehet folytatni. Fel kell dolgozni, és várjuk a februári félévadot. Köszönjük AMC!
MrVelvetSky,
House Of Wax
2014. december 27. 17:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A vizsgákra való készülés és a heti 32 órás kemény gyakszi miatt még csak a mai napon tudtam sort keríteni az utolsó három rész megtekintésére. Habár soha sem volt kedvencem Beth, mégis elmorzsoltam pár könnycseppet érte. Sokatokkal ellentétben, nekem semmilyen spoilerhez sem volt szerencsém, így teljes mértékben ütött a lány mártír halála. Sajnálom, hogy kiírták a karakterét, hiszen nem csak ő, de a színésznő is szerethető volt a filmvásznon. Annak viszont nagyon örültem, hogy Daryl nyomott a csajnak egy headshotot.
2015. január 03. 21:37
rabia hassanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 182 Azonosító: 178943 offline |
HQ Poster
2015. január 03. 21:59
rabia hassanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 21 Csatolások: 182 Azonosító: 178943 offline |
Season 5 Stills
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.