Te mit gyűjtesz?
2018. május 26. 20:42
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
DVD-ket, képregényeket és CD-ket
2019. augusztus 27. 20:09
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Régen szalvétákat gyűjtöttem, ma már inkább EXO albumokat, jegyeket, karszalagokat, bérleteket, belépőket, kagylókat, gyertyákat, prospektusokat, hűtőmágneseket.
2020. február 04. 22:32
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
mikor kisebb voltam gyűjtöttem szalvétákat, ami abból állt, hogy anyám gyűjtötte nekem őket egy dobozba.
manapság - igaz, én nem mondanám gyűjtésnek, csak mások szerint az - párnákat és cipőket, az utóbbi nem egy olcsó hobbi.
manapság - igaz, én nem mondanám gyűjtésnek, csak mások szerint az - párnákat és cipőket, az utóbbi nem egy olcsó hobbi.
2020. február 06. 19:02
|
|
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6925 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline
|
egy pár éve a bögréket. minden alkalommal, amikor egy külföldi városban járok, hozok onnan egy bögrét
sajnálom amúgy, hogy ezt nem előbb kezdtem el, mert már egész szép kis gyűjteményem lenne belőlük rip. illetve a koncert, mozi stb. jegyeket is mindig megtartom, szóval mondhatni, hogy gyűjtöm őket.
kiskoromban pedig egy csomó kristályom volt. a régiek a mai napig megvannak egyébként, viszont már nem bővítem a kollekciót.
kiskoromban pedig egy csomó kristályom volt. a régiek a mai napig megvannak egyébként, viszont már nem bővítem a kollekciót.
2020. március 19. 19:42
Színház jegyeket- és előadásleírásokat. Utóbbiból már rengeteg van, még olyan előadásokéról is, amiket nem láttam.
Csak ezeket, illetve régen gyűjtöttem a mozi jegyeket is, de valamikor hirtelen úgy döntöttem kidobom őket, lol
Csak ezeket, illetve régen gyűjtöttem a mozi jegyeket is, de valamikor hirtelen úgy döntöttem kidobom őket, lol
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: