Te mit gyűjtesz?
2018. május 26. 20:42
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
DVD-ket, képregényeket és CD-ket
2019. augusztus 27. 20:09
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Régen szalvétákat gyűjtöttem, ma már inkább EXO albumokat, jegyeket, karszalagokat, bérleteket, belépőket, kagylókat, gyertyákat, prospektusokat, hűtőmágneseket.
2020. február 04. 22:32
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
mikor kisebb voltam gyűjtöttem szalvétákat, ami abból állt, hogy anyám gyűjtötte nekem őket egy dobozba.
manapság - igaz, én nem mondanám gyűjtésnek, csak mások szerint az - párnákat és cipőket, az utóbbi nem egy olcsó hobbi.
manapság - igaz, én nem mondanám gyűjtésnek, csak mások szerint az - párnákat és cipőket, az utóbbi nem egy olcsó hobbi.
2020. február 06. 19:02
|
|
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6925 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline
|
egy pár éve a bögréket. minden alkalommal, amikor egy külföldi városban járok, hozok onnan egy bögrét
sajnálom amúgy, hogy ezt nem előbb kezdtem el, mert már egész szép kis gyűjteményem lenne belőlük rip. illetve a koncert, mozi stb. jegyeket is mindig megtartom, szóval mondhatni, hogy gyűjtöm őket.
kiskoromban pedig egy csomó kristályom volt. a régiek a mai napig megvannak egyébként, viszont már nem bővítem a kollekciót.
kiskoromban pedig egy csomó kristályom volt. a régiek a mai napig megvannak egyébként, viszont már nem bővítem a kollekciót.
2020. március 19. 19:42
Színház jegyeket- és előadásleírásokat. Utóbbiból már rengeteg van, még olyan előadásokéról is, amiket nem láttam.
Csak ezeket, illetve régen gyűjtöttem a mozi jegyeket is, de valamikor hirtelen úgy döntöttem kidobom őket, lol
Csak ezeket, illetve régen gyűjtöttem a mozi jegyeket is, de valamikor hirtelen úgy döntöttem kidobom őket, lol
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: