én szoktam mert sztem naon jól ki lehet magad sminkelni.
imádom a füstös szemet.
Te mennyire szereted magad sminkelni?
2010. szeptember 12. 10:53
Idézet (Peachy @ 2010.09.03. 16:03)
Én nem sminkelem magam, és szerintem undorító hogy kutyanyállal (szájfény) kenegetik magukat a 13 éves osztálytársaim. Ennyi idős korban még mi a francnak? 16 fölött engedélyezném. annk aki meg nincs meg smink nélkül, súlyos önbecsülési porblémái vannak. ilyenkor meg pszichológus kell, nem szemhéjtus...
egyetértek. Én mondjuk csak Halloweenkor, de akkor jó sokat, bár ez érthető. Amúgy utálom sminkelni magam, és szerintem nagyon rosszul is nézek ki úgy..
2010. szeptember 12. 11:01
fanni1998the hunger games♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 2135 Csatolások: 81 Azonosító: 124724 offline |
Idézet (Csinibaba @ 2010.09.12. 10:53)
egyetértek. Én mondjuk csak Halloweenkor, de akkor jó sokat, bár ez érthető. Amúgy utálom sminkelni magam, és szerintem nagyon rosszul is nézek ki úgy..
Hát én is pont így vagyok ezzel, szerintem nem is nézek ki jól sminkben, bár csak Halloweenkor sminkelek én is, de ez nekem éppen elég
2010. szeptember 12. 11:12
Csak nagyon ritkán sminkelem magam, sőt van olyan is h nincs is kedvem hozzá. Bár suliba szerintem nem érdemes erős sminket használni. De szemceruza, spirál és szájfény azért csinosít!
Nálam ezek alapok! A többit meg ha van kedvem.
Nálam ezek alapok! A többit meg ha van kedvem.
2010. szeptember 12. 13:57
Idézet (rachelkeller @ 2010.09.12. 01:56)
Na, ne, ezt most ugye nem gondolod komolyan? 13 évesen én még a húgommal Barbie-ztam, és jó formán 16 éves koromig nem is engedték, hogy sminkeljem magamat. Kérdem én, melyik azaz értelmi fogyatékos szülő, aki megveszi és engedi azt, hogy a 13 éves kislánya a fejére kenjen napi fél tubus alapozót?...
Ha ettől megkönnyebbülsz, most itt ülök smink nélkül és punnyadok a gép előtt. Csak suliba sminkelem magam vékony rétegen, és ha megyek valahova, nem pedig naphosszat díszeleg rajtam vakolat. Tehát nem értem, hogy mi a felháborodás tárgya. Sajnos olyan osztályba járok, ahol a sok beképzelt p*csa 20 évesnek akar látszani, de én egyáltalán nem, sőt az ilyen agyatlan lányokat lenézem. Egyszerűen csak szeretek igényesen kinézni. Ha nem csinálok magammal semmit, akkor is a fél világ néz vagy 16-nak, többek között mert irtóra magas vagyok. Sajnálom, hogy félreértetted a hozzászólásom, és ismeretlenül ilyen véleményt alkotsz rólam, de hogy a szüleimet értelmi fogyatékosnak nevezd, az már tényleg túlzás.
2010. szeptember 12. 15:22
Idézet (Dancsy @ 2010.09.12. 13:57)
Ha ettől megkönnyebbülsz, most itt ülök smink nélkül és punnyadok a gép előtt. Csak suliba sminkelem magam vékony rétegen, és ha megyek valahova, nem pedig naphosszat díszeleg rajtam vakolat. Tehát nem értem, hogy mi a felháborodás tárgya. Sajnos olyan osztályba járok, ahol a sok beképzelt p*csa 20 évesnek akar látszani, de én egyáltalán nem, sőt az ilyen agyatlan lányokat lenézem. Egyszerűen csak szeretek igényesen kinézni. Ha nem csinálok magammal semmit, akkor is a fél világ néz vagy 16-nak, többek között mert irtóra magas vagyok. Sajnálom, hogy félreértetted a hozzászólásom, és ismeretlenül ilyen véleményt alkotsz rólam, de hogy a szüleimet értelmi fogyatékosnak nevezd, az már tényleg túlzás.
Hiába is a vékony smink réteg, akkor sem engedi szellőzni a bőrt, de egy jó sminkes már csak tudja, igaz?Én nem vagyok felháborodva, félreértés ne essék, csakhát eléggé buta felfogás az, hogy hát "én szeretem magamat sminkelni, mert annyira kúúúúl". 13 évesen még gyerek vagy Szivem. Kinek akarsz tetszelegni? Magadnak? Újabban ismétlem önmagamat, az tetszik neked, hogy idősebbnek nézel ki a korodnál? Igényesség bőven megteszi azt is, ha nem kensz magadra "vakolatot", ahogyan te kifejezted magadat. Tudod a korrektor egy fantasztikus kis találmány, amit még én is szoktam használni. Nem kell ahhotz "bevakolni" az egész fejedet, hogy júúúúj, ne látszódjon egy nanomilliméternyi miteszer. Az igényesség egy pozitív tulajdonság, de te átestél a ló túlsó oldalára. Ha elmész buliba, étterembe, estélyre, esküvőre vagy ne adja Isten temetésre, akkor oké, az alapozó, mert az ember, akkor jobban ad a külsejére, ha valami extrémebb helyre megy. De iskolába? Tudtad, hogy régen nem lehetett még gimnáziumban sem sminkelni, sőt a körömlakkot egyenesen tiltották? Neked még ott a tijáshéj a popsidon és már extra menő, hú, de vagány csaj akarsz lenni. De minek az iskolába alapozó? Ki lehet nézni igényesen is alapozó nélkül, mert én konkrétan nem használok, maximum korrektort, ha annyira csúnya és gonoszka pattanáska nőtt valahol az arcomon. Ettől eltekintve igényesnek érzem magamat, vagy netán az nem igényes, aki nem vásárolgat orrba-szájba alapozót és keni fel magára? Kérdem én, hogy nézel ki te smink nélkül? Gondolom, láttál pár képet sztárokról úgy, hogy lekapták őket a paparazzik smink nélkül. Lehet, ha meglátna valaki téged smink nélkül, akkor fel sem ismerne? Most, komolyan, bűn, az, ha valaki természetes? Tudod, a legszebb szépség, a természetes szépség. Kend magadat alapozóval 16 évesen, de effektíven ne 13 évesen. Az én arcomon 11 éves korom óta vannak pattanások és most vagyok 19. Tehát 8 hosszú éve küzdök velük és még most is vannak rajtam. Ha még egy pár évig így fogod magadat kenni, akkor 10 év múlva tényleg 30-nak fogsz kinézni. De te tudod, ennek a böjtje, csak évekkel később lesz meg. A magasság nem egyenlő azzal, hogy te most 16-nak nézel-e ki vagy sem. Tudod, hogy ezt mi határozza meg? A smink és az öltözködés. Ha valaki úgy öltözködik és sminkel, mint egy 20 éves, akkor annyinak néz is ki. Ennek semmi köze sincsen a magassághoz. Habár én alacsonyka vagyok, de például a hajszínem (néha szőke vagyok, néha barna) nagyon tudja befolyásolni azt, hogy az emberek mégis hány évesnek néznek el. Sok mindentől függ, de ez butaság volt. Én nem alkottam rólad véleményt csak próbálom megérteni azt a logikát, amit te 13 éves fejjel felépítettél. Éld ki az eleven gyerekkorszakodat és később ráérsz menőzni meg vagánykodni. Egyszerűen nekem annyi jött le a megnyilvánulásodból, hogy egy olyan kislány vagy, akit igazából csak a smink érdekel, és, hű, de gáz, ha valaki nem "vakolja" ki magát. Én személy szerint szeretem az erős színeket és a feltűnő sminket, mert vonzza a tekinteteket. De 13 évesen a smink neked egy felesleges eszköz. Bár, hogy őszinte legyek, aki hagyja, hogy az éppen alig általános iskola hetedik osztályos kislánya így festegesse magát, hát ne haragudj, azok a szülők nem valami értelmesek...
2010. szeptember 12. 15:27
Én szempilla spirált használok és néha szemceruzát mondjuk bulikon vagy hozzá hasonlókon
2010. szeptember 12. 19:11
helenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 134517 offline |
én nem sminkelem magamat. nem érzem szükségesnek. de szerintem nem kéne abba beleszólnia senkinek, hogy ki,mikor,hány évesen sminkeli magát. hát ha úgy érzi magát szépnek? persze nem értek azzal egyet, hogy valaki mindennap kisminkeli magát hogy szuper csajszinak tűnjön, de akkor is.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. szeptember 17. 15:33
Idézet (rachelkeller @ 2010.09.12. 15:22)
Hiába is a vékony smink réteg, akkor sem engedi szellőzni a bőrt, de egy jó sminkes már csak tudja, igaz?Én nem vagyok felháborodva, félreértés ne essék, csakhát eléggé buta felfogás az, hogy hát "én szeretem magamat sminkelni, mert annyira kúúúúl". 13 évesen még gyerek vagy Szivem. Kinek akarsz tetszelegni? Magadnak? Újabban ismétlem önmagamat, az tetszik neked, hogy idősebbnek nézel ki a korodnál? Igényesség bőven megteszi azt is, ha nem kensz magadra "vakolatot", ahogyan te kifejezted magadat. Tudod a korrektor egy fantasztikus kis találmány, amit még én is szoktam használni. Nem kell ahhotz "bevakolni" az egész fejedet, hogy júúúúj, ne látszódjon egy nanomilliméternyi miteszer...
Ha a korrektor elég lenne, tényleg csak azt használnék, de az egész fejem, sőt még a testemen is ronda a bőr, oda meg gondolod, nem kenek sminket. De miért zavar téged? Továbbra sem értelek. Nem, nem szeretnék idősebbnek látszani, mindig magamat adom, nem vagyok népszerű és a suliban nem is szeretnek. Ennyire nehéz felfogni, hogy koromhoz képest vagyok annyira érett, hogy a bőrrel kapcsolatban tisztában vagyok mindennel?? Minden nap tisztítom az arcom is.
De azt javaslom, ne vitázzunk, sőt, te kezdted. De nem akarok büntit Ha van még valami más problémád, dobj egy üzenetet.
U.i.: Nem vagyok a szived.
2010. szeptember 17. 15:37
Idézet (rachelkeller @ 2010.09.12. 15:22)
Hiába is a vékony smink réteg, akkor sem engedi szellőzni a bőrt, de egy jó sminkes már csak tudja, igaz?...
És még annyit tennék hozzá, hogy nem is látszik, hogy smink van rajtam, más meg se mondaná. Ez mennyire természetes? Én ebből a lenéző üzenetből azt veszem ki, hogy te egy 13 éves r***ancnak nézel, aki beképzelt és csak 20 kg festékkel érzi jól magát. Komolyan mondom, szánalmas...
2010. szeptember 18. 15:55
nagyon!! szjfány,szemceruza,szempillaspirál,meg egy kis korrektor,de nem mindennap sminkelem magam,csak ha moziba megyek,meg ilyesmi
2010. szeptember 19. 18:03
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline |
én szeretem sminkelni magam.
2010. szeptember 27. 21:38
én csak akkor szoktam ha unatkozom itthon nem szerettem a sminket
2010. szeptember 30. 15:16
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline |
A szolid, természetes hatású sminket szeretem.
2010. október 10. 10:10
Hát ennyire mint ezeken a képeken , nem
De szinte minden nap használok szemceruzát meg szájfényt
De sokszor van hogy kifestem úgy is a szememet mint a képeken , csak nem ennyire erősen
De szinte minden nap használok szemceruzát meg szájfényt
De sokszor van hogy kifestem úgy is a szememet mint a képeken , csak nem ennyire erősen
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.