Te mennyire szereted magad sminkelni?
2010. október 12. 20:10
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Hát én csak nagyon egyszerűt szoktam. (alapozó, korrektor, esetleg szemceruza, szempillaspirál) Azt viszont kis túlzással minden egyes nap. Sajna "nem tökéletes" a bőröm és jobban érzem magam, ha eltüntetem a számomra nem kívánatos apróságokat...
Nagy, látványos sminket nem igazán szoktam, néha, ha van valami jelentősebb alkalom...
Egyébként utálok sminkelni, tiszta macera. Azért viszont nem vagyok hajlandó fizetni senkinek sem, hogy kipingáljon. (ahogy a fodrászhoz sem járok, hogy horribilis pénzért levágja a hajamat - akkor inkább majd itthon megoldjuk családon belül)
Nagy, látványos sminket nem igazán szoktam, néha, ha van valami jelentősebb alkalom...
Egyébként utálok sminkelni, tiszta macera. Azért viszont nem vagyok hajlandó fizetni senkinek sem, hogy kipingáljon. (ahogy a fodrászhoz sem járok, hogy horribilis pénzért levágja a hajamat - akkor inkább majd itthon megoldjuk családon belül)
2010. október 16. 14:20
nagyooon ha nemfestem ki magam akkor úgynézek ki mint egy boszorkány.. vagyis nemmindig mert ha már 2-3 napja nemfestem ki magam akkor megszokom és akkor nemhiszem azt hogy ugynézek ki mint egy banya.. de csak a szempillámat festem ki meg a szememet kívűl belűl és alul nemfestem ki magam ilyen különféle színüekkel meg nagyyon mert az nemálljól nekem.. meg túlsokáig tart xD
2010. október 19. 14:53
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Nem igazán sminkelem magam, csak ha nagyon muszáj. Nem mintha olyan nagyon szép lennék, de nincs türelmem hozzá. Ha nagy ritkán kikenem magam, akkor fekete szemhéjtust, szempillaspirált, és valami diszkrét szemhéjpúdert használok, valamint olykor szájfényt. Szóval tényleg nem viszem túlzásba.
2010. november 01. 13:01
én őszintén szólva nem nagyon szoktam
inkább csak korrektor és nálam letudva
inkább csak korrektor és nálam letudva
2010. november 09. 15:34
Nem szoktam magam sminkelni...max egy kis szájfény, de az sem gyakran.
2010. november 10. 18:52
nem szoktam. még csak 13 vagyok úgyhogy ezzel még ráérek
2010. december 18. 21:16
Én suliba max szempillaspirálozok vagy használok egy kis szemceruzát. De ha buliba megyek akkor sem csinálok valami vad sminket. És ti ?
1 felhasználónak tetszik:
Smiley Miley Cyrus
2010. december 21. 20:24
Smiley Miley Cyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 21 Csatolások: 3 Azonosító: 140036 offline |
Idézet (rencsi95 @ 2010.12.18. 21:16)
Én suliba max szempillaspirálozok vagy használok egy kis szemceruzát. De ha buliba megyek akkor sem csinálok valami vad sminket. És ti ?
én is így vagyok vele
2010. december 27. 11:03
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline |
Idézet (rencsi95 @ 2010.12.18. 21:16)
dettóó
2010. december 27. 16:28
Én sminkmániás vagyok teljesen.
Általában a hétköznapokon a szemem felül kihúzom tussal, alul szemcerkával, meg rakok a számra halványan szájfényt. Bulizni nem szoktam, de most szilveszterkor egészen biztos valami szép, füstös szemet csinálok magamnak.
Általában a hétköznapokon a szemem felül kihúzom tussal, alul szemcerkával, meg rakok a számra halványan szájfényt. Bulizni nem szoktam, de most szilveszterkor egészen biztos valami szép, füstös szemet csinálok magamnak.
2010. december 27. 16:33
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Általában vastagon kihúzom a szememet szemceruzával, tehát leginkább azzal szoktam variálni, hogy milyen ceruza legyen. Néha rárakok egy kis szempillaspirált, illetve a szájfényeket szeretem, csak az a baj, hogy nagyon hamar lenyalom őket.
1 felhasználónak tetszik:
acousticdorci.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.