Te mennyire szereted magad sminkelni?
2011. május 01. 13:56
Majd 20 éves korom után talán egy kis rúzs, de inkább szájfény lesz. A smink nekem abszolúte nem tetszik.
2011. május 01. 13:58
Hátt 15 vagyok,nem érzem hogy 6 kiló vakolatra lenne szükségem:)
Ált.ban szájfény és szempillaspirál olykor alapozó is
Különlegesebb alkalmakkor persze máshogyan!
De egyébként csajos estéken imádom kisminkelni magam/bnőim
Ált.ban szájfény és szempillaspirál olykor alapozó is
Különlegesebb alkalmakkor persze máshogyan!
De egyébként csajos estéken imádom kisminkelni magam/bnőim
2011. május 01. 16:50
Idézet (Alettka @ 2011.05.01. 16:35)
Én is nagyon szeretem sminkelni magam, a rúzs nálam elengedhetetlen . Azt szeretem, ha a fiúk is észreveszik, úgy érzem, h smink nélkül nm lenne teljes az életem .
Annyira örülök, hogy én nem így gondolom. Régebben sminkeltem magamat suliba is, de ma már inkább alszok 10 perccel tovább.XD Max a páromnak sminkelném ki magam, de sajnos nem egy suliba járunk. Általában akkor szoktam, ha kimozdulok itthonról vagy a párommal találkozok, de akkor sem esek túlzásokba. Egy kis szemceruza, szemhéjárnyaló és szempillaspirál. Tökéletesen elegendő szerintem.
2011. május 01. 19:16
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
Én szeretem magamat sminkelni de egyszerűen bárhova megyek csak tussal kihúzom a szemem (fekete),szempilla spirál,és szájfény! =)
Kivéve a suliba oda csak szempilla spirált lehet! =(
Kivéve a suliba oda csak szempilla spirált lehet! =(
2011. május 04. 07:58
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline |
én szoktam magamat =)
2011. május 04. 12:00
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
sohasem még nem vagyok elég idős és ha mindennap sminkelném magam hamar tönkre menne a bőröm ráadásul kamasz vagyok a pattanás természetes dolog inkább szeszelem egy napon át meg használok kozmetikumokat mint sminket és amúgy sincs szükségem sminkre olyan vagyok amilyen akinek nem tetszik az ne nézzen rám
2011. május 05. 18:01
Én maximum buliba szoktam magam,de természetes színekkel.Ha nagyon nyomott vagyok reggel felteszek magamra egy kis sminket,de...
2011. május 06. 10:55
én szoktam magam csak a suliban nem de az o.fő nem engedi
2011. május 29. 18:44
Én mindig szoktam magam iskolába is van egy pár tarnár aki simán le posatja a sminket. de hála a istenek nem tanít engem ha meg a folyóson meg látom akkor meg nem figyelek oda mikor jön és nem veszi észre hogy ki vagyok festve!
2011. június 03. 22:48
Nem annyira, bár sok smink típus tetszik, de nem nagyon szoktam,max nagyritkán szemceruza, de ennyi.
2011. június 04. 11:35
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
hát ez érdekes kérdés, mert nem mondom, hogy nem szeretem magam sminkelni, bár igazából csak a szemceruza-szempillaspirál párosítást használom, az meg nem nagy dolog...de..nah..hát fogjuk rá, hogy szeretem sminkelni magam xD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.