Starity

Szépségtippek!

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 03. 16:08 #21
- törölt felhasználó -    
Őszi frizuratippek
Az idei őszi hajtrendet a nőiesség jelenti majd. Ezen kívül ismét divatba jönnek a retro frizurák, tehát bátran mondhatjuk, hogy sok újdonságot rejteget számunkra ilyen téren. Ha a suli kezdésre szeretnénk egy új frizurát, érdemes előbb körülnézni a neten, elolvasni néhány cikket, amelyekből hasznos tippeket szerezhetünk.

Variációk hosszú hajra
http://i.ehow.com/images/a01/v2/g3/get-beachy-wavy-hair-200X200.jpg
A hosszú haj egyik nagy előnye, hogy sokféleképpen variálhatjuk, változatos frizurákat készíthetünk el magunknak.
Selymes hullámok: A nyári kócosan göndör hajat télen a lágy esésű, selymesen rugalmas hullámok váltják fel. Bátran vegyük elő a hajcsavarókat, melyekkel igazán szép hullámokat készíthetünk. Természetesen ott van még a hajsütő vas is, mely most jó szolgálatot nyújthat.
Laza konty: A rakoncátlan hullámokat feltűzhetjük egy kontyba is. Lazán a fejtetőre biggyesztve, kiengedve néhány tincset, de tehetjük kontyot a tarkónkra is, kicsit megcsavarva hajunkat.
A 40-es évek divatja: Ha szeretnénk előkelő, nőies frizurát, vegyük elő a nagy körkefénket, mellyel könnyen széppé varázsolhatjuk hajunkat, egy kis wax segítségével. Figyeljünk arra, hogy hajunk sima, puha, ápolt legyen, így tökéletes az összkép.

Variációk félhosszú hajra
http://i.ehow.co.uk/images/a06/a2/3a/crimp-hair-triple-barrel-waver-200X200.jpg
Szintén előnyös választás a félhosszú haj, hiszen ezt is könnyen variálhatjuk. Előnyös lehet például egy bubifrizura, frufruval, vagy anélkül.
Teljesen sima: Idén ősszel a teljesen sima haj is nagy sikernek örvend majd, így ha ez a stílus áll hozzánk közel, akkor nyugodtan viseljük. Arra azért figyeljünk oda, hogy a sok szárítás, hajvasalás megviseli a hajat, ezért ápoljuk, védjük azt.
Elegáns viselet: Ha ünnepségre, randevúra vagy más alkalomra készülünk, kitűnő választás a hajcsavaró. Göndör hajunkat még tupírozzuk meg egy kicsit és már is kész a tökéletes frizura. A wax segítségével oldalra is fésülhetjük a hullámokat, így más stílus felé vihetjük frizuránkat.

Variációk rövid hajra
http://www.shorthair.org.uk/short_hair_pics/short_hair_3.jpg
A lényeg, hogy ne legyen túlságosan rövid, tudjuk variálni hajunkat, legyen lehetőségünk a formálhatóságra.
Bohókás hullámok: Könnyen a 80-as évek frizuráit idézhetjük elő a kissé hullámos, majd összeborzolt hajjal. Ehhez előnyös lehet a gombafrizura, frufruval.
Hátrafésülés: Legyen szó egyenes vagy göndör hajról, nagy sikert aratott a kifutókon a hátrazselézett haj. Egy elegánsabb helyre, alkalomra jó választás lehet a kivasalt, majd hátrafésült haj. Ugyanezt persze megtehetjük a lágy hullámokkal is.
2010. október 03. 23:16 #22
- törölt felhasználó -    
Suli sminkek
Sok lány nem tudja milyen sminket viseljen az iskolában, ami nem túl feltűnő, ám mégis szép. Most leírunk nektek két variációt, egy szolidabb sminket és egy kicsit feltűnőbb sminket is!

Laza, natúr smink

Azok számára akik szeretnék magukat sminkelni ám csak szolidan és nem feltűnően, azoknak leírjuk a natúr, természetes sminket amit bátran viselhetnek a mindennapokban, akár suliba is.

Az alap

A smink alapja mindig az alapozás, mellyel tökéletesebbé tehetjük az arcbőrünket, eltüntethetjük az apróbb bőrhibákat.
A tökéletesítés

A pattanások, szem alatti sötét karikák elfedésére használj korrektort, melyet egy ecsettel vigyél fel arcodra, majd alaposan dolgozd el.

A szemhéjpúder felvitele

A natúr sminkhez egy világos szemhéjpúder illik, ami lehetőleg halvány színű barackos, rózsaszínes vagy barnás árnyalatú.

A szempillák

A szempillákat is hangsúlyozni kell, ám a natúr sminknél törekedj arra, hogy minél kevesebb réteg szempillaspirált vigyél fel a szemedre, mert minél véknyabbak a szempilláid annál természetesebbnek hat a smink.

A száj hangsúlyozása

A szád hangsúlyozhatod egy kis szájfénnyel, vagy egy leheletnyi rúzzsal, ám fontos, hogy halvány, ne feltűnő színt válassz, hiszen a cél, a természetesség

[img]http://www.gadis.co.id/images/article/03/001/001/70/P[/img]
Feltűnőbb suli smink

Ha már kicsit merészebb vagy és szeretnéd magad feltűnőbben is sminkelni akkor ezt a smink neked való, mert nem nagyon feltűnő, ám mégis szép és tetszetős.

Az alap

Az alapozás mint a natúr sminknél itt is fontos. Ezután jöhet a bőrhibák eltüntetése, a tökéletes fedés érdekében a korrektorra vigyél fel egy réteg fixáló porpúdert is.

http://www.divavillage.com/images/Oct05/eyeshadow_tips0609_300x200.jpg
A szemhéj

A szemhéj árnyalásához szükség van 3 színre, amely bármilyen szín 3 árnyalatából áll.

Az első, legvilágosabb árnyalatot vidd fel az egész szemhéjadra, teljesen a szemöldöködig. Ez jó ha nagyon világos szín, és épp csak egy kis csillogást ad a bőrnek. Ezután a sötétebb árnyalatot vidd fel a szemhéjadra, a szem külső részétől, a szem belső részéig folyamatosan halványodjon. Ezután a legsötétebb színnel (aplikátor segítségével) húzz egy vékony vonalat a szempilláid tövébe. Ezzel készen is van a szemhéjfestés.

http://thumbs.dreamstime.com/thumb_326/122477056613LYu0.jpg
Szempillaspirál a szép nagy szemekért

A szempillaspirált érdemes 3-4 rétegben is felvinni ha szép hosszú szempillákat szeretnének. Ha az alsó szempilláidat is kifested, akkor még nagyobb szemeid lesznek, hiszen a szempillaspirál miatt optikailag nagyobbnak tűnik a szem.

Szép piros arc

Ha barna hajú lány vagy, akkor mindenképp barnás színű, kiscit bronzos pirosítót használj, ami természetes módon ad gyönyörű ragyogást és színt az arcodnak.

Ha vörös hajú lány vagy, akkor válaszd a barackos árnyalatokat, egészen a világos barnáig.

Ha szőke hajú lány vagy, akkor válasz a rózsaszínes árnyalatokat, egészes a piros színig!

Hangsúlyozd a szád

A hangsúlyozás azoknak szól, akiknek nem sikerült elég erőteljesre a szeme, nagyon világos lett, nem feltűnő. Akinek erősebbre sikerült a szemhéjfesték, azok használjanak átlátszó szájfényt, ami a smink koronája lesz!
2 felhasználónak tetszik: csilagoseg, Someone 15
2010. október 06. 20:10 #23
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡
 
StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.25.
Hozzászólás: 2318
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
Offline offline
Ha eltekintesz attól,hogy Bill Kaulitz sminktippje akkor még tetszeni is fog! smileeee.gif biggrin.gif XD
1 felhasználónak tetszik: katiegirl15
2010. október 23. 19:17 #24
IWantToBeBarbie
IWantToBeBarbie
visszatérő vendég
 
StátuszI'm not lazy, I just rest for a while before I get tired :']
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.10.01.
Hozzászólás: 279
Csatolások: 4
Azonosító: 135486
Offline offline
Ismersz házi szépségtippeket/trükköket? Szívesen megosztanád a többi fórumozóval is? Hajrá ;)
Példáúl ha nyáron bekened pár tincsed citromlével és a napon hagyod megszáradni, kiszőkül (kivilágosodik).
2 felhasználónak tetszik: csilagoseg, Minimanó94
2010. október 25. 18:04 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet
Példáúl ha nyáron bekened pár tincsed citromlével és a napon hagyod megszáradni, kiszőkül (kivilágosodik).


Ezt ismertem smileeee.gif
Állítólag ha a patidat bekened mentolos fogkrémmel akkor elmúlik. Én nem tudom mert még nempróbáltam barátnőmtől hallottam.
2010. október 26. 16:36 #26
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡
 
StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.25.
Hozzászólás: 2318
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
Offline offline
Hoztam párat én is:

Ránctalanító.
A mélyhűtőből kivett zöldborsóból egy keveset szétmorzsolunk egy villával. Az apró ráncokra rakva ezt a pépet, lepihenünk és rajtahagyjuk néhány percig, majd lemossuk. Szinte teljesen eltünteti őket.
Pattanások .
Tegyél rájuk nyers burgonyareszeléket. Húsz perc után mosd le kamillateával.
Bőrradír
A bőr legfelső rétege elfárad, elhal. Ezt időnként érdemes leradírozni, nem csak az arcbőrről, hanem a test egész felületéről, hogy síma és bársonyos legyen a bőrünk.
Keverjünk össze 1 evőkanál durva tengeri sót és 3 evőkanál olívaolajat. Vegyünk meleg (ne forró!) fürdőt. Törölközzünk meg, de maradjunk a fürdőkádban. Dörzsöljük be testünket a só-olaj bőrradírral, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át vele minden tagunkat, különös figyelemmel a keményebb bőrfelületekre (könyök, sarok...). Öblítsük le magunkat bő, nem túl meleg vízzel!
Pórus összehúzó.
Az arcunkra felrakott, vékony szeletekre vágott, uborka összehúzza őket, emellett zsírtalanít és nyugtat is.
Szem alatti párnák lohasztója.
Legjobb erre az apróra vagdalva lefagyasztott petrezselyem. (A petrezselymet amúgyis így tartom otthon, főzéshez is. Megveszem a nagy csokrot, apróra vagdalom és egy plasztik dobozban lefagyasztom.) Ebből egy kiskanálnyit a szem alatti párnákra rakunk, ledűlve, néhány percig rajta hagyjuk, majd lemossuk. A hideg csökkenti a duzzanatot, a petrezselyem kitűnő vízhajtó és hatóanyaga a bőrt is kisimítja.
thumbsup.gif HÁT ENNYI LENNE!!! blush.gif
2010. október 31. 09:01 #27
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.12.15.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Offline offline
Nem nagyon ismerek blush.gif
2010. november 05. 15:35 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (BarbaraXD @ 2010.10.25. 18:04)
Ezt ismertem smileeee.gif
Állítólag ha a patidat bekened mentolos fogkrémmel akkor elmúlik. Én nem tudom mert még nempróbáltam barátnőmtől hallottam.



Nem szabad, mert csúnyán kiszárítja a bőröd és a pati sem múlik el. unsure.gif
2011. január 27. 21:02 #29
- törölt felhasználó -    
Házi ajakradír

Nagyon fontos, hogy az ajkaidat ne hagyd kiszáradni: ezt úgy érheted el, ha rendszeresen óvatosan leradírozod. Ennek remek módja, ha egy kis sót vagy cukrot (szájízedtől függően) teszel egy tálba, hozzáadsz egy teáskanál olívaolajat és összekavarod.
Mártsd bele az ujjadata keverékbe, és gyengéden radírozd vele át az ajkaidat körkörös mozdulattokkal. Ez le fogja tisztítani az elszáradt bőrréteget és az ajkaidnak is szép színt kölcsönöz, mivel serkenti a vérkeringést. Használhatsz puha fogkefét is az ajakradírozáshoz - csak vigyázz, nehogy túl erősen csináld. Utána viszont mindenképpen kend be a szádat kémmel(erre jó a labello is).
Nekem bejött!
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. január 29. 21:30 #30
brigibaba1999
brigibaba1999
visszatérő vendég
 
StátuszÖrülök mert jön a nyár és szép barna leszek és tudok úszni!!
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 10.12.30.
Hozzászólás: 162
Csatolások: 289
Azonosító: 142048
Offline offline
Én nagyon sokat tudok de most nem mondom el ha kell mert most egyáltalán nincsen kedvem!!
Mert nagyon fáradt vagyok és nem akaok most olyan nagyon aokat beszélni és most el is megyek Szasztok!!
2011. február 16. 20:28 #31
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Egy kis arctorna biggrin.gif
2011. június 26. 20:20 #32
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥
 
StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.17.
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Offline offline
Pattanásokra nekem a kozmetikusom azt javasolta, hogy egyek meg minden nap egy kevéske élesztőt, borzalmas de használ.

Arc tisztításra meg használjatok egyszerűen tejfölbe kevert élesztőt, az leviszi a pattanásokat is! smileeee.gif Még nem próbáltam, mert mindig elfelejtem, sosincs rá időm, de barátnőm szerint jó! wink.gif
2011. június 27. 12:38 #33
- törölt felhasználó -    
Úgy hallottam ez használ, de még nem volt rá időm kipróbálni smileeee.gif
Erősítő körömradír
Hozzávalók:
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál ricinusolaj
1 evőkanál méz
1/2 csésze dióhéj

Így készítsd:
Őröld meg a dióhéjat úgy, hogy durva porrá váljon. Keverd össze az olívaolajat a ricinusolajjal és a mézzel egy tálkában, majd adj hozzá annyi őrölt dióhéjat, hogy sűrű krémet kapj. Ezzel a masszával dörzsöld be a körmeidet-de az egész kézfejeden is alkalmazhatod-, majd öblítsd le langyos vízzel, és töröld meg. Hetente kétszer használd-meglátod, milyen szép és sima lesz tőle a kezed, és egészségesek a körmeid!
2011. június 27. 12:42 #34
- törölt felhasználó -    
Ez is hasonló, mint az előző
Körömerősítő olaj
Hozzávalók:
2 evőkanál E-vitamin olaj
10 csepp tömjén illóolaj
10 csepp mirha illóolaj
10 csepp citrom illóolaj

Így készítsd:
Az illóolajokat keverd össze, majd - ha tudnál venni - tedd a keverékbe az E-vitamint is! A kapott "olajat" önts sötét, zárható üvegcsébe. Hetente kétszer dörzsöld be vele a körmeidet!
(Árulnak természetes és mesterséges E-vitamint- olajat is -mivel nem kerül mélyen a szervezetedbe mindegy hogy melyiket veszed meg.)
2011. június 27. 12:43 #35
- törölt felhasználó -    
Hogy még szebbek és egészségesebbek legyenek körmeid, itt van néhány jó tanács(Ezek alapok, betartani!)

Ha töredezik a körmöd, mindig használja színtelen védőlakkot!

A fő lakkréteg felvitele előtt mindig használj bázislakkot!

Soha ne rágd, tépkedd a körmeidet(próbáld más valamin levezetni a feszültséget izgulást!)

Lehetőleg reszel a körmeid!

Lefekvés előtt krémezd be a kezed!

Ne tépkedd le a bőrt vagy a beszakadt körmöt!

Körömápolás előtt MINDIG áztasd be körmeidet!

(Jó ha egy kis citromlevet csepegtetsz körmeidre!)
2012. augusztus 18. 15:04 #36
ashey
ashey
visszatérő vendég
 
StátuszMindenki képes egyaránt jóra és roszra miért hiszed , hogy én nem?
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.27.
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 130061
Offline offline
mitől lesz selymes a láb talpam?
2012. október 12. 20:08 #37
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~
 
StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.13.
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
Offline offline
Idézet (Minimanó94 @ 2011.06.26. 20:20)
Pattanásokra nekem a kozmetikusom azt javasolta, hogy egyek meg minden nap egy kevéske élesztőt, borzalmas de használ.
Arc tisztításra meg használjatok egyszerűen tejfölbe kevert élesztőt, az leviszi a pattanásokat is! smileeee.gif Még nem próbáltam, mert mindig elfelejtem, sosincs rá időm, de barátnőm szerint jó! wink.gif

Van élesztőtabletta is. (Ugyanaz lényegében, csak tablettában, könnyebb elviselni, hogy lenyeled mint az élesztőt lenyeled. Én naponta 2-t szedek. smileeee.gif )
2013. január 03. 12:04 #38
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
4 természetes hajpakolás

1. Tojás a dús hajért
Egy tojásalapú hajpakolás segítségével dús hatást adhatsz a tartás nélküli és lelapuló hajnak.
Az elkészítéséhez szükséged lesz: egy tojásra és 200 g joghurtra.
Elkészítési mód: keverd össze a két hozzávalót, majd vidd fel a hajadra. Masszírozd a fejbőrödbe és hagyd hatni néhány percig. Öblítsd le alaposan a hajadat, miután a hajpakolás hatóideje lejárt.


2. Olívaolaj a hidratálásért
Az olívaolaj csodákra képes, ha száraz bőrről vagy hajról van szó.
Az elkészítéshez szükséged lesz: olívaolajra.
Elkészítési mód: melegítsd meg az olívaolajat, könnyedén masszírozd a hajba, majd tekerd egy törülközőbe a hajad. Hagyd hatni 10-20 percig.



3. Citrom a csillogásért
citrom nagyon hatékony a zsíros, fénytelen hajra. A szőke hajra különösen ajánlott a citromos hajpakolás, mivel aranyló csillogást kölcsönöz neki.
Az elkészítéséhez szükséged lesz: egy citromra és vízre.
Elkészítési mód: facsard ki a citrom levét és hígítsd fel sok vízzel. Mosd meg a hajad a kapott keverékkel, majd öblítsd le.


4. Ayurvéda hajpakolás
Ha fényes és hidratált hajat szeretnél, itt van egy ayuvédás hajpakolás, ami mindkét problémára megoldást nyújt.
Az elkészítéséhez szükséged lesz: olívaolajra és friss citromlére.
Elkészítési mód: keverj össze egy adag olívaolajat és egy adag citromlevet (egyenlő arányban). Masszírozd be a kapott keverékkel a fejbőrödet, és hagyd hatni 30-40 percig. Mosd meg a hajadat samponnal és balzsamozd, majd öblítsd jól le.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2013. január 03. 17:03 #39
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Ragyogóan egészséges haj

- Moss hajat melegvízzel, öblítsd hideg vízzel.
- Használj természetes alkotóanyagokat tartalmazó samponokat.
- Ne használd a sampont közvetlenül a flakonból. Önts egy kis mennyiséget a tenyeredbe és hígitsd egy kevés vízzel.
- Nincs mindig szükség kétszeri samponozásra. Ha csak egyszer samponozol, akkor megóvod a haj és a fejbőr egészségéhez szükséges faggyút.
- A balzsamot nagy, vastag fogú fésűvel oszlasd el a hajon.
- Kerüld a forró dolgokat: hajszárító, hajvasaló, hajsütővas.
- A hajformázók soha ne érjék a fejbőrt.
- Óvd a hajad a naptól és a széltől!
- Igyál naponta 6-8 pohár vizet.
- Egyél sok teljes gabonamagot, barna rizst, teljes búzaszemet, kölest és rozst, diót, magvakat, amelyek mind tartalmazzák a hajat, a körmöt és a bőrt tápláló, egészséges olajokat, vitaminokat és rostokat.
- Egyél sok friss, rostos és lédús gyümölcsöt, zöldségeket, különösen hüvelyeseket, valamint szóját, amely javítja az emésztést, rostot és fitonutrienst tartalmaz.
- Vörös húst egyszer egyél egy héten.
- Ha baromfit eszel, akkor válaszd a szabadtartású bio csirkét, ne pedig a hormonos tápon tartott csirkét.
- Aludj sokat.
- Ha életmódod stresszel teli, tanulj meg valamilyen meditációs, stresszoldó technikát.
2013. január 03. 17:36 #40
nicol bellox
nicol bellox
Huncut
 
Státusz:)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.22.
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Offline offline
Ricinusolaj hajápolásra, hajnövesztésre

Használata

A ricinusolajat mindig meleg állapotban kell a hajra kenni. A legjobb, ha hajmosás előtt egy kevés ricinusolajat más olajjal, leginkább két evőkanál olívaolajjal összekeverünk, egy picit felmelegítjük. Ha még hatásosabb pakolást akarunk készíteni, keverhetünk hozzá egy kevés mézet, vagy egy tojás sárgáját, de önmagában is hatásos. Az olajat a hajon és a fejbőrön egyenletesen eloszlatjuk, a fejbőrbe és a hajvégekbe kicsit masszírozzuk bele. Fésüljük át a hajunkat természetes anyagú fésűvel. Hajszárítóval kicsit melegítsük át a hajunkat, és utána csavarjunk rá egy törölközőt, vagy húzzunk rá egy használaton kívüli sapkát, hogy minél tovább megtartsuk a meleget. A pakolás legalább 45 percig maradjon fent, aki teheti, 3-5 órát is rajtahagyhatja, de az sem árt, ha egész éjszaka fennmarad. Mielőtt lemosnánk, a tökéletes hatás elérése érdekében még egyszer masszírozzuk át a fejbőrt.

A mosásnál ügyeljünk arra, hogy jól mossuk ki a hajból. Ez sokaknak nehezen megy, kétszer-háromszor is át kell mosni. Hetente kétszer érdemes ezt megcsinálni. Nagyon szép, puha, selymes fényű lesz tőle a haj, és a zsíros hajúak is nyugodtan alkalmazhatják, nem árt nekik sem. Emellett nem kell sem drága samponra, sem pakolásokra költeni, önmagában is hatásos.

Használhatjuk a ricinusolajat a hajvégek ápolására is, főleg azok, akik gyakran szárítják vagy vasalják a hajukat. Ha kis mennyiségben napi szinten csak a hajvégeken alkalmazzuk, elejét vehetjük a töredezett hajvégeknek. A hajunk a ricinus használatával sokkal gyorsabban fog nőni, csökkentheti a hajhullást és dúsabb hajkoronát varázsolhat. Mivel nem csak a hajat növeszti, tehetünk egy keveset belőle a szempillánkra is. Ha a megtisztított szempillánkra kézzel, vagy egy használaton kívüli spirállal felviszünk egy kis olajat abból, amit a hajunkra teszünk, sokat tehetünk azért, hogy hosszú, erős szempilláink legyenek.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!