"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 08. 18:26
|
|
mirannafulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 131198 offline
|
király hogy adam is szereti(:
2010. szeptember 08. 18:26
En nagyon nem szeretem a Twiligt et lattam de nem tetszik!!!
2010. szeptember 08. 18:35
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
azta, megint ezek az Őstehetségek kritizálnak
)...bár nem vagyok annyira nagy alkonyat rajongó, azért inkább az ő pártjukon állok, mintsem ilyen háálivúúúdi diszpöcsöket pártoljak, mint ezek
2010. szeptember 08. 18:40
Miley már többször is nyilatkozott arról, h bírja Kristent, meg amúgy sem egy beszólogatós fajta, de köszönjük h újabb kamu cikkel bővítetetted a repertoárt 
Bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=hkA8ovtcakM
Bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=hkA8ovtcakM
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. szeptember 08. 18:41
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Taylor <3 Milyen cuki már xD
"Nem kötelező engem nézni a nap 24 órájában!"
Igaza is van. Sosem értettem, aki nem olvasta el a könyvet miért kérdi: Miért vannak ezért annyira oda az emberek? Hát a válasz: a könyv miatt. Én se a film miatt voltam twilight fan! (de persze az is közbejátszott, főként csak Taylor
) Fú és hogy utálom én Mileyt xD De komolyan most miét kell ilyet mondania? Főként ha nem is látta a filmeket??! És egyébkéntis pont ő mondja, h Kristen nem tud színészkedni? Gratulálok háná montáná xD
És Justin is... Wáhá xD Gondolhattam volna, hogy csak a haja miatt akar belekötni Robba. Jellemző. Egyébként is Barbye Kennek volt először olyan haja... xDD
"Nem kötelező engem nézni a nap 24 órájában!"
Igaza is van. Sosem értettem, aki nem olvasta el a könyvet miért kérdi: Miért vannak ezért annyira oda az emberek? Hát a válasz: a könyv miatt. Én se a film miatt voltam twilight fan! (de persze az is közbejátszott, főként csak Taylor
És Justin is... Wáhá xD Gondolhattam volna, hogy csak a haja miatt akar belekötni Robba. Jellemző. Egyébként is Barbye Kennek volt először olyan haja... xDD
2010. szeptember 08. 18:43
Akk most mivan?O.o Miley szereti,vagy nem? Yes or No? Én amúgy nem szeretem a Twilightot,sőt ez enyhe kifejezés...de az a gyenge beszólás Justintól..az röhelyes xĐ
2010. szeptember 08. 18:45
|
|
GlitterGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 16 Csatolások: 2 Azonosító: 134361 offline
|
yeahh :]
végre mindenki megmondja a tuttit
hála isten már agyfaszt kaptam a sok 'yeah milyen geci jó az alkonyat' dumátol
végre mindenki megmondja a tuttit
hála isten már agyfaszt kaptam a sok 'yeah milyen geci jó az alkonyat' dumátol
2010. szeptember 08. 18:45
háát nembírom már Robertet ..és Justint meg imádom.. de Robertnek igaza van 
meg nemértem Cole mért mondott olyat Talyorról
szeretem Cole-t de azért ő sem olyan nagyon nagyon jó színész ... ezért vagyok inkább Dylan fan mint Cole
xD
2010. szeptember 08. 18:47
Idézet (Wonderful Dreamgirl @ 2010.09.08. 18:43)
Akk most mivan?O.o Miley szereti,vagy nem? Yes or No? Én amúgy nem szeretem a Twilightot,sőt ez enyhe kifejezés...de az a gyenge beszólás Justintól..az röhelyes xĐ
Kristent bírja és dicsérte a Runawayben nyújott alakításáért.
A Twilightot nem látta, nem olvasta és nem is érdekli.
2010. szeptember 08. 18:50
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Inkább örüljenek ezek a fiatalok, hogy van karrierjük és jó sok pénzük!!
2010. szeptember 08. 18:50
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
jobb kifogást is kitalálhattak volna azok akik ócsárolták a Twilight-ot xD , és am is pont azok kritizálnak akik nem is értenek a színészethez ez röhejes xD meg nézném Miley-ka hogy játsza el Bella szerepét és Justin bigyóka haja sem épp a legjobb xD
2010. szeptember 08. 18:53
Idézet (Devil93 @ 2010.09.08. 18:50)
jobb kifogást is kitalálhattak volna azok akik ócsárolták a Twilight-ot xD , és am is pont azok kritizálnak akik nem is értenek a színészethez ez röhejes xD meg nézném Miley-ka hogy játsza el Bella szerepét és Justin bigyóka haja sem épp a legjobb xD
látom neked is fájna visszaolvasni ;)
2010. szeptember 08. 18:53
|
|
GlitterGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 16 Csatolások: 2 Azonosító: 134361 offline
|
vki elmondaná h mi a rákot lehet szeretni egy mókusfejűben, egy paranoiásban és egy csövesképüben.?!
ráadásul amit kristen Ninának beszólt.. szentem a vámpírnaplók ezerszer jobb mint twilight.. oO
ráadásul amit kristen Ninának beszólt.. szentem a vámpírnaplók ezerszer jobb mint twilight.. oO
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.