"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 09. 19:43
|
|
Halasz Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 68332 offline
|
úgy utálom ha valaki másol...benne volt a bravó girl-ben egy darab külömbség sincs!!!
2010. szeptember 09. 21:13
pff..ez aztan:S
en a Twilight szineszek mellett allok,szerintem amiket elmondtak Justinek,k*rvara nem iagazak,de tok mind1
en tudom azt amit tudok,es kesz...
en a Twilight szineszek mellett allok,szerintem amiket elmondtak Justinek,k*rvara nem iagazak,de tok mind1
en tudom azt amit tudok,es kesz...
2010. szeptember 09. 21:21
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
mi gát abban ,hogy beszól a hajára?és szerintem igaza van,hogy bámul a kamerába!
2010. szeptember 09. 22:08
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
A Twilight színészei nem tehetnek arról, hogy ekkora rajongás veszi őket körül. Ez a cirkusz a médiának köszönhető nagyrészt. Igazságtalan az a sok beszólás, ami éri őket, hiszen Robert és Taylor is "átlagos", jófej srác, és Kris-szel sincs gond szerintem. De hát, ezt minden sikeres ember elszenvedi. Én fan vagyok, de nem azért, mert "Tay felsőteste jó", hanem a könyvek és a film kicsit szeszélyes, romantikus, vadregényes hangulata miatt. A színészeket is csípem, Robert és Kristen pedig sztem hozza amit kell. Edward és Bella karaktere alapból kissé magába forduló jellem, ezért érezhetik úgy azok, akik nem látták a filmet, hogy unalmasak. Taylort pedig megkell, h védjem. Nagyon ügyes volt az Eclipse-ben, itt alig-alig néztük a hasizmát, nem úgy, mint a new moonban, ahol a rendező szinte csak arra koncentrált...
2010. szeptember 09. 22:19
|
|
Hóvirág.búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 96942 offline
|
Vagy igaz, vagy nem, hogy ezeket mondták. Tudjátok nagyon jól, hogy bárki tud kreálni bárkiről bármilyen hírt, és mi talán soha nem tudjuk meg, hogy így volt-e. Max, ha vmi videón látod és hallod, hogy ezt, vagy azt mondta. A színészekről meg annyit, hogy aki olvasta a könyveket, az tudja milyenek ezek a karakterek, és szerintem jól játsza mindegyikük a szerepét.
2010. szeptember 10. 17:43
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Szerintem, ha justin tényleg ilyet mondott, hogy neki jobb a haja, mint Robertnek (és ezzel nem Robot védem, mert én nem vagyok Rob-fan, nekem tök semleges a fickó), akkor Justint még annál is jobban utálom, mint eddig. Hogy lehet valaki ennyire beképzelt? Ahogy Rob mondta: mindenkinek más tetszik...
2010. szeptember 10. 20:52
|
|
Minidyvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 133613 offline
|
fogják már be !!! a májli ne szóljon már be annak aki télleg tehetséges szinésznő és nem pedig csak vigyorog mint a tejbetök XD de most koolyan a dzsásztinkának meg vki mondj nár meg h a kis szopottgombóc fejével úgy néz ki mint egy 5 éves és nem szóljon már be egy nála jóval idősebbnek. a kól gyerekről meg amúgy is megvolt a véleményem de nem kellett csalódnom abban h irigykedik taylorra mert neki jobb teste van mint annak a szőkének. bocs ha a véleményem sértő volt de azért visszafoghatnák magukat májliék .
2010. szeptember 10. 21:15
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
mit szól be miley kristennek?ez a csaj még hülyébb mint hittem!!mert ő biztos jobb azzal hogy mindent túljátszik és semmi színészi vagy énekesi tehetsége nincsen!!bár a ribanckodáshoz ért és mostanában ezzel keres pénzt az látszik!fúúj de utálom!!
2010. szeptember 10. 21:35
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Justin igazán bekaphatja!:@ Már bocs a fanoktól...Most komolyan az miatt a rohadt haj miatt szólt Robertnek?
De most komolyan,ki a sz*rt érdekel,hogy milyen a haja,ha egyszer jó színész...Ha már itt tartunk nekem Justin haja nem jön be..szóval őt is lehetne cikizni,szerintem sok mindenben...
2010. szeptember 11. 09:58
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
De utállom ezt a Justin gyereket...oO
Nekem már akkor betelt vele a pohár, mikor Mariah Carey-nek szólt be...de mosz, hogy olvastam, hogy ez a kis mitugrász igy kioszt mindenkit..:"D Ezen csak röhögni tudok..
Jobb a a hajam mint az övé....xDD
Hát sztem a lenyalt bili frizura sosem volt divat..:"D XDDD
Nekem már akkor betelt vele a pohár, mikor Mariah Carey-nek szólt be...de mosz, hogy olvastam, hogy ez a kis mitugrász igy kioszt mindenkit..:"D Ezen csak röhögni tudok..
Jobb a a hajam mint az övé....xDD
Hát sztem a lenyalt bili frizura sosem volt divat..:"D XDDD
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: