"Megvédjük magunkat!"
2013. január 06. 09:05
justin ez örült hülyeség volt le cikizni robertet ezt még vissza kapod és a hajadnak is bántodása lesz
2013. január 09. 20:33
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Justi Hát.. nem az !!!
2013. február 17. 09:43
|
|
Giling-Galangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 195553 offline
|
Őszintén szólva, most teljesen megutáltam Cole Sprouse-t, ő csak irígy Taylor Lautner-re és a sikereire.
2013. június 16. 11:32
Szóval... nem gondoltam volna, hogy Cole és Miley lehet még szánalmasabb-e, mert most is eléggé azok, de bebizonyították: olyan nyomorult kis férgek is tudnak lenni, pofám leszakad. Justin meg eláshatja magát. Még hajviselet, ez miez?
2013. június 27. 20:33
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
„Igazából nincs semmi gáz Roberttel, de a hajam sokkal jobb, mint az övé."
:DDD Meghalook! :'D hogy lehet valaki ennyire gyengeelméjű?! Addig oké, hogy nincs semmi gáz, de az ember itt várná a nagy okot, erre jön ez a hajas duma. Megszakadok:D
:DDD Meghalook! :'D hogy lehet valaki ennyire gyengeelméjű?! Addig oké, hogy nincs semmi gáz, de az ember itt várná a nagy okot, erre jön ez a hajas duma. Megszakadok:D
2013. június 27. 20:49
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nem szeretheti mindenki még az Alkonyatot sem.
2014. április 21. 13:46
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Hát...kinek a pap kinek a paplan..
Nekem személy szerint tetszik az Alkonyat, de azt is megértem ha valakinek nem... és erre nem kell mindjárt vérebként ugrani szerintem mert csak kimondják a véleményüket( bár ez a "nekemjobbahajam" eléggé szánalmas volt -.-)
Nekem személy szerint tetszik az Alkonyat, de azt is megértem ha valakinek nem... és erre nem kell mindjárt vérebként ugrani szerintem mert csak kimondják a véleményüket( bár ez a "nekemjobbahajam" eléggé szánalmas volt -.-)
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: