"Megvédjük magunkat!"
2010. december 28. 19:36
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
nemazé de Justinnak igaza van Robert egy... -.-"
2011. április 30. 12:10
Idézet
Katy Perry: Megmondta a frankót – szívesen csókolózna Kristen Stewarttal!
2011. augusztus 28. 17:43
|
|
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 461 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 offline
|
Cole-ból és Miley-ból nem néztem volna ezt ki??? most egyiknek sincs igaza!! És Justinka meg csak ne szóljon semmit! És Ninán csodálkoztam de örülök neki!!!
2011. december 02. 17:11
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
<3 Én imádom Taylort, Kristen-t, és Robertet is... meg persze a twilight-ot... <3 Jujj de gáz Katy Perry.. XD Mármint amit mondott... Ahm... Ez tök régi cikk
2011. december 03. 21:13
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Pont ezek szólnak be nekik hát mondhatom szánalmas!Föleg a kis Justinkácska majd elöbb tegyen le annyit az asztalra amennyit Taylor,Robert és Kristen tett majd azután ocsárolgassa le őket!
2011. december 08. 17:30
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Kedves Cole! -1 fejezet alapján megiténi egy sztorit? te sem vagy normális
-tanulj meg úgy színészkedni, mint Taylor, vagy legyenek olyan izmaid, utána pofázz
Kedves Miley!- Ha nem mennél el ilyen mozikra, honnan tudod, hogy nincs benne semmmi extra?
Kedves Justin! -Jobb a hajad?! Ez most vicc? nem vagy normális...
-miért, te tudsz színészkedni? kb. egy részre voltál valami sorozatban és van rólad 1 dokumentumfilm. Ez mióta színészkedés?
Hát ilyen a féltékenység... Twilight 4ever
<3
-tanulj meg úgy színészkedni, mint Taylor, vagy legyenek olyan izmaid, utána pofázz
Kedves Miley!- Ha nem mennél el ilyen mozikra, honnan tudod, hogy nincs benne semmmi extra?
Kedves Justin! -Jobb a hajad?! Ez most vicc? nem vagy normális...
-miért, te tudsz színészkedni? kb. egy részre voltál valami sorozatban és van rólad 1 dokumentumfilm. Ez mióta színészkedés?
Hát ilyen a féltékenység... Twilight 4ever
2011. december 08. 17:42
Biztos vagyok benne, hogy Cole nem mondott ilyet.Félre értés ne essék, nagyon nem kedvelem ezt a srácot, de belőle nem nézem ki, hogy ilyet mondott.
Ha már itt tartunk szerintem az egész cikk kamu
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: