"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 27. 19:34
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
jaja!! mért kell valakit azért bántani mert jobb valamiben,...Justin meg azért ne szóljon be tényleg...sogha nem lessz akkor híresség mint Robert..Rob után milliónyi csaj fut mint a Bieber gyerek után ... lehet hogy bírom Justint de ez a kő kemény véleményem!
2010. szeptember 30. 17:56
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
a sok kis csitri, említem itt Cole-t, Miley-t és Justin-t nem tudom, mi alapján szól be másoknak.. nekik sem jobb semmivel sem a kinézetük, a hajuk, sem a színészi képességeik.. szóval szerintem jobb lenne csendben maradni.. vagy épp a feltűnést keresik? szánalmas.. jó sok felkiáltójellel!..
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 01. 15:34
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Azt sem tudom ki ez a Cole xD nem hinném hogy az ilyen Disney sztárok valamivel többet érnének mint mondjuk Kristen Stewart, akinek a cipő sarkáig sem érnek fel. Májli szájrusznak meg annyit hogy vegye vissza a kis szüzességi gyűrűjét és nézze meg a The Cake Eaterst, és azután mondjon bármit is...
2010. október 04. 11:30
|
|
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline
|
szerontem azér nem kéne má beszólni az Alkonyatosoknak mer jobbak mint Miley
am utálom Mileyt, Cole meg azt a kis buzi gyereket Justin szarság
I ♥ Twilight
am utálom Mileyt, Cole meg azt a kis buzi gyereket Justin szarság
I ♥ Twilight
2010. október 05. 18:21
jól beszóltak nekik
de Justinnal én sem értek egyet
2010. október 05. 22:15
|
xmarkoxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 135698 offline
|
én nem azért, hogy beszóljak, mert én utálom Bieberinát, de a mondata második részében van valami. Robert a New Moon-ben pl. mikor "szakít" Kristennel akkor olyan mintha ott se lenne. Én őt nem nevezném színésznek, mert a színészii játéka egyelő a nullával, és tényleg érdemes megnézni azt a részt és akkor rájöttök, hogy van igazságalap abban amit írok. a többibe nem szólok bele.
2010. október 11. 19:53
|
DarkStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 136197 offline
|
Hát... ha igaz ez a cikk (ami nem 100%), akkor van pár megjegyzésem. xD
1. Abban egyet értek Cole-lal, hogy eléggé idegesítő, hogy Taylor egyfolytában vetkőzik. (lány vagyok! xP) De szegény nem tehet róla, nem ő ragaszkodott hozzá. Nem az ő hibája, hogy ilyen szerepet kapott.
2. Hát van abban is igazság, amit Miley mond, de szerintem Kristen tehetséges.
3. Justin... hát... no comment. Egoja az van a srácnak, nem gyengén. (attól függetlenül, hogy igaza van.) És Robnak tényleg olyan hülye fejei vannak, hogy én rajta röhögök. xD
1. Abban egyet értek Cole-lal, hogy eléggé idegesítő, hogy Taylor egyfolytában vetkőzik. (lány vagyok! xP) De szegény nem tehet róla, nem ő ragaszkodott hozzá. Nem az ő hibája, hogy ilyen szerepet kapott.
3. Justin... hát... no comment. Egoja az van a srácnak, nem gyengén. (attól függetlenül, hogy igaza van.) És Robnak tényleg olyan hülye fejei vannak, hogy én rajta röhögök. xD
2010. október 11. 19:54
|
DarkStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 136197 offline
|
Bár... egy ilyen pletykát bárki indíthat, még akár maga a színész/színésznő is, csak hogy lóvét is hírverést kapjon. Szal nem tudni mi igaz, és mi nem. De röhögni azt tudtam. xD
2010. november 05. 19:13
|
|
AdamLambert4EverLáwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 135327 offline
|
én nagy Adam fan vagyok de nem hiszem h DVD-vel megy ki az utcára
2010. november 07. 01:45
Idézet (DarkStar @ 2010.10.11. 19:53)
Hát... ha igaz ez a cikk (ami nem 100%), akkor van pár megjegyzésem. xD
Héé én is ezt akartam írni xD
2010. november 29. 19:20
Katy Perry megőrült?
Amúgymeg Milyeka jobblene ha befogná a kis plázacicas pofkáját addig ameddig valaki be nem veri neki!
Amúgymeg Milyeka jobblene ha befogná a kis plázacicas pofkáját addig ameddig valaki be nem veri neki!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.