Nfl 2010-2011
2010. október 06. 18:53
na én most le vagyok sokkolva teljesen.. Belichick elcserélte Randy Moss-t egy 3. körös pickért? mi a f@sz??
2010. október 06. 19:03
igen épp most olvastam én is a hírt!eléggé értetlenül állok Moss távozása előtt!
igazából ugye évégén járt volna le a szerződése a klubbal szóval miért kellett ilyen gyorsan távoznia ez eléggé meglepő!
érdekes fordulat ez az átigazolás!
kíváncsi vagyok hogy voltaképpen kifog e derülni konkrétan hogy miért távozott ilyen hirtelen Moss a szezon közben!voltak pletykák hogy elégedetlen és hogy már a Miami ellen is kifogásolta hogy kevés átadást kap!
igazából ugye évégén járt volna le a szerződése a klubbal szóval miért kellett ilyen gyorsan távoznia ez eléggé meglepő!
érdekes fordulat ez az átigazolás!
kíváncsi vagyok hogy voltaképpen kifog e derülni konkrétan hogy miért távozott ilyen hirtelen Moss a szezon közben!voltak pletykák hogy elégedetlen és hogy már a Miami ellen is kifogásolta hogy kevés átadást kap!
2010. október 06. 21:14
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (heartless @ 2010.10.06. 18:53)
na én most le vagyok sokkolva teljesen.. Belichick elcserélte Randy Moss-t egy 3. körös pickért? mi a f@sz??
hohó hátrább a field goal-lal...valahol én kettőt lapoztam! mi van Moss-szal? Belichick elcserélte? melyik csapattal?
2010. október 06. 22:24
Idézet (Macaroth @ 2010.10.06. 21:14)
hohó hátrább a field goal-lal...valahol én kettőt lapoztam! mi van Moss-szal? Belichick elcserélte? melyik csapattal?
http://www.nemzetisport.hu/nfl/randy-moss-tavozik-new-englandbol-2047640/
2010. október 07. 00:19
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2010.10.06. 22:24)
na neee érvénytelenítsük ezt a touchdownt de azonnal...pont a Vikings-zel és pont mielőtt játszanánk velük? miért Mr Belichick??
2010. október 07. 20:09
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2010.10.06. 21:14)
Bezony, a Monday Night alatt is említették, ás ott is hozzáfűzték, hogy azért, mert Moss nem érzi, hogy megbecsülnék, szóval elvileg ő is menne szivesen.
2010. október 18. 10:33
A 6. hét eredményei:
Miami Dolphins @ Green Bay Packers 23:20 (h.u.)
San Diego Chargers @ St. Louis Rams 17:20
Baltimore Ravens @ New England Patriots 20:23 (h.u.)
Cleveland Browns @ Pittsburgh Steelers 10:28
Kansas City Chiefs @ Houston Texans 31:35
Detroit Lions @ New York Giants 20:28
Atlanta Falcons @ Philadelphia Eagles 17:31
Seattle Seahawks @ Chicago Bears 23:20
New Orleans Saints @ Tampa Bay Buccaneers 31:6
New York Jets @ Denver Broncos 24:20
Oakland Raiders @ San Francisco 49ers 9:17
Dallas Cowboys @ Minnesota Vikings 21:24
Indianapolis Colts @ Washington Redskins 27:24
Kedd hajnalban:
Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars
Szabadnapos:
Arizona Cardinals, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals
Miami Dolphins @ Green Bay Packers 23:20 (h.u.)

San Diego Chargers @ St. Louis Rams 17:20

Baltimore Ravens @ New England Patriots 20:23 (h.u.)

Cleveland Browns @ Pittsburgh Steelers 10:28

Kansas City Chiefs @ Houston Texans 31:35

Detroit Lions @ New York Giants 20:28

Atlanta Falcons @ Philadelphia Eagles 17:31

Seattle Seahawks @ Chicago Bears 23:20

New Orleans Saints @ Tampa Bay Buccaneers 31:6

New York Jets @ Denver Broncos 24:20

Oakland Raiders @ San Francisco 49ers 9:17

Dallas Cowboys @ Minnesota Vikings 21:24

Indianapolis Colts @ Washington Redskins 27:24

Kedd hajnalban:
Tennessee Titans @ Jacksonville Jaguars
Szabadnapos:
Arizona Cardinals, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals
2010. október 18. 21:26
nfl.com-on néztem a Dolphins-packers meccset a helyzetjelentőn, és hát vagy egy 20-évet öregedtem ezen a meccsen!
A patriots-ravens sem volt semmi!!!azt élőben néztem nem akármilyen összecsapás volt.
A patriots-ravens sem volt semmi!!!azt élőben néztem nem akármilyen összecsapás volt.
2010. október 19. 15:29
A Patriots-Ravens meccset én is elkezdtem nézni, de az első negyed után abbahagytam. Egyik csapat sem tartozik a kedvenceim közé, bár inkább a Ravensnek drukkoltam.
NFL.com-on figyeltem az eredményeket meg a BOWL.hu forumán az eredménykövetésnél olvastam a hozzászólásokat. Aztán este megnéztem a 49ers meccset. Bár ne tettem volna! Életem legrosszabb meccse volt.
Ahogy elnézem a következő héten sokkal jobb meccsek lesznek. --> Vikings @ Packers és Giants @ Cowboys
Kár, hogy olyan későn/korán lesznek, de azért megnézem őket.
Ahogy elnézem a következő héten sokkal jobb meccsek lesznek. --> Vikings @ Packers és Giants @ Cowboys
Kár, hogy olyan későn/korán lesznek, de azért megnézem őket.
2010. október 19. 21:39
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Most nézem a Monday Night meccs ismétlését, hát mit mondjak, a Jacksonville igen harmatgyengén játszik. Nincs semmi átütő erejük, elképzelésük.
Jack Del Rionak lesz mit mondania a csapatnak. Ha lesz még alakalma, és nem teszik lapátra. Ennyire nem épülhet MoJo-ra a Jaguars játéka...
Jack Del Rionak lesz mit mondania a csapatnak. Ha lesz még alakalma, és nem teszik lapátra. Ennyire nem épülhet MoJo-ra a Jaguars játéka...
2010. október 22. 19:56
Dallas Clark az Indianapolis Colts TE-je IR-re került, miután kiderült, hogy a csuklóját meg kell műteni. Manning akármennyire is jó irányító, de a legbiztosabb célpontja nélkül szerintem idén nem fog Super Bowl-t nyerni. Amilyen erős a csoport, lehet, hogy tovább sem jutnak.
2010. október 24. 15:33
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (mooka @ 2010.10.22. 19:56)
Dallas Clark az Indianapolis Colts TE-je IR-re került, miután kiderült, hogy a csuklóját meg kell műteni. Manning akármennyire is jó irányító, de a legbiztosabb célpontja nélkül szerintem idén nem fog Super Bowl-t nyerni. Amilyen erős a csoport, lehet, hogy tovább sem jutnak.
azért még ne írjuk le a Colts-ot...Manningék voltak rosszabb helyzetben is
2010. október 24. 16:48
Idézet (Macaroth @ 2010.10.24. 15:33)
azért még ne írjuk le a Colts-ot...Manningék voltak rosszabb helyzetben is
A Colts eddigi játéka szerintem nem volt olyan meggyőző, mint amire lehetett számítani (a divízióban 0-2-vel állnak). Dallas Clark kiesésével a védelmek jobban összpontosíthatnak majd a WR-ekre, akik idén elég sok labdát ejtenek el (magukhoz képest) (Garcon 3, Wayne 3, Collie 2). Szóval lehet, hogy Manning megint alapszakasz MVP lesz, de SZERINTEM a Super Bowl közelébe nem jutnak idén.
2010. október 24. 19:04
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (mooka @ 2010.10.24. 16:48)
A Colts eddigi játéka szerintem nem volt olyan meggyőző, mint amire lehetett számítani (a divízióban 0-2-vel állnak). Dallas Clark kiesésével a védelmek jobban összpontosíthatnak majd a WR-ekre, akik idén elég sok labdát ejtenek el (magukhoz képest) (Garcon 3, Wayne 3, Collie 2). Szóval lehet, hogy Manning megint alapszakasz MVP lesz, de SZERINTEM a Super Bowl közelébe nem jutnak idén. 
én se szeretném őket ott látni mivel a New England ellenfele lenne és akkor necces a Super Bowl a Pats-nek
na vissza a való világba
igen Dallas most nincs ott de azért Manning van olyan remek irányító hogy képes más futókat és más elkapókat naggyá tenni
szóval figyeljünk és várjuk ki a végét
HAJRÁ PATS!
2010. október 25. 23:52
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
NFL ALAPSZAKASZ, 7. FORDULÓ
Tampa Bay Buccaneers – St. Louis Rams 18–17
Miami Dolphins – Pittsburgh Steelers 22–23
Carolina Panthers – San Francisco 49ers 23–20
Chicago Bears – Washington Redskins 14–17
New Orleans Saints – Cleveland Browns 17–30
Baltimore Ravens – Buffalo Bills 37–34 – h. u.
Tennessee Titans – Philadelphia Eagles 37–19
Kansas City Chiefs – Jacksonville Jaguars 42–20
Atlanta Falcons – Cincinnati Bengals 39–32
Seattle Seahawks – Arizona Cardinals 22–10
San Diego Chargers – New England Patriots 20–23
Denver Broncos – Oakland Raiders 14–59
Green Bay Packers – Minnesota Vikings 28–24
Dallas Cowboys – NY Giants
Szabadnapos: Indianapolis Colts, New York Jets, Houston Texans, Detroit Lions
Tampa Bay Buccaneers – St. Louis Rams 18–17
Miami Dolphins – Pittsburgh Steelers 22–23
Carolina Panthers – San Francisco 49ers 23–20
Chicago Bears – Washington Redskins 14–17
New Orleans Saints – Cleveland Browns 17–30
Baltimore Ravens – Buffalo Bills 37–34 – h. u.
Tennessee Titans – Philadelphia Eagles 37–19
Kansas City Chiefs – Jacksonville Jaguars 42–20
Atlanta Falcons – Cincinnati Bengals 39–32
Seattle Seahawks – Arizona Cardinals 22–10
San Diego Chargers – New England Patriots 20–23
Denver Broncos – Oakland Raiders 14–59
Green Bay Packers – Minnesota Vikings 28–24
Dallas Cowboys – NY Giants
Szabadnapos: Indianapolis Colts, New York Jets, Houston Texans, Detroit Lions
2010. október 26. 09:30
New York Giants @ Dallas Cowboys 41:35
A Cowboysnak is szép szezonja van idén, ráadásul Romo is megsérült(bal kulcscsonttörés).
Eli Manning a meccsen 4 TD mellett 3 INT-et dobott. Mindkét kategóriában ő (14 TD, 11 INT) áll a legjobban idén, szorosan követi őt Drew Brees (14 TD 10 INT). Nem tudom mi van idén Brees-vel, hogy ennyi picket dob.
A Cowboysnak is szép szezonja van idén, ráadásul Romo is megsérült(bal kulcscsonttörés).
Eli Manning a meccsen 4 TD mellett 3 INT-et dobott. Mindkét kategóriában ő (14 TD, 11 INT) áll a legjobban idén, szorosan követi őt Drew Brees (14 TD 10 INT). Nem tudom mi van idén Brees-vel, hogy ennyi picket dob.
2010. október 26. 09:42
Idézet (mooka @ 2010.10.26. 09:30)
New York Giants @ Dallas Cowboys 41:35
ÁÁ!
2010. október 26. 09:54
ez úgy lehet a San Diego-nál hogy Philip Rivers az egyik legjobban túlértékelt irányító a ligában!Évek óta szenved a csapatnál pedig minden adott volt a Chargers-nél Tomlinsonnal vagy Antonio Gates-el játszott éveket együtt de képtelen volt elirányítani a csapatot tisztességesen.
Most sem változott semmi úgyanúgy kínlódik továbbra is mint az elmúlt években hisztizik és görcsöl!
Nem mondom azt hogy Rivers személye az egyetlen negatív tényező a Chargers idei gyenge szereplése mellett de a szerepe ebben nem elhanyagolható.
Most sem változott semmi úgyanúgy kínlódik továbbra is mint az elmúlt években hisztizik és görcsöl!
Nem mondom azt hogy Rivers személye az egyetlen negatív tényező a Chargers idei gyenge szereplése mellett de a szerepe ebben nem elhanyagolható.
2010. október 26. 09:56
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
mooka: Nagyon megtaláltad a Coltsot! Mióta érdekel ennyire szegény Manning-ék sorsa?
Beszéljünk inkább a San Francisco 49ers-ről!!
Mi a nagy büdös helyzet?, Singletary jövő héten ott lesz még a partvonal mellett szerinted?
2010. október 26. 10:01
Idézet (gonzales7 @ 2010.10.26. 09:54)
ez úgy lehet a San Diego-nál hogy Philip Rivers az egyik legjobban túlértékelt irányító a ligában!Évek óta szenved a csapatnál pedig minden adott volt a Chargers-nél Tomlinsonnal vagy Antonio Gates-el játszott éveket együtt de képtelen volt elirányítani a csapatot tisztességesen.
Igen, Riversről a kommentátorok is beszéltek. Irányítóként ezen a meccsen sem ment neki a játék, ennek ellenére az utolsó negyed meglepően izgalmas volt. Most ha jól tudom a San Diego 2-5-tel áll, ami nem fényes. A szezon elúszni látszik a Chargers számára.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: