http://starity.hu/sztarok/hyeon-bin/
Új életrajz, kép, kapcsolódó sztárok
Frissített adatlapok
2013. szeptember 29. 14:16
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Dasha Kapustina 23 éves orosz modell, Fernando Alonso párja.
kapott egy igazi életrajzot,
új profilképet,
és hamarosan fog kapni évről évre fotókat is.
Raquel del Rosario
kapott új profilképet,
frissítettem az életrajzát,
és a discográfiát is elkészítettem.
kapott egy igazi életrajzot,
új profilképet,
és hamarosan fog kapni évről évre fotókat is.
Raquel del Rosario
kapott új profilképet,
frissítettem az életrajzát,
és a discográfiát is elkészítettem.
2013. szeptember 29. 14:27
2013. szeptember 29. 18:21
Ma két gyönyörű tehetség adatlapját frissítettem!
Scout Taylor-Compton karrierrészét teljes egészében átírtam, kiegészült továbbá az életrajza, és az érdekességekhez is került pár dolog, ezen kívül a filmográfia is frissült, és kapott egy új profilképet!
Eleanor Tomlinson új profilképet kapott, kiegészítettem a karrierjét, és a filmográfiáját!
Aki nem tette, jelölje kedvencnek ezt a két, tehetséges színésznőt!
Scout Taylor-Compton karrierrészét teljes egészében átírtam, kiegészült továbbá az életrajza, és az érdekességekhez is került pár dolog, ezen kívül a filmográfia is frissült, és kapott egy új profilképet!
Eleanor Tomlinson új profilképet kapott, kiegészítettem a karrierjét, és a filmográfiáját!
Aki nem tette, jelölje kedvencnek ezt a két, tehetséges színésznőt!
2013. szeptember 29. 19:10
2013. szeptember 29. 21:28
Nem csak Klari, hanem egy másik gyönyörű és tehetséges színésznő lapját is megkaptam.
Autumn Reeser a mai napon teljes frissítésen esett át: kapott egy új profilképet, rövid leírást az Amit tudni kell róla részben, adatait pontosítottam, kapott egy teljes biográfiát minden finomsággal, egy pontos filmográfiát, és vadiúj évről-évre képeket.
Jelöljétek bátran kedvencnek, mert nem csak szép, hanem tehetséges is!
Autumn Reeser a mai napon teljes frissítésen esett át: kapott egy új profilképet, rövid leírást az Amit tudni kell róla részben, adatait pontosítottam, kapott egy teljes biográfiát minden finomsággal, egy pontos filmográfiát, és vadiúj évről-évre képeket.
Jelöljétek bátran kedvencnek, mert nem csak szép, hanem tehetséges is!
2013. szeptember 30. 14:28
Ma is szakítottam egy kis időt két sztárra... A gyönyörű és fantasztikus Danielle Harris teljes karrier-részét átírtam, és kiemeltem a legnagyobb szerepeit, továbbá kiegészült a Filmográfiája is!
Ezen kívül Aaron Carter életrajza is frissült. A karriert nála is átírtam, valamint írtam egy keveset a szülei válásának körülményeiről, bekerült egy kisebb leírás a House Of Carters valóságshowról, írtam a kedveceiről, és kiegészültek az érdekességek is!
Mindketten tehetségesek, és sok-sok szeretettel várják új rajongóikat! Jelöljétek őket bátran kedvencnek!
Ezen kívül Aaron Carter életrajza is frissült. A karriert nála is átírtam, valamint írtam egy keveset a szülei válásának körülményeiről, bekerült egy kisebb leírás a House Of Carters valóságshowról, írtam a kedveceiről, és kiegészültek az érdekességek is!
Mindketten tehetségesek, és sok-sok szeretettel várják új rajongóikat! Jelöljétek őket bátran kedvencnek!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. szeptember 30. 15:29
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Teljes frissítesen estek át lapjaim nagy többsége:
Lee So Yeon
Park Ha Sun
Koo Hye Sun
Hong Soo Hyun
Park Eun Hye
- új életrajz, profilkép és kiegészítések
Lee So Yeon
Park Ha Sun
Koo Hye Sun
Hong Soo Hyun
Park Eun Hye
- új életrajz, profilkép és kiegészítések
2013. október 01. 15:35
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Claire Foy & Lynn Collins
Mindketten új profilképet, életrajzot, filmográfiát & évről-évre képeket kaptak.
Mindkét lapot Köszönöm Kia08-nak!
Mindketten új profilképet, életrajzot, filmográfiát & évről-évre képeket kaptak.
Mindkét lapot Köszönöm Kia08-nak!
2013. október 01. 18:05
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1347 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline |
2013. október 02. 18:43
A mai napon megkaptam Jung Ui Chul lapját, aki teljes nagy generálon esett át: kapott életrajzot, filmográfiát és 'amit tudni kell róla' részt, valamint korrigáltam az alap adatokat, kapott még pár kapcsolódó sztárt és új profilképet is.
Betti90
2013. október 03. 18:03
Britney Spears, a pophercegnő adatlapja teljes átalakításon esett át: új profilképet kapott, át lett írva az Amit tudni kell róla rész, adatai pontosítva lettek, teljesen új biográfiát, filmográfiát és diszkográfiát kapott, valamint az összes évről-évre képe cserélve lett!
Ezúton is nagyon szépen köszönöm a lapot! :$
Ezúton is nagyon szépen köszönöm a lapot! :$
2013. október 03. 18:51
Britney mellett Lacey Chabert adatlapja is frissült: átírtam a karrierjét, valamint kiegészült az Érdekességek, és a Filmográfia is! És új profilképet is kapott ez a bájos színésznő!
2013. október 04. 16:07
Ma Molly Ephraim életrajzában a Karrier részt teljesen átírtam, ezen kívül bekerült az életrajzába az Érdekességek is.
Molly mellett Angel Carter lapja frissült, a Karrier részt írtam át nála is, valamint kiegészítettem az Érdekességeket pár dologgal!
Nyugodtan jelöljétek őket kedvencnek, mert mindketten szépen és tehetségesek!
Molly mellett Angel Carter lapja frissült, a Karrier részt írtam át nála is, valamint kiegészítettem az Érdekességeket pár dologgal!
Nyugodtan jelöljétek őket kedvencnek, mert mindketten szépen és tehetségesek!
2013. október 05. 17:55
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
SCOTT EASTWOOD
- Új profilkép
- Életrajz
- Filmográfia
GUILLAUME CANET
- Új profilkép
- Életrajz
- Filmográfia
- Alapaadatok frissítése
BRETT DIER
- Új profilkép
- Életrajz
- Filmográfia
EMILY PROCTER
- Új profilkép
- Életrajz
- Filmográfia
Beyla
2013. október 06. 22:48
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
http://starity.hu/sztarok/shin-min-ah/
Új filográfia, kapcsolódó sztárok
Új filográfia, kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.