Milyen esküvőről álmodsz?
2014. szeptember 07. 08:52
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Mostanában igazán sokat gondolkozok ezen, nem is tudom, talán mert már egyre közeledik:) Én a természetben szeretném, egy gyönyörű, tavaszi napon, mikor virágoznak a fák és körülöttünk mindent beborítanak a fehér és rózsaszín virágok:)
2014. szeptember 28. 18:04
Egy gyönyörű májusi napon,amikor már majdnem nyár,de még tavasz van,és a virágok nem hullotak le,de már nem csak zöld gombócok a fán. Fehér homokor tengerparton mennék férjhez,de azért nem mezítláb..
2014. szeptember 30. 22:54
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Semmilyenről.
Sosem álmodoztam még erről.
Sosem álmodoztam még erről.
2014. október 04. 17:36
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Rengeteget gondolkoztam már ezen, főleg mostanság. Hogy milyen esküvőről álmodozok? Számomra a legfontosabb az volna, hogy tavasszal, egy szép, áprilisi napon menjek férjhez, természetközelben, családi körben - csakis a legközelebb álló barátaim jönnének el, családtagok, rokonok. Szép, tavaszt idéző dekoráció - fehér fémszékek- és asztalok, illetve klasszikus tortatálak -, gyönyörű, halványrózsaszín és fehér oltár legyen, illetve anyakönyvvezető és pap. *o* szeretnék még szőnyegre szórt virágszirmokat és fehér galambokat, ételsátrat és remek főztöt anya serpenyőjéből. Gyááj, de szeretnék én majd lovagolni az esküvőmön.
2014. október 19. 11:15
Én valahogy mindig is egy kaliforniai esküvőről álmodtam, sok emberrel, gyönyörű ruhában és a tengerparton, nyáron
2014. november 04. 19:02
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Nekem vagy egy egyszerű, csak a barátokkal aztán meg bulizni, vagy egy nagyon nagy.
Igen a tökéletes ellentét..A 'nagy' esküvőt úgy képzelem, hogy egy zárt épületben, -lehet az templom, de mivel nem vagyok vallásos, ez kizárt- ahol nincs teljesen világos, hanem olyan szép, hangulatosra világítják ki, lehetőleg a falon kirakott gyertyákkal. (olyan gyertyák, mint ami a régi kastélyokban is volt..ennél pontosabban nem tudok magyarázni
) Elől rövid, hátul hosszú, fekete menyasszonyi ruha, hozzám illően erős smink, a többin még nem gondolkoztam.
2014. november 06. 14:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem nagyolom el az álmaim.Én tudom,hogy nekem tengerparton sose lesz,nem is akarom.Párizs tehetséges.Ott biztosan,s majd teszek is érte!A ruhámat magam szeretném megtervezni,az egyedi az igazi!
2014. november 06. 14:11
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
Én egy kastélyban szeretném tartani az esküvőmet kb. 500 fővel és sellő fazonú ruhával valamint Vanília tortával.
2014. november 18. 20:46
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Én nem akarok mindenáron esküvőt, de ha mégis lesz, akkor tuti nem hagyományos. Nyáron lenne, feketében szeretnék lenni, rockballada szólna a háttérben, csak közeli családtagok és barátok lennének meghívva. Nem szeretnék nagy felhajtást a kajával sem, a torta csokis-vaníliás lenne.
2014. december 06. 08:06
Idézet (menthol @ 2014.11.18. 20:46)
Én nem akarok mindenáron esküvőt, de ha mégis lesz, akkor tuti nem hagyományos. Nyáron lenne, feketében szeretnék lenni, rockballada szólna a háttérben, csak közeli családtagok és barátok lennének meghívva. Nem szeretnék nagy felhajtást a kajával sem, a torta csokis-vaníliás lenne.
Én is ugyanerre gondoltam.
2014. december 10. 16:32
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Semmilyenről
Egyrészt mert nem lenne olyan elvetemült emberi lény, aki hozzám akarná kötni magát, másrészről, ha lenne se erőltetném az esküvő-dolgot, mivel nézetem szerint minden múlandó, a házasság meg csak néhány papír, ami agy galibát okoz váláskor. Ha két ember szereti egymást, nem kell aláírni semmit, hogy ezt bizonygassák.
2015. április 06. 13:18
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Ez a kérdés most őszintén megfogott
Sokat gondolkodtam már ezen. Rendkívül vonz a templomi nagy banzájos esküvő is, de ugyanakkor el tudnám magam képzelni egy tengerparti esküvőn is. Valahol Hawaiin, nyakukban virág füzérekkel, háttérben kellemes zene és a tenger morajlása. Csak a szűk család és barátok lennének jelen a végén pedig lámpásokat gyújtanánk, amiket éjjel a vízre engednénk :')
Sokat gondolkodtam már ezen. Rendkívül vonz a templomi nagy banzájos esküvő is, de ugyanakkor el tudnám magam képzelni egy tengerparti esküvőn is. Valahol Hawaiin, nyakukban virág füzérekkel, háttérben kellemes zene és a tenger morajlása. Csak a szűk család és barátok lennének jelen a végén pedig lámpásokat gyújtanánk, amiket éjjel a vízre engednénk :')
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: