Az első élő X-Faktor adásban Miminek és Gergőnek sajnos búcsúznia kellett: a nézők szavazatai alapján párbajoztak Szabó Mariannal, a mentorok az utóbbi énekesnőt mentették meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Búcsúzik az X-Faktortól Mimi és Gergő
2010. október 16. 23:23
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline |
nemborultam ki...kezdettől fogva ellenszenves volt nekem a Mimi..:$$
bocs, de ez a véleményem..hanemtetszik, nem kell egyetérteni, de ne fikázzatok..
bocs, de ez a véleményem..hanemtetszik, nem kell egyetérteni, de ne fikázzatok..
2010. október 16. 23:23
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
nem láttam,de nem is nagyon látom értelmét.De ha valakinek jó a hangja akkor hajrá! Én nem szoktam nézni,esetleg csak bele nézek.A zsűrik is unszimpik és nem látom értelmét,de remélem,hogy valaki jó hangú nyeri meg.
2010. október 16. 23:27
a világ egyik legjobb számát énekelték és jól.. nem is értem, miért estek ki <3
2010. október 16. 23:35
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
szerintem Mariann... nagyon béna volt,sajnálom,de így volt. Az volt a szerencséje,hogy egy überjó számot választott magának mentődalnak... nyilván a magyar dalokat az ember kritikusabban nézi,már önmagában az artikulációra is jobban figyel.. Az Tény,hogy ketten nem voltak olyan jók,mint külön-külön : de figyelembe kell venni hogy..volt kb. 10 napjuk a felkészülésre? Két hét? több nem. ez.. nagyon kevés.
Megemlíteném még azt is,hogy a zsűrik közül Maleknek már van nagyobb külföldi tapasztalata,mégis ő kapta a csapatokat.. - én ezen nagyon meglepődtem.Elnézést kérek a fanoktól,de Alizon kívül senki nem teljesített jól a műsorban. Az 5 fiú az előválogatókon még csak-csak.. de itt borzalmas volt.Szerintem.
Wolf Katinak és Nikolasnak viszont külön örülök,Dorkával és Tamással együtt!
Megemlíteném még azt is,hogy a zsűrik közül Maleknek már van nagyobb külföldi tapasztalata,mégis ő kapta a csapatokat.. - én ezen nagyon meglepődtem.Elnézést kérek a fanoktól,de Alizon kívül senki nem teljesített jól a műsorban. Az 5 fiú az előválogatókon még csak-csak.. de itt borzalmas volt.Szerintem.
Wolf Katinak és Nikolasnak viszont külön örülök,Dorkával és Tamással együtt!
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2010. október 16. 23:51
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline |
Gondoltam, hogy nem maradnak sokáig a versenyben mert nem valami nagy egyéniségek, és hát még nem csiszolódtak össze rendesen, am szerintem Mariann szörnyű volt, biztos őt ejtettem volna ki, bár én eddig sem juttattam volna el.
2010. október 16. 23:54
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline |
Hát, bevallom a Mimi hangja írtóra jó volt, de Gergő egyáltalán nem tetszett, ez miatt lerombolta az egészet és egyáltalán nem bántam, hogy kiestek, hiszen szerintem ez így borzalmas volt. Mariannak pedig fantasztikus a hangja. De ez csak az én véleményem.
Én azért Wolf Katinak és Takács Nikolas-nak szurkolok, mert ők a legjobbak
Én azért Wolf Katinak és Takács Nikolas-nak szurkolok, mert ők a legjobbak
2010. október 17. 00:58
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline |
hát énazthittem fűbeverek valakit mikor kiestek... annyira jó hangja van mindekettőnek!!! a mariann az már az első pillanattól fogva ellenszevesvolt nekem a produkciója meg egy nagykalapszar volt !!! pfffff nyomorék.... és a szerény véleményemet senki ne kritizálja kéremszépen !! XDD *-*
2010. október 17. 06:43
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline |
hát én a Szabó Mariannt szteretném látni
2010. október 17. 07:42
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
sztem jogosan estek ki, nem volt vmi nagy szám a produkciójuk...:S
2010. október 17. 07:50
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline |
A műsor egy kicsit nehézkesen indult, de aztán szépen lassan minden a helyére került - igaz, még így is voltak hibák, amik összehasonlítva nem csak a külföldi szériával, hanem az RTL Klub korábbi tehetségkutatóival is szemet szúrt, valószínűleg nem csak nekem.
Az első három produkció számomra hatalmas csalódás volt... Leginkább a Non Stop Gagázása volt fura, mert tőlük valami extrát vártam, hiszen Miki a mentoruk. Ehhez képest előálltak egy...no, hát nekem nem jött be!
Aztán jött öt olyan előadás, ami szerintem bitang jó volt! S igen, ebben az ötben benne voltak Mimiék is, akik jó dalválasztással és előadással álltak elő, s már azon is meglepődtem, hogy nekik párbajozniuk kellett... Okés, nem velük akartam megnyeretni az egész versenyt, de azért hallgassuk már vissza az előadásukat, s lepődjünk meg, hogy jó volt!
Egyébként sokan rossz dalt választottak, rosszul adták elő, s vagy hasonlítani próbáltak az eredetire, vagy annyira magukat adták, hogy emiatt lett gyengus a produkció. De szerencsére voltak nagyon jók is, meglepő de nekem a Summer Sisters is bejött: tényleg, ha foglalkoznak velük, akkor nem rosszak!
A mentorok sem voltak a helyzet magaslatán. Én hozzá vagyok szokva a külföldi értékelésekhez, ahol normálisan elmondják, hogy kinek mi tetszett, vagy nem tetszett. Itt viszont volt, aki lerendezte kb annyival, hogy szavazzatok rá, mert én mentorálom...
No, hát rendesen elhúztam az értékelést, de szedjétek ki a lényeget! Aztán dumáljunk róla!
Röviden: nem értek egyet a tegnap esti döntéssel. Viszont várjuk a jövő heti adást!!!
Az első három produkció számomra hatalmas csalódás volt... Leginkább a Non Stop Gagázása volt fura, mert tőlük valami extrát vártam, hiszen Miki a mentoruk. Ehhez képest előálltak egy...no, hát nekem nem jött be!
Aztán jött öt olyan előadás, ami szerintem bitang jó volt! S igen, ebben az ötben benne voltak Mimiék is, akik jó dalválasztással és előadással álltak elő, s már azon is meglepődtem, hogy nekik párbajozniuk kellett... Okés, nem velük akartam megnyeretni az egész versenyt, de azért hallgassuk már vissza az előadásukat, s lepődjünk meg, hogy jó volt!
Egyébként sokan rossz dalt választottak, rosszul adták elő, s vagy hasonlítani próbáltak az eredetire, vagy annyira magukat adták, hogy emiatt lett gyengus a produkció. De szerencsére voltak nagyon jók is, meglepő de nekem a Summer Sisters is bejött: tényleg, ha foglalkoznak velük, akkor nem rosszak!
A mentorok sem voltak a helyzet magaslatán. Én hozzá vagyok szokva a külföldi értékelésekhez, ahol normálisan elmondják, hogy kinek mi tetszett, vagy nem tetszett. Itt viszont volt, aki lerendezte kb annyival, hogy szavazzatok rá, mert én mentorálom...
No, hát rendesen elhúztam az értékelést, de szedjétek ki a lényeget! Aztán dumáljunk róla!
Röviden: nem értek egyet a tegnap esti döntéssel. Viszont várjuk a jövő heti adást!!!
2010. október 17. 08:01
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
szal...nekem tetszett a műsor!!
de horipapának igaza van voltak hibák!!
pl csak nekem visszhangzott???
de horipapának igaza van voltak hibák!!
pl csak nekem visszhangzott???
2010. október 17. 08:21
Idézet (Liafen @ 2010.10.16. 23:21)
Én sajnálom őket, de Szabó Mariannak jobban szurkoltam.
Jók Voltak végül is de valakinek ki kelett esni nem??
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.