Bár kiestek az X-Faktorból, mégis nagyon sok ajánlatot kapnak a Nyári lányok egyes magazinoktól, de ők legszívesebben egy férfimagazinnak szeretnének fehérneműben pózolni. Persze teljesen meztelenül nem állnának a kamera elé, ezért is lett a szerencsés magazin a CKM.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vetkőznek a Nyári lányok
2010. november 05. 11:12
2010. november 05. 11:14
"És hát igen, ami szép, azt meg kell mutatni." - EGO!
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. november 05. 11:14
2010. november 05. 11:15
|
|
Panna_0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.21. Hozzászólás: 312 Csatolások: 85 Azonosító: 125593 offline
|
NemááárO_O
2010. november 05. 11:17
én szerettem őket mikor még benne voltak az x-faktorba, de szrintem ez durva h ahogy kiestek már mennek fehérneműs fotózásra. ez tuti h csak a figyelemfelkeltésért csinálják, de nem inkább a hangukkal kellene érvényesülniük
2010. november 05. 11:17
Hát amíg az X-faktorban énekeltek,addig nem hittem azoknak,aki azt mondták,hogy ...öhm...szépen fogalmazva ribik,de most azért csalódtam bennük.
2010. november 05. 11:20
Én szerettem(és még szeretem is!) őket, de szerintem ezzel elrontottak mindent. Mármint a "bemutatkozásukat"
Bár igazuk van, ha nekik megadatott az, ami másnak nem, -vagy másnak is, csak nem él vele- és szépek, akkor miért nem vállalhatnának egy ilyen fotózást?
2010. november 05. 11:21
ej ha nem lacafacáznak ugy látszik a média nem nagyon akarja öket csak ugy a szönyeg alá söpörni
2010. november 05. 11:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Jujj, ez olyan visszatetsző mozzanat. Tényleg ennyire benga menedzserük van?
2010. november 05. 11:27
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
ha már az énektudásukkal nem tudták felhívni magukra az emberek figyelmét... de nekem mind1. nyugodtan eladhatják magukat.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.