Starity

Melyik a kedvenc musicaled?

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 07. 10:57 #1
- törölt felhasználó -    
Szerintem mindenkinek vagy kedvenc musicalje ( aki jár színházba) ..
Nekeeem a Rómeó és Júlia c. musical a kedvenceem!!! =PP
2010. november 07. 13:51 #2
- törölt felhasználó -    
Rómeó és Júlia (francia és magyar) wub.gif
Az operaház fantomja wub.gif
Szépség és a Szörnyeteg wub.gif
Chicago wub.gif
My Fair Lady wub.gif
Szentivánéji álom wub.gif
2010. november 07. 13:53 #3
Nana95
Nana95
Cián

Státusz^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 812
Csatolások: 3
Azonosító: 132107
öhm..én még nem voltram musical-en...
2010. november 07. 14:00 #4
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Vámpírok bálja, Abigél...és az Itván a Király, bár az rockopera smileeee.gif
2010. november 08. 17:41 #5
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Hair meghajolo.gif
2010. november 09. 15:54 #6
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A Hair és a Chicago. Nem szeretem a musicaleket, de ez a kettő zseniális! thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2010. november 09. 17:56 #7
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
A Vampirok Balja imadom wub.gif
2010. november 09. 17:57 #8
- törölt felhasználó -    
Hair és Szentivánéji álom
2010. november 09. 18:01 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Régen szerettem őket, de mióta a csapból is ezt nyomatják, kicsit elegem lett belőlük és átszoktam a prózai előadásokra. Elsősorban a drámákra. biggrin.gif

De azért próbálok kedvenceket írni. Na szóval;

My fair lady, Kabaré, Hair, Rocky Horror Picture Show

Ja, rockoperában pedig;

Hamlet, Jézus Krisztus Szupersztár, István a király
2 felhasználónak tetszik: kateblock, livi97
2010. november 09. 18:51 #10
zsejke
zsejke
új tag

Státuszhttp://www.facebook.com/pages/Sztárok-és-versenyek/315756241800999
Hozzászólás: 95
Csatolások: 8
Azonosító: 129025
a high school musikal
2010. november 10. 19:22 #11
- törölt felhasználó -    
Itt 2 kéép!!! ♥
Ha szeretnéd nyugottan töltsd le!! smileeee.gif
2010. november 12. 07:03 #12
- törölt felhasználó -    
nekem a Hair és Bandslam
2010. november 12. 12:21 #13
- törölt felhasználó -    
egyértelműen a HAIR!!
2010. november 13. 18:33 #14
- törölt felhasználó -    
Remélem nem lesz baj, ha mégtobb képet feltoltok!!! smileeee.gif
2011. augusztus 10. 01:52 #15
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Musical mániákus vagyok, azt is megkockáztatom, hogy az országban az egyik legnagyobb fanatikus - főleg, ha az Operettszínházról van szó tongue.gif *.* -. Rengeteg kedvencem van, így most azt a három musicalt emelném ki, ami az aktuális kedvencem:
Rudolf - ennél tökéletesebb musical előadást nem látni mindennap. Mindkét szereposztás tökéletes, bár sajnos élőben nem volt szerencsém mindkettővel megnézni - Dolhai Attila és Vágó Bernadett főszereplésével sikerült, de MÁZS és Vágó Zsuzsi nem jött össze sad.gif -. Gyönyörű dalok vannak a musicalben, no meg fantasztikus művészekkel - bár ez nyilvánvaló -. ÖRÖK KEDVENC! heart.gif smileeee.gif
Szép Nyári Nap - ez a musical is bizonyítja, hogy a "mieink" bármiből képesek musicaldarabot varázsolni! Ki gondolta volna, hogy a Neoton slágereit egy nap az Operettszínház művészei adják elő? Mindenesetre egy remek előadást hoztak össze, a dalfeldolgozások tökéletesek lettek. A darab bővelkedik romantikában, humorban, sőt még drámaibb részekben is. Nagy kedvenc!
Rebecca - Végre egy darab, amit a Rudolf színvonalához tudok hasonlítani! Először a színészi alakításokra figyeltem fel, aztán a dalokra és azok mondanivalójára. Fantasztikus musical elképesztően tökéletes színművészekkel! Mindkét szereposztás eszméletlen, egy rossz szót sem tudok róluk mondani! Mindenkinek kötelező program, hogy megnézze, nem fog csalódni! wink.gif wub.gif
Utóiratnak csak annyit fűznék hozzá, hogy az Operettszínházban - na meg persze még jó néhány színházban - dolgozó művészek milliószor többet érnek, mint egy Fluor, egy SP vagy egy Justin Bieber. Vagy ha már itt tartunk, a Disney-sztároknál is többre tartom őket! Ugyanis ők már letettek valamit az asztalra, illetve a hét minden napján a maximumot nyújtják a színházban. Egy több mint 2 órás musicalt adnak elő tökéletes hanggal és előadásmóddal, aztán persze mikor hullafáradtan már csak haza szeretnének érni, még akkor is van idejük a Művészbejárónál fényképezkedni, beszélgetni. Tapasztalatból mondom ezeket. Ők tényleg csodálatosak!! heart.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: MycySmiley, heyitsamyMT, Szandi0820
2011. augusztus 10. 03:43 #16
- törölt felhasználó -    
Hair, Grease, Cry Baby, Sweeney Todd, Mamma Mia!
2011. augusztus 18. 14:06 #17
- törölt felhasználó -    
Régen nagyon szerettem a musicaleket ,de mostanában már nem igen szoktam színházba menni:/. A kedvencem a Rómeó és Júlia volt (: biggrin.gif
2011. augusztus 18. 14:08 #18
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Romeó és Júlia, Take That musical, Hair biggrin.gif
2011. augusztus 31. 20:50 #19
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Hát én hatalmas musical-fanatikus vagyok. biggrin.gif
Nagyon sok kedvencem van,de a legnagyobb kedvenceim:
Rómeó és Júlia,Szép nyári nap,Szépség és a szörnyeteg,Rebecca,Mozart,Szentivánéji álom,Elisabeth,Jövőre,veled,itt,Hair
2011. szeptember 01. 15:23 #20
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2387
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (Kelly @ 2011.08.10. 01:52)
Musical mániákus vagyok, azt is megkockáztatom, hogy az országban az egyik legnagyobb fanatikus - főleg, ha az Operettszínházról van szó tongue.gif *.* -. Rengeteg kedvencem van, így most azt a három musicalt emelném ki, ami az aktuális kedvencem:
Rudolf - ennél tökéletesebb musical előadást nem látni mindennap. Mindkét szereposztás tökéletes, bár sajnos élőben nem volt szerencsém mindkettővel megnézni - Dolhai Attila és Vágó Bernadett főszereplésével sikerült, de MÁZS és Vágó Zsuzsi nem jött össze sad.gif -. Gyönyörű dalok vannak a musicalben, no meg fantasztikus művészekkel - bár ez nyilvánvaló -. ÖRÖK KEDVENC! heart.gif smileeee.gif
Szép Nyári Nap - ez a musical is bizonyítja, hogy a "mieink" bármiből képesek musicaldarabot varázsolni! Ki gondolta volna, hogy a Neoton slágereit egy nap az Operettszínház művészei adják elő? Mindenesetre egy remek előadást hoztak össze, a dalfeldolgozások tökéletesek lettek. A darab bővelkedik romantikában, humorban, sőt még drámaibb részekben is. Nagy kedvenc!
Rebecca - Végre egy darab, amit a Rudolf színvonalához tudok hasonlítani! Először a színészi alakításokra figyeltem fel, aztán a dalokra és azok mondanivalójára. Fantasztikus musical elképesztően tökéletes színművészekkel! Mindkét szereposztás eszméletlen, egy rossz szót sem tudok róluk mondani! Mindenkinek kötelező program, hogy megnézze, nem fog csalódni! wink.gif wub.gif
Utóiratnak csak annyit fűznék hozzá, hogy az Operettszínházban - na meg persze még jó néhány színházban - dolgozó művészek milliószor többet érnek, mint egy Fluor, egy SP vagy egy Justin Bieber. Vagy ha már itt tartunk, a Disney-sztároknál is többre tartom őket! Ugyanis ők már letettek valamit az asztalra, illetve a hét minden napján a maximumot nyújtják a színházban. Egy több mint 2 órás musicalt adnak elő tökéletes hanggal és előadásmóddal, aztán persze mikor hullafáradtan már csak haza szeretnének érni, még akkor is van idejük a Művészbejárónál fényképezkedni, beszélgetni. Tapasztalatból mondom ezeket. Ők tényleg csodálatosak!! heart.gif meghajolo.gif

Egyet értek veled.Ők tényleg csodálatosak. wub.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Blake Lively dühös Taylor Swiftre

Blake Lively dühös Taylor Swiftre

Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?