ők ketten a legjobbak ♥
Csaba megkönnyezte Nikolast
2010. november 15. 21:10
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez aranyos 
ők ketten a legjobbak ♥
ők ketten a legjobbak ♥
2010. november 15. 22:10
De aranyos 
Pont Nikolas és Csabi a kedvencem,remélem valamelyikük megnyeri!
Pont Nikolas és Csabi a kedvencem,remélem valamelyikük megnyeri!
2010. november 15. 22:37
Ha egy pasi tud sírni az jó, de nem biztos hogy akkoris jó ha ilyen helyzetekben sír. Az összhatás amúgy tökéletes, kiáll a színpadra és el sem kezd énekelni mikor a fanok már olvadoznak a látványtól, mire véget ér a dal, kanállal kell őket összeszedni a földről, amivel nincs is gond, érthető. Helyes úriember és hiszem azt hogy vannak emberek akik érzékenyebbek mint társaik.
2010. november 16. 00:00
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Azért gondolom, hogy nem zokog, hanem csak egy kicsit megkönnyezi a történéseket. Ez szerintem is aranyos, attól még ő a legjobb pasi az X-faktorban, és nagyon tehetséges.
2010. november 16. 07:02
az a jó, ha azt csinálja ami neki jó :-) mert csak ugy érzi akkor jól magát főleg éneklés közben :-) hááát énis majdnem sírtam mikor megutdtam ők párbalyoznak :-( non stop-ot is nagyyon sajnáltam, de szerintem Nikolas még minidg jobb náluk :$
1 felhasználónak tetszik:
Domcsy02
2010. november 16. 13:34
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Sztem Nikolas sokkkal jobb, mint a Nonstop. 
A Csabának meg igaza van...Tökre összezavarják -.-
A Csabának meg igaza van...Tökre összezavarják -.-
1 felhasználónak tetszik:
Domcsy02
2010. november 16. 14:44
Tamás és Csaba a legjobb<3 és igaza van Csabának mikor azt mondják neki hogy vegyen vissza akkor ő azt csinálja és most meg az a bajuk hogy nem volt olyan...ő olyan lenne még mindig ha nem mondták volna neki!!Szegény csak megfogadta a tanácsot!De mindegy hisz simán tovább jutott!!
2010. november 16. 14:56
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Rendes
2010. november 16. 15:52
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
Gyurica Dorina egyet értek
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.