A Smallville című sorozat a CW egyik legnépszerűbb műsora. A produkció 200. epizódjára az USA-ban több mint 3 millióan voltak kíváncsiak, amely a csatorna átlagnézettségéhez képest kiváló eredménynek számít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jubileum Smallville-ben
2010. november 17. 09:18
![]() |
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4803 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 ![]() |
Jajj régen nagyon szerettem ezt a sorozatot. Csak aztán valahogy elvesztettem a fonalat 
Csak ezt a sok csatolt sztárt nem értem. Ian Somerhalder mégis, hogy jön ide???

Csak ezt a sok csatolt sztárt nem értem. Ian Somerhalder mégis, hogy jön ide???
2010. november 17. 09:23
Nagyon imádtam ezt a sorozatot, csak valamiért leálltam vele... Majd lehet elkezdem megint.

2010. november 17. 09:25
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 995 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 ![]() |
Úgy jön ide Ian Somerhalder, hogy ő is szerepelt benne. Amúgy csak olyanokat raktam csatolt sztárként, akik legalább egy epizódban benne voltak már. Persze, sokan így is kimaradtak, de talán a legfontosabbak mind itt vannak (kivéve Eric Johnsont, akiről nemrég készült cikk, ezért őt nem tudtam csatolni, bár az a bizonyos cikk /Jessica Simpsont eljegyezték/ nem is róla szól.)
2010. november 17. 09:26
az egyik évadban benne volt Ian Somerhalder,jó pár részen keresztül egy negatív figurát alakított!
a cikk szerzője gondolom úgy volt vele hogy csatol minden színészt aki valaha kapcsolatban állt vagy áll a Smallvillel!
remek sorozat egyébként, amiben Tom Wellingnek elmaradhatatlan érdemei vannak Welling tette már már kultikussá a sorozatot. zseniálisan alakítja Clarkot.
aza fajta sorozat ait tök jó lesz újranézni 5-6év múlva mert nem fog veszíteni semmit az értékéből!
a cikk szerzője gondolom úgy volt vele hogy csatol minden színészt aki valaha kapcsolatban állt vagy áll a Smallvillel!
remek sorozat egyébként, amiben Tom Wellingnek elmaradhatatlan érdemei vannak Welling tette már már kultikussá a sorozatot. zseniálisan alakítja Clarkot.
aza fajta sorozat ait tök jó lesz újranézni 5-6év múlva mert nem fog veszíteni semmit az értékéből!
2010. november 17. 15:43
bírom ezt a sorozatot, de sajna én még csak a 9. évadnál járok.
2010. november 17. 16:33
Régebben néztem pár epizódot,de már annyira nem érdekel.Az tény hogy jó sorozat de már engem nem köt le annyira.
2010. november 17. 19:46
![]() |
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 ![]() |
Én nagyon szeretem... szerintem nagyon érdekes. Bár néha nehezen követhető, de élvezem.

2010. november 18. 19:10
![]() |
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 ![]() |
Én még nem láttam belőle egy részt sem, de lehet hogy elkezdem nézni.
2011. június 14. 11:25
![]() |
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 ![]() |
Imádom, kedvencem!
Örülök, hogy megélt 10 évadot. Persze, minden rajongó örült volna a 11. évadnak, de én úgy érzem, kihozták a maximumot a sorozatból. Tökéletes

Kapcsolódó sztárok

Szőrös háta miatt bántják Rachel Zeglert
Szőrös háta miatt bántják Rachel Zeglert
Visszaszólt a trolloknak.

Elkelt Chris Evans - megházasodott a színész
Elkelt Chris Evans - megházasodott a színész
Feleségül vette a barátnőjét.

Tom Holland reagált egy mémre, ami a kapcsolatáról szól Zendayával
Tom Holland reagált egy mémre, ami a kapcsolatáról szól Zendayával
Vicces mém jelent meg róluk.

Ariana Grande rengetegszer botoxoltatott - elárulta, miért
Ariana Grande rengetegszer botoxoltatott - elárulta, miért
Fiatalon gyakran használt ajakfeltöltést is.

Joe Jonas a koncertjén reagált a válásával kapcsolatos pletykákra
Joe Jonas a koncertjén reagált a válásával kapcsolatos pletykákra
A színpadon állva üzent a rajongóknak.

MTV Video Music Awards 2023: így jelentek meg a hírességek a vörös szőnyegen
MTV Video Music Awards 2023: így jelentek meg a hírességek a vörös szőnyegen
Zenei eseményen jelentek meg.

Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Joe Jonas és Sophie Turner válása: a háttérben óriási háború folyik?
Kifelé igyekeznek nyugodt képet festeni a válásukról.