Joe Jonas megnősül?
2010. november 18. 16:39
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Gratulálok Joe,ha tönkre akarod tenni az életed akkor csak tessék Bár nemtudom,hogy mennyi ennek az igazságalapja.De Ashley-vel egy örök életre összekötni magatokat? Már a gondolatba és beleborzongok.Ashley-ből simán kinézem ezt de Joe-ból,csak nem lehet ekkora barom! Ha igen akk.gratu Joe Ash szépen elcsavarta a fejedet -.-
2010. november 18. 16:40
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline |
hát egyáltalán nem illenek össze Ashley pedig öregebb nála.
2010. november 18. 16:48
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Azért annyira bírom, amikor valaki olyanokat ír, hogy "remélem nem lesznek sokáig együtt"... Jó kívánságokat, mi?
Egyébként már Camillánál is volt ilyen hír, aztán nyolc hónapig bírták, utána Camilla kiadta Joe útját. Most is ez lesz, mert - bár Kevin igen - Joe nem éppen a házasság mintapéldánya.
Az meg a másik, hogy azért nem kéne őket utálni, mert nem Demi-vel van a srác...
Egyébként már Camillánál is volt ilyen hír, aztán nyolc hónapig bírták, utána Camilla kiadta Joe útját. Most is ez lesz, mert - bár Kevin igen - Joe nem éppen a házasság mintapéldánya.
Az meg a másik, hogy azért nem kéne őket utálni, mert nem Demi-vel van a srác...
2010. november 18. 16:50
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline |
Egyetértek Alexis_0504-el..Joe imádlak,de ezt nem teheted..Annyira nem jó ez a páros.Sztem ashley nem szereti Joe-t..Sajnos Joeról már ezt nemtom elmondani..De addig még van majdnem,hogy több,mint 1 hónap..
De most mennyi ideje vannak együtt??TAlán fél éve??
Kevin is csak 2 év után kérte meg Danielle kezét..
És Joenak nem ilyen mű ribancra van szüksége,mint ashley..Hanem 1 normális lány,aki nme színész,nem énekes..
Sztem Joe csak egy ilyennel lenne boldog és csak 1 ilyen csaj mellett lehetne önmag.Nemúgy,mit ashley mellett
De most mennyi ideje vannak együtt??TAlán fél éve??
Kevin is csak 2 év után kérte meg Danielle kezét..
És Joenak nem ilyen mű ribancra van szüksége,mint ashley..Hanem 1 normális lány,aki nme színész,nem énekes..
Sztem Joe csak egy ilyennel lenne boldog és csak 1 ilyen csaj mellett lehetne önmag.Nemúgy,mit ashley mellett
2010. november 18. 16:58
zudikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 49385 offline |
Na szépe!!! Joe nem lehet ekkora hülye! Vagy mégis??? Ashely teljesen elvette az eszét!!! Nagyon remélem, hogy ez csak pletyka!!! Nekem olyan unszimpatikus ez a csaj, hogy az nem igaz! Már Camilla is az volt!!! Szerintem Joe egy átlagos csaj mellett találná meg a boldogságát és nem egy szakmabeli mellett!!! Hát, ha ez a hír igaz, akkor jó nagy hülye lett ez a gyerek! Én nagyot csalódtam benne! Főleg Demi után!
2010. november 18. 16:59
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
dejóóó.; )
bár ehhez mit szól most Demi?
bár ehhez mit szól most Demi?
2010. november 18. 17:11
1 szó: PLETYKA! Egyszer már leadták ezt a hírt, sőt, nem is egyszer! Arról kiderült, hogy nem igaz. Joe pedig egy nyilatkozatban elmondta, hogy nem akar korán házasodni! Akkor miért változna meg a véleménye kb. 3 héttel későbbre? Idiótaság! Am meg nem ment el Joe esze!
2010. november 18. 17:12
NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazad van BunnyGirl............
Igazad van BunnyGirl............
2010. november 18. 17:16
Nekem ez eléggé pletykának tűnik mert nemrégiben joe még olyanokat nyilatkozott hogy nem tervez házasságot. Ennyire gyorsan meggondolta magát?Elég korai lenne még esküvő de mindig is amondó voltam hogy nem az én életem...nem én szenvedem majd el a következményeket.
2010. november 18. 17:24
Ú,basszus,de megnézném Joe képét,mikor megkéri Ashley kezét,és ő nem-et mond!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.