Vastag Csaba, a nők legnagyobb örömére meztelenre vetkőzik a Fisher Klíma reklámjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Csaba megmutatta testét
2010. november 28. 20:56
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
imádom ezt a pasit ♥
2010. november 28. 20:58
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Imádom!
Én nem bánnám, ha a jövőben is szerepelne ilyen reklámokban. Igazából mindegy mikor, hol, milyen formában szerepel csak szerepeljen. Nagyon tetszik a hangja és a stílusa is. Évek óta nagy kedvencem és örülök, hogy az X-faktor által végre szélesebb körben is megismerték.
2010. november 28. 21:06
Én inkább nem nézem meg! xD Nem akrom látni! Köszönjük Emese!
2010. november 28. 21:46
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
na...ez is a szexisségéből akar megélni??
nem bírom azokat akik főként azért vannak bent az X-factorban mert, h "milyen jól néznek ki"
mondjuk ezt is jó helyre írom...akik itt vannak nagy részük szerelmes ebbe az emberbe
de am Nelli304-nek igaza van...RÚZS VAN A SZÁJÁN VAGY MI A CSÖCS???
nem bírom azokat akik főként azért vannak bent az X-factorban mert, h "milyen jól néznek ki"
mondjuk ezt is jó helyre írom...akik itt vannak nagy részük szerelmes ebbe az emberbe
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2010. november 28. 22:46
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
nem tudom miért kell ezt annyira felkapni,nem is latszik benne semmi olyan amitől az egész sajtó ezzel foglalkozhatna,csak szeretnek mindenből akkora felhajtást csinálni...amúgy szeretem Csabát,ő a kedvencem az X -faktorban
2010. november 28. 23:23
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.11.28. 21:46)
na...ez is a szexisségéből akar megélni??
Szerintem ő egyáltalán nem csak azért van az X-faktorban, mert jól néz ki. Attól, hogy neked nem szimpatikus még ne gondold, hogy csak a külseje miatt szeretik az emberek. Ő egy csodálatos hangú, tehetséges énekes. Az, hogy jól néz ki csak egy kis extra. Tény, hogy picit én is elfogult vagyok vele szemben de ez nem a külseje miatt van hanem a RapSzínHázas darabban. Már akkor is nagyszerű volt és azóta csak fejlődött. Számomra viszont az marad a pályája csúcspontja bármilyen népszerű is lesz a jövőben. Sajnáltam, hogy otthagyta a társulatot, de remélem most végre teljesül az álma és sikeres lesz. Nagyon örülök, hogy végre szélesebb körben is elismerik a tehetségét.
AMaya: Nem hiszem, hogy bárki csak emiatt emlékezne rá. Van annyira tehetséges, hogy a hangja miatt maradjon meg a köztudatban. Ez csak egy kis extra, amit egyszer jó megnézni, de senki nem ezzel a reklámfilmmel fogja őt azonosítani szerintem.
minilivi: Tényleg olyan.
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.