A Szomszédok című 331 epizódot megélt teleregény DVD-kiadásán több mint egy évig dolgoztak, mire valósággá vált. Az első lemezen 6 részes adagokban kapjuk a retrót, a végére akár 55 DVD is kerülhet a gyűjtők polcára.
A teljes cikkhez kattints ide!
DVD-n támad a gazdagréti Batman
2011. január 29. 17:13
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
jovann...
2011. január 29. 17:44
Bár nem követtem a sorozatot, kiskoromból halvány emlékeim vannak róla. Jó lenne, ha majd a Barátok közt - Jóban rosszban-kettősről is készülne ilyen kiadás, bár ahogy elnézem, arra várhatunk, mert ezeknek sose lesz vége, na nem, mintha arra várnék, csak logikusabb lenne egy határt szabni ennek az egésznek.
2011. január 29. 17:48
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
DVD? Elég nekem az, hogy még mindig nyomják az M1-en.
2011. január 29. 22:08
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
En anyaval neztem mindig. Szerintem a 11-12 eveseknek meg kellene nezniuk egy ket reszt a soribol.zregen is hasonlo problemak voltak, mint a mai vilagban. (ertem en itt: gazdasagi, politikaim, stb...)
2011. január 31. 09:34
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Na, csodás. Ha nem csak 6 részt tettek volna egy lemezre, még talán meg is venném. Gondolom egy lemezért, amin van 6 epizód, elkérnek 990 forintot. Azért az kicsit sok... o.O
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2013. február 11. 14:20
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9305 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Mivel a Disney csatorna napjainkig nem tűzte műsorra a teleregényt, itt az alkalom a fiatal generáció számára: most kiváló minőségben pótolhatják be elmaradásukat házimozijukon. A retrókedvelők pedig újra a fotelben ülve élhetik át Vágási „Gazdagréti Batman” Feri heroikus akciójeleneteit, és elemezhetik ki egy tál pattogatott kukorica társaságában Etus néni zárógondolatait.
Már csak ezért a néhány mondatért megérte elolvasni a cikket Nagyon üt a stílus!
Már csak ezért a néhány mondatért megérte elolvasni a cikket Nagyon üt a stílus!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.