A Szomszédok című 331 epizódot megélt teleregény DVD-kiadásán több mint egy évig dolgoztak, mire valósággá vált. Az első lemezen 6 részes adagokban kapjuk a retrót, a végére akár 55 DVD is kerülhet a gyűjtők polcára.
A teljes cikkhez kattints ide!
DVD-n támad a gazdagréti Batman
2011. január 29. 17:13
![]() |
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 ![]() |
jovann...

2011. január 29. 17:44
Bár nem követtem a sorozatot, kiskoromból halvány emlékeim vannak róla. Jó lenne, ha majd a Barátok közt - Jóban rosszban-kettősről is készülne ilyen kiadás, bár ahogy elnézem, arra várhatunk, mert ezeknek sose lesz vége, na nem, mintha arra várnék, csak logikusabb lenne egy határt szabni ennek az egésznek.
2011. január 29. 17:48
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
DVD?
Elég nekem az, hogy még mindig nyomják az M1-en.

2011. január 29. 22:08
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
En anyaval neztem mindig. Szerintem a 11-12 eveseknek meg kellene nezniuk egy ket reszt a soribol.zregen is hasonlo problemak voltak, mint a mai vilagban. (ertem en itt: gazdasagi, politikaim, stb...)
2011. január 31. 09:34
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10974 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 ![]() |
Na, csodás. Ha nem csak 6 részt tettek volna egy lemezre, még talán meg is venném. Gondolom egy lemezért, amin van 6 epizód, elkérnek 990 forintot. Azért az kicsit sok... o.O

2013. február 11. 14:20
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9296 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Mivel a Disney csatorna napjainkig nem tűzte műsorra a teleregényt, itt az alkalom a fiatal generáció számára: most kiváló minőségben pótolhatják be elmaradásukat házimozijukon. A retrókedvelők pedig újra a fotelben ülve élhetik át Vágási „Gazdagréti Batman” Feri heroikus akciójeleneteit, és elemezhetik ki egy tál pattogatott kukorica társaságában Etus néni zárógondolatait.
Már csak ezért a néhány mondatért megérte elolvasni a cikket
Nagyon üt a stílus!
Már csak ezért a néhány mondatért megérte elolvasni a cikket

Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.