A Szomszédok című 331 epizódot megélt teleregény DVD-kiadásán több mint egy évig dolgoztak, mire valósággá vált. Az első lemezen 6 részes adagokban kapjuk a retrót, a végére akár 55 DVD is kerülhet a gyűjtők polcára.
A teljes cikkhez kattints ide!
DVD-n támad a gazdagréti Batman
2011. január 29. 17:13
![]() |
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 ![]() |
jovann...

2011. január 29. 17:44
Bár nem követtem a sorozatot, kiskoromból halvány emlékeim vannak róla. Jó lenne, ha majd a Barátok közt - Jóban rosszban-kettősről is készülne ilyen kiadás, bár ahogy elnézem, arra várhatunk, mert ezeknek sose lesz vége, na nem, mintha arra várnék, csak logikusabb lenne egy határt szabni ennek az egésznek.
2011. január 29. 17:48
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
DVD?
Elég nekem az, hogy még mindig nyomják az M1-en.

2011. január 29. 22:08
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
En anyaval neztem mindig. Szerintem a 11-12 eveseknek meg kellene nezniuk egy ket reszt a soribol.zregen is hasonlo problemak voltak, mint a mai vilagban. (ertem en itt: gazdasagi, politikaim, stb...)
2011. január 31. 09:34
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10992 Csatolások: 8088 Azonosító: 128114 ![]() |
Na, csodás. Ha nem csak 6 részt tettek volna egy lemezre, még talán meg is venném. Gondolom egy lemezért, amin van 6 epizód, elkérnek 990 forintot. Azért az kicsit sok... o.O

2013. február 11. 14:20
![]() |
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9279 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 ![]() |
Mivel a Disney csatorna napjainkig nem tűzte műsorra a teleregényt, itt az alkalom a fiatal generáció számára: most kiváló minőségben pótolhatják be elmaradásukat házimozijukon. A retrókedvelők pedig újra a fotelben ülve élhetik át Vágási „Gazdagréti Batman” Feri heroikus akciójeleneteit, és elemezhetik ki egy tál pattogatott kukorica társaságában Etus néni zárógondolatait.
Már csak ezért a néhány mondatért megérte elolvasni a cikket
Nagyon üt a stílus!
Már csak ezért a néhány mondatért megérte elolvasni a cikket

Kapcsolódó sztárok

Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Közel 10 éve jelent meg az utolsó Harry Potter film a mozikban.

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
Háromszor is házasodott a sztár.

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olivia Wilde közel került egymáshoz.

Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Meglepő páros, az biztos.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!