Mi az álomfoglalkozásod?
2016. október 31. 20:56
Annyira szeretnék író lenni.
Mondanám, hogy kiskorom óta ez az álmom, de igazából csak 4-5 éve hajlok efelé, mostanra viszont ez a legnagyobb vágyam.
2016. november 04. 13:33
Nem tudom..Már felvettem a biosz fakultációt,hogy majd emelt érettségit teszek belőle meg kémiából,hogy orvos legyek,de teljesen elment az egésztől a kedvem.Az orvosin rengeteget kéne tanulnom amit én őszintén bevallok,hogy nem biztos,hogy kibírnék.Ezt is a szüleim erőltették jobban,de most már nekik is mindegy..Teljesen elment a motivációm ahhoz,hogy tanuljak ,mert nem tudom mi legyen..Szívesen dolgoznék a médiában,újságíróként,színészként,grafikusként meg még sorolhatnám.Sok minden tud érdekelni,ezért is nehéz döntenem.Viszont azt is néznem kell,hogy találjak vele munkát és ne minimálbérből kelljen élnem.
2017. március 08. 15:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
grafikus vagy animátor szeretnék lenni ^^ de az informatika is érdekel, azon belül pl játéktervező/weblapszerkesztő =P ezeken kívül még a földrajzt szeretem nagyon, de nem hiszem, hogy geográfus/geológus végzettséggel jól el lehetne helyezkedni :/ illetve nagyon mennek a nyelvek is, de gyűlölök fordítani, a nemzetközi kapcsolatokhoz pedig nem vagyok elég szociális xd. itthon meg az újságírást erőltették anno, mivel elég jól írok és szeretek is, de sok rosszat hallottam a médiában való munkáról :/ az egyik tanárom szerint a kulturális antropológus illene hozzám, hát eléggé néztem.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: