Mi az álomfoglalkozásod?
2014. szeptember 13. 20:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Bírónő vagy színésznő. Ugyan is a műsírás megy már 4x sikerült
2014. szeptember 13. 22:05
Én a jövőmet tudósként vagy tolmácsként képzeltem el. Utána ki tudja, lehet még artista lesz belőlem
2014. szeptember 14. 19:06
Pszichológus
Vagy, ha ez nem jön össze elmegyek Tolvai Reni imitátornak, mert már vagy 100x mondták, hogy hasonlítok rá. Az már mellékes, hogy sem énekelni, sem pedig táncolni nem tudok...
2014. szeptember 14. 19:25
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Jósnő.
neem,igazából nem tudom...álomfejtő..na jó,nem mert gyógyító.Valami természetgyógyász vagy ilyesmi..vagy zeneszerző.
de tök más dolgot tanulok...környezetvédelmet.:S
neem,igazából nem tudom...álomfejtő..na jó,nem mert gyógyító.Valami természetgyógyász vagy ilyesmi..vagy zeneszerző.
de tök más dolgot tanulok...környezetvédelmet.:S
2014. november 06. 19:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jelenleg csecsemő- és gyermekápolónak tanulok, és most jelen pillanatban az a cél, hogy meglegyenek a papírjaim ezt illetően. Három évvel ezelőtt érettségi után egyébként csak ráböktem erre a szakmára, mert hát hogy plusz 40 pontot ér, ha esetleg mégis csak egyetemi tanulmányokat szeretnék folytatni, de rájöttem, hogy ez a nekem való szakma. Mindez megtanít arra, hogy legyél empatikus, szeressél, adj anélkül szeretetet úgy, hogy ne várj bármi viszonzást. Ez egy hivatás, amit szerintem nem mindenki tud szívvel-lélekkel csinálni. Egyébként ha már álombeli dolgoknál tartunk, akkor New Yorkban - mivel olyan jó nagy város
- kipróbálnám a mentőzést, ami egyébként paradoxon, mert soha sem tudnék olyan tömött városban élni, mint New York. Pluszban engem tinédzser korom óta vonzanak a fegyverek. Legyen az íjpuska, maroklőfegyver, puska vagy akár különböző gépfegyver. Egy időben nagyon szerettem volna fegyverszakértő lenni, de mivel egyáltalán nem erősségem a matek és a fizika, így csupán hobbi szinten maradt meg. Talán egyszer egy másik életben.
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2014. december 06. 00:20
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8897 Csatolások: 236329 Azonosító: 59785 offline
|
Ha nem a valóság talaját szeretném megcélozni, akkor autóversenyző vagy énekes-színésznő az álommeló.
Viszont a vasút már megvalósítható és még ha űrlénynek is titulál egy-két ember, én nagyon szeretnék ott dolgozni.
2015. június 27. 23:13
|
|
ReeceBibbyfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 243529 offline
|
Leginkább az irói szakma érdekel (sajna nincs hosszu i-m). De szivesen lennék modell is (álmodozni szabad
)
2015. június 27. 23:19
|
|
two_Torivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 28 Azonosító: 244962 offline
|
Forgatóköny iró
1 felhasználónak tetszik:
ReeceBibbyfan
2015. június 28. 14:45
Gyógytornász a cél, de természetgyógyász is szívesen lennék, mert érdekelnek a gyógynövények, a természetes úton való gyógyulás.
2015. június 30. 18:14
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Fotós. *.* Imádok a gépemmel kézben kimenni a természetbe és fotózni. Portrékat is szívesen készítek.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.