Most jöttem rá, szakkommentátor vagy szinkronhang.
*madárkárogás* valaki vette a poént, valaki nem :')
Mi az álomfoglalkozásod?
2015. augusztus 09. 18:54
Tanárnői, mindegy milyen szakon, csak ne legyen matek
Régebben viszont ápoló lenni, mivel anya is ápoló
Régebben viszont ápoló lenni, mivel anya is ápoló
2015. augusztus 09. 21:53
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Anyáék szerint a hosszú ujjaim miatt munkámnak köze lesz a művészethez vagy a zenéléshez. Bevallom egyetlen gitárommal szeretek szenvedni, mivel nem tudok rajta játszani, de meg szeretnék tanulni. A zene már kiskorom óta nagy dolgot jelent az életemben, szüleim és rokonaim szerint kisebb koromban sokat szoktam énekelni, olyan dolgokba, mint az innivalós üveg vagy a haj sampon és azon csodálkoztak, hogy, hogy fújom fejből az angolnak ítélt dalszövegeket.. bevallom még most is érdekel az éneklés, de a hangom az egy nagy nulla.. Szeretnék vagy fodrász vagy tolmács vagy a lakberendező szakmában elhelyezkedni, de a legtöbb esély a fodrászatra van, mivel szüleim szerint nagyon szépen és ügyesen fonok akár más, akár a saját hajamon is. Tehát az elképzeléseim elég jó úton haladnak, de sors mindig kiszámíthatatlan..
2015. augusztus 12. 01:12
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Nekem minden álmom a zenei karrier felépítése,de a mai világban ez képtelenség,és szüleim támogatása se kísért.
Modell szakmában helyezkedtem volna el pár hónapja de már többször becsaptak az ügynökségek ezért úgy gondoltam hagyom,így most idegenvezetőnek tanulok amiben remélem meg lesz a helyem egy nap.
Modell szakmában helyezkedtem volna el pár hónapja de már többször becsaptak az ügynökségek ezért úgy gondoltam hagyom,így most idegenvezetőnek tanulok amiben remélem meg lesz a helyem egy nap.
2015. augusztus 22. 09:40
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Író. Minden álmom egy olyan munka, ahol magam tudom beosztani az időmet, hogy mikor dolgozom, ráadásul az otthonomban is el tudom végezni azt. Emellett szeretek is írni és fantáziálgatni, szóval tökéletes kombináció lenne számomra.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. augusztus 23. 10:31
Én animátor szeretnék lenni de sajnos nem rajzolok olyan profizmussal mint az animátorok emellett érdekel még az esküvő szervezői(rendezvényszervező) vagy francia tanári munka is.
2015. augusztus 25. 16:32
Én először modellként szeretnék elhelyezkedni, ezt még a suli mellett, utána pedig majd a színészi pályát szeretném tovább vinni.
2015. szeptember 26. 22:23
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Járdatesztelő.
Bátor Ventillátor
2015. szeptember 26. 22:31
Káposztatanító vagy szamurájhentes. Nehéz döntés, mégsem ad telefonos segítséget a burzsuj népség a választáshoz. Cöhö.
Bátor Ventillátor
2015. szeptember 26. 22:44
szívesen lennék mondjuk Dave Mustaine fésűje.
lel
Bátor Ventillátor
2015. december 30. 17:03
Újságíró, pszihológus.
De sajnos rengetegen vannak
De sajnos rengetegen vannak
2016. június 15. 09:43
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Csillagász, meteorológus.
2016. június 15. 10:06
Regényíró 0-24-ben. Mindig is azt éreztem, hogy az íráson kívül semmihez sem értek, beszédben alig-alig tudom kifejezni magam, ellentétben írásos formában. Új karaktereket és világokat pedig nagyon szeretek létrehozni, szeretem végigjárni a járatlan utakat és elmerülni a fantáziámban. Ha ez nem jönne össze akkor mindenképp maradnék ezen a vonalon és szívesen kipróbálnám az újságírást, vagy esetleg valamilyen kiadónál dolgoznék fordítóként vagy könyvszerkesztőként. A pszichológia is eléggé vonzó számomra, bár hivatalosan szerintem ez sosem lesz a megélhetési forrásom.
2016. június 15. 11:05
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Marskutató, fuvolaművész és színésznő.
Ebből az utolsó teljesen esélytelen, a második meg csak hobbi szinten marad
Ebből az utolsó teljesen esélytelen, a második meg csak hobbi szinten marad
Astronomergirl.
2016. június 19. 22:18
Porcelánfestő vagyok, és borzasztóan szeretem ezt csinálni. Bevallom, soha nem gondoltam volna, hogy valaha itt fogok kikötni, mert mindig is egy teljesen más területen képzeltem el magam. Aztán a véletlen mégis úgy hozta, hogy ide kerültem, most már lassan 3 éve, és egyáltalán nem bántam meg. Csodálatos dolog tud lenni, mikor egy rideg, hideg, élettelen tárgyat életre keltesz, azzal, hogy megfested. Minden festő hozzátesz magából egy keveset, és nincs két ugyan olyan váza vagy fali tál, hiába ugyan az a minta. Ez olyan mint a kézírás, mindenkinek megvan a sajátos stílusa. Na de abba is hagyom, mert órákig tudnék erről beszélni.
Szóval én nagyon szeretem a szakmám, szeretem ezt csinálni, szeretek fölkelni ezért reggel, úgyhogy nekem ez az álomfoglalkozásom.
2016. augusztus 22. 13:59
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Ügyvéd szeretnék lenni.
2016. augusztus 25. 22:40
Szívesen kipróbálnám a stewardess állást, de a szemem miatt sajnos nem lehet. Ezen kívül az idegenvezető és a tolmács, amelyek vonzanak, de a legjobb az lenne, ha sikerülne íróként befutnom. Na, az tényleg álom.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.