Mi a legnagyobb hibád?
2014. december 21. 16:51
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Túl kritikus és szókimondó vagyok mindenkivel. Magammal is...:/
2015. július 19. 20:07
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Sajnos túl sokszor érzem magam rosszul mások problémai miatt, mikor nekem is megvan a sajátom. Na meg persze, túl: sértődékeny, makacs, és néha már szánalmasan jószívű, és engedékeny vagyok mindenkivel szemben.
2015. július 19. 20:08
|
|
RoxxiLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 76 Csatolások: 44 Azonosító: 246384 offline
|
Sokszor gondolkodás nélkül cselekszem és mondok ki szavakat. - Hirtelen haragú vagyok, ha robbanok, akkor nem kicsit. - Kimondom amit gondolok. - Csúnyán beszélek
2015. november 05. 23:09
nem tudok haragot tartani. heh. mindig megsajnálom azokat is, akik fellöknek, eltaposnak, aztán még belém is rúgnak párszor. meg hát... addig nem nyugszom, amíg nem adnak igazat, gyakran úgy akarok segíteni valakin, hogy ő erre egyáltalán nem tart igényt, kritikus vagyok, lusta, gátlásos.
2015. november 07. 13:41
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Utálom magamban, hogy rendetlen és szókimondó vagyok. Néha olyan szavak csúsznak ki a számon, amit meggondolás nélkül ugrik ki. Ezzel már a való életbe, nagyon sokakat magamra haragítottam. Valamint, nem szeretem, hogy kinézetre ítélek meg emberek.. szeretnék ezen változtatni, de nem tudok. Ez az a tulajdonság, amit ki nem állhatok magamban..
2015. november 16. 05:15
Meggondolatlan vagyok, forrófejű, haragtartó és hirtelen haragú. Jó kis kombinálás.
2015. december 02. 22:00
Túl sokat stresszelek, mindenen görcsölök, meg konkrétan nem vagyok képes lesz*rni semmit sem.
2015. december 03. 06:59
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Néha túl szókimondó vagyok, még ha meg is bántok vele valakit, utána nagyon kínoz a bűntudat.
Gyakran magam sem hiszem el, hogy miket beszélek, szóval a jövőben megpróbálok nem meggondolatlanul cselekedni.
Gyakran magam sem hiszem el, hogy miket beszélek, szóval a jövőben megpróbálok nem meggondolatlanul cselekedni.
2015. december 21. 22:02
Nagyon szókimondó vagyok. Mindent elmondok amit gondolok. És ez nem mindig sül el jól.. Iszonyatosan önfejű vagyok, nem hallgatok szinte senkire. A makacsság amit még tudok mondani. Amit egyszer a fejembe veszek, azt utána semmivel sem lehet onnét kivenni. Jah, és nagyon rendetlen vagyok. Soha semmi nincs a helyén a szobámba. Meg feledékeny is vagyok. Egyszer nem talaltam a penztarcamat, aztan kiderult, hogy a gitártokombe volt. Ottfelejtettem.
Nem akarok regényt irni, szóval Ennyi legyen elég...
Nem akarok regényt irni, szóval Ennyi legyen elég...
2015. december 21. 22:50
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
túl őszinte vagyok. mindig eldöntök valamit, de nem tartom be. például hogy nem engedek senkit sem közel a szívemhez, de megint megcsináltam. sokakat bántok, legtöbbször testileg. vagy magamat. olyan önbizalom hiányom van, mint szerintem senkinek nincs. nem tudom megbecsülni akim van, és akkor jövök rá, mennyi mindent jelentett, mikor nincs többé. a depresszióim, a hegek a csuklómon. hogy magára hagytam sok embert, mikor szükségük lett volna rám. nagyjából ennyi.
2015. december 22. 17:27
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Nem tudok haragot tartani. Ha például meccset nézek előfordul, hogy egyszerre szurkolok mindkét csapatnak. (?) Illetve nagyon gyorsan olvasok, így túl hamar végzek olyan könyvekkel is, amin szívesebben rágódnék el.
2015. december 23. 23:35
Nagyon sok hiba van bennem, vagyis szerintem.
Kezdeném azzal, hogy olyanokat bántok meg néha akarva, avagy akaratlanul, akiket nagyon szeretek, és ez ellen nem tudok tenni, benne van a természetembe.
A másik oltári nagy hiba, hogy túlságosan haragtartó vagyok; egyszerűen nem tudok megbocsájtani olyan könnyen.
Kezdeném azzal, hogy olyanokat bántok meg néha akarva, avagy akaratlanul, akiket nagyon szeretek, és ez ellen nem tudok tenni, benne van a természetembe.
A másik oltári nagy hiba, hogy túlságosan haragtartó vagyok; egyszerűen nem tudok megbocsájtani olyan könnyen.
2015. december 25. 10:53
Nagyon bunkó vagyok az emberekkel és sokszor nagyon szarkasztikus és ironikus is
2015. december 27. 01:18
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Rengeteg van. Nem tudom, melyik a legrosszabb.
Haragtartó vagyok, előítéletes, rendetlen, lusta, szétszórt, makacs, megbízhatatlan és bizalmatlan is, hihetetlen szenvedéllyel tudok utálni, igénylem a figyelmet, amit én nem adok meg, sokszor igen érzéketlen vagyok, nyers és rettentően türelmetlen is.
Haragtartó vagyok, előítéletes, rendetlen, lusta, szétszórt, makacs, megbízhatatlan és bizalmatlan is, hihetetlen szenvedéllyel tudok utálni, igénylem a figyelmet, amit én nem adok meg, sokszor igen érzéketlen vagyok, nyers és rettentően türelmetlen is.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: