Mi a legnagyobb hibád?
2014. augusztus 05. 23:47
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Én sajnos hamar ideges leszek és kijövök a sodromból...
2014. augusztus 17. 20:02
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Állítólag nem mutatom ki eléggé az érzéseimet..
2014. augusztus 31. 20:50
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Sokan mondják, hogy nem mutatom ki az érzelmeimet és túl komoly vagyok. Ezt sosem szoktam érteni, mivel én közvetlennek tartom magamat, bár igaz, ami igaz, csak néhány személynek tudok igazán megnyílni. Hogy ez jó, vagy rossz tulajdonság, nem tudom...
2014. augusztus 31. 21:12
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
Hm, a legeslegnagyobb? A türelmetlenség. De tényleg. A vonatra is mindig úgy megyek ki, hogy pontosan érjek ki, vagy legalábbis 1-2 perccel előtte, mert még azt is nehezemre esik kivárni.
Ebben anyámra ütöttem.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. november 02. 17:50
Nagyon gyorsan fel lehet dühíteni. Elég egy szó, és kijövök a sodromból... meg az, hogy elég lusta vagyok.
2014. november 02. 17:59
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
hogy nem gondolkozok,azonnal cselekszek><
jameg...hogy bevallotam valamit valakinek,ami..tokre megvaltoztatta az eletem..rossz iranyba><..augy,mindegy..reg volt,es sokat tanultam..ja es K*PDBE,MUHAHA...,NELKULED NEM ISMEREM MEG ANDYT:*
jameg...hogy bevallotam valamit valakinek,ami..tokre megvaltoztatta az eletem..rossz iranyba><..augy,mindegy..reg volt,es sokat tanultam..ja es K*PDBE,MUHAHA...,NELKULED NEM ISMEREM MEG ANDYT:*
2014. november 02. 18:02
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Rettenetesen lusta vagyok.
2014. november 06. 19:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ami általában hátrányommá válik, azaz, hogy sokszor gondolkodás nélkül kimondom azt, ami az eszembe jut és, ha xy dologról vagy személyről van szó (mondjuk munkahelyen) az is előfordul, hogy a dolog hangosabban is hangzik el, mint ahogyan azt kellene. Meg kellene tanulnom befogni a számat és akkor sem mondani semmit sem, ha éppen engem hordanak le vagy a munkámat minősítik. Pluszban lustasággal én is kecsegtetek. Látszik, hogy az USA a hazám, mert, ha kell, ha nem én semmit sem csinálok és döglök naphosszat. Ebből következik az, hogy sokszor mindent az utolsó pillanatra hagyok és kapkodok, hogy időben kész legyek.
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. november 08. 13:14
Könnyen felidegelem magam, ugyanakkor könnyen bocsájtok.
2014. november 08. 18:01
Sajnos sok van és nehéz a választás. De szerintem a túlzott érzékenység és elég hamar felkapom a vizet, amit (nem kész akarva) a környezetemen vezetek le. Csak a saját fejem után megyek és a tipikus nekem van igazam, akkor is ha nem..
2014. november 08. 18:03
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 online
|
Sok hibám van.Igyekszem változtatni rajtuk.
2014. december 13. 11:39
Idézet (Titanyla @ 2014.08.31. 20:50)
Sokan mondják, hogy nem mutatom ki az érzelmeimet és túl komoly vagyok. Ezt sosem szoktam érteni, mivel én közvetlennek tartom magamat, bár igaz, ami igaz, csak néhány személynek tudok igazán megnyílni.
Ugyanezek. De az utóbbit igyekszem változtatni. No meg még nem tudom nem megmondani másoknak a hibáit, amit nagyon sajnálok, de csak úgy kimondom, még mielőtt végig gondolnám.
2014. december 20. 21:17
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szó mi szó rengeteg de rengeteg hibám van...nagyon flegma vagyok, nem elég kitartó, nem tudok nemet mondani senkinek, borzasztó könnyű megbántani azzal, ha a külsőmet kritizálják, nincs valami sok önbizalmam, egyáltalán nem vagyok szorgalmas, hanyag is vagyok, lusta is, önfejű, eszméletlenül nehezemre esik bocsánatot kérnem, egyik legnagyobb kínzás számomra, ha el kell ismernem a hibáimat, sosem hallgatok másokra és később mindig meg is bánom, túl könnyen megbocsájtok, megbízhatatlan vagyok, sokszor kétszínű, mivel a szemébe sosem merek senkinek semmit mondani, mert félek, hogy megántom, de a háta mögött már könnyebben megy, nem merek őszinte lenni, érzelmeket kifejezni sem sokszor, félek a laza és nagyhangú emberektől, mert tömegben kifejezetten merev vagyok és nehezen oldódok fel (szerencsére ha sikerül sok jó dolog történik:))a változatosságokat is utálom és végül, állandóan vacilálok és nagyon nehezen döntök, a végén pedig utólag mindig meg is bánom és mindig bennem van az a "mégis máshoy/a másikat kellett volna" mondat de nem utolsósorban bármit el tudok pusztítani magam körül annyira szerencsétlen vagyok, amihez hozzáérek rögtön felrobban/megsemmisül/eltörik/elromlik/szikrázik/elolvad bármi...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.