A Való Világ 4 szereplőinek java így, vagy úgy már megfordult a médiában. Aki meg mégse, annak annyira botrányos az előélete, hogy bármelyik civilizáltabb nyugati országban pillanatok alatt letiltanák őket a képernyőkről.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Béci múltja sem makulátlan
2011. február 15. 13:38
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Mindenkinek van hibája. Ugy nekiis. Legalább nem valami jó gyerek xd Bécii <3
2011. február 15. 13:47
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Igaz, bár szerintem az RTL nem "takargatja nézői elől a tényeket", hanem direkt ilyen sittes, bazári majmokat válogatott be a műsorba, akiken fel lehet háborodni.-.-
2011. február 15. 14:00
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Pontosan ezért nem nézem
2011. február 15. 14:17
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Eddig is tudtam, eleinte nem is érdekelt mert nem mutatta meg ezen oldalát, de amióta Olivér ellen megnyerte a párbajt iszonyatos amit művel, nagyon nagyképű és biztos abban hogy megnyeri, de én nem vennék rá mérget, Alekoszt én még mindig erősebbnek tartom, és ő is fogja megnyerni
Am meg az egyész Rácz family ilyen Gigi sem jobb nála, még is nagyon fenn hordják az orruk, pedig visszavehetnének a nagy fejükből, mert nem annyira jó nézni, milyen kis gonosz, nagyképű csapat állt össze abból a 3-4 emberből
Am meg az egyész Rácz family ilyen Gigi sem jobb nála, még is nagyon fenn hordják az orruk, pedig visszavehetnének a nagy fejükből, mert nem annyira jó nézni, milyen kis gonosz, nagyképű csapat állt össze abból a 3-4 emberből
2011. február 15. 14:21
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
civilizáltabb országokban
ez azért jó xD
egyénként ezt tudtam,és nemzavar...hajráá Bécike
egyénként ezt tudtam,és nemzavar...hajráá Bécike
2011. február 15. 14:32
Egy kis rap tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE
http://www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE
2011. február 15. 14:40
mindenki csinált hülyeségeket,ezért nem szabad őket elítélni...
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.

0 felhasználónak tetszik: