VV Béci múltja sem makulátlan
2011. február 16. 11:16
Béci a legjobb*** És az már a múlt, meg ha nem is akkor is jobb mint a többi.
2011. február 16. 13:31
nyaljátok ki!!!!
ilyet írni én is tudok nem egy nagy művészet.........ennyit a sok hülyéről..am ezt a cikket egy az egyben a kurucról másoltad
ki .....és az az oldal a vv lakók megalázásáról szól mindenki megnézheti de tudjátok mit? én csak röhögök rajtatok ( azokon akik ezt beveszik) szval
ennyit a sok HÜLYÉRŐL!!!!
ilyet írni én is tudok nem egy nagy művészet.........ennyit a sok hülyéről..am ezt a cikket egy az egyben a kurucról másoltad
ki .....és az az oldal a vv lakók megalázásáról szól mindenki megnézheti de tudjátok mit? én csak röhögök rajtatok ( azokon akik ezt beveszik) szval
ennyit a sok HÜLYÉRŐL!!!!
2011. február 16. 14:26
ez már a mult ez nem igaz kb 2 éves csak meg hogy megfenyegette az évát szóval ja azt mondta neki hogy olyat is tud tenni amiért kizárják zárják nekem nem hiányozna
2011. február 16. 15:38
|
|
19nati95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 122136 offline
|
Szeretem a VV-t,és már az elején tudni lehetett volna (az előző VV generációk példájára),hogy itt is 1sem lesz az 1szerű "utca embere".Szerintem a múltjuk alapján is válogatnak..... :\
2011. február 16. 16:05
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
nemem akkor is Béci lesz a kedvncem!mert a villában ő a legjobb fej és szinpatikus
2011. február 16. 17:09
|
Mono9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 143558 offline
|
ahaaa.. ő a legjobb fej... oké h ezzel növeli az önbizalmát és igaz h ha így áll hozzá jó lesz... de akkor is: túlzás ez már... beképzelt... ennyit a ,,Bécikéről" is..:S :S
2011. február 16. 21:31
|
|
daredevilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 145614 offline
|
a Rácz Úr ismét beégett,megint megnyilvánult az az istenadta yoo emberismerete:azt hangoztatta apárbaj után győzelemittas beképzeltséggel(szer.életében először nyert meg vmit,hát"ne sajnáljuk tőle"ezt legalább nem kellett ellopnia...!Bár ebben nem vok biztos..??)h.,"az Olivérrel együtt elment a KLIKKESEDÉS is-imádom ezt a szót-Nos úgy tűnik,h.lassan visszafogja imádkozni azokat az időket,amikor az Oli rendet tartott odabennt,mert nekem úgy tűnik,h.a gigitől kezdve a /z 'erzsin' át mindenkinek rosszabb a közérzete néhány napja.Ez szemmel yool látható,csak azt nem értem,h.ilyen gyenge idegzetű emberkék,akik nem tudnak feldolgozni néhány 'anyázást'miért mennek bele csúnya veszekedésekbe,amiket képtelenek utánna napokig feldolgozni.?!
2011. február 16. 21:48
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ez azér´durva... De nekem akk is o a kedvencem és még mindig neki drukkolok...
2011. február 17. 17:11
|
|
MsFanNicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 129046 offline
|
akk ish ő mrad a kedwencem 
de én am már ezt rég tuttam h mien ügyei vtak
de én am már ezt rég tuttam h mien ügyei vtak
2011. február 17. 18:35
|
|
drybaba19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 145581 offline
|
Én nem csak a multja miatt utàlom, hanem azért mert nagyképü és nagyon gonoszan viselkedik. Nem làtok benne semmi szerethetöt. Gusztustalan a viselkedése a hugàval együtt. Eljàtszàk a szentet "kinnt is igy élek" meg "nem alacsonyodom le a szintjükre" na..hàt kb ennyi..
2011. február 17. 21:25
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
Idézet
Húúú, milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”
öö itt az első csillagozott szóból tökre ki lehet olvasni hogy mi
béciról meg csak annyit hogy egy undorító mocsok
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. február 18. 01:36
|
|
drybaba19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 145581 offline
|
boianbaby
nm nagyon erdekel mert igy is o a egyik kedvencem
grat hozzà..gondolom megnedvesedik ott alul mikor nézed a VV-t mi?
mert ugye "olyan helyes" jhuj..
nem minden a külsö..
nm nagyon erdekel mert igy is o a egyik kedvencem
grat hozzà..gondolom megnedvesedik ott alul mikor nézed a VV-t mi?
2011. február 19. 14:50
|
|
Buciííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 142697 offline
|
grat hozzà..gondolom megnedvesedik ott alul mikor nézed a VV-t mi?biggrin.gif mert ugye "olyan helyes" jhuj..biggrin.gif nem minden a külsö..biggrin.gif
mindenkinek wan multja.és sztem megbánta.őaz egyik kedwencem
és ezt nem azért mondom énsem drybaba19 mert ő fúúdehelyes.mert helyes is denemcsak ezért szeretm.
mindenkinek wan multja.és sztem megbánta.őaz egyik kedwencem
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.