VV Béci múltja sem makulátlan
2011. február 26. 18:23
minek kell őt ennyire majmolni??? még azok is akik annyira imádják, akkor mostmár annyira szeretik a lopást???megértem hogy szeretitek, de álljunk már meg...
2011. február 26. 18:26
ja és nem szeretem bécit, de KicsikeZsófi vegyél vissza!!
2011. február 26. 18:59
édrienn - szerintem meg nem csak a jelen számít hiszen a múltunk, hatással van a jelenünkre és a jövőnkre is.ja, és hogy választ adjak szandikával való kérdésedre:
igen,szandika sokkal jobb mint ez a f*sz, aki mire végigmond egy mondatot megalszik a szájában a tej is, nagyképű, ráadásul büszke is arra hogy lopott hazudott és még a rendőrségen is ott volt ráadásul még s*tr*ici is volt.gratulálok azoknak akik érte rajonganak.igazatok van róla tényleg példát vehet egy ember.
igen,szandika sokkal jobb mint ez a f*sz, aki mire végigmond egy mondatot megalszik a szájában a tej is, nagyképű, ráadásul büszke is arra hogy lopott hazudott és még a rendőrségen is ott volt ráadásul még s*tr*ici is volt.gratulálok azoknak akik érte rajonganak.igazatok van róla tényleg példát vehet egy ember.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. február 27. 16:01
|
|
katikaaa16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 141671 offline
|
hajra Beci es Gigi tik vagytok a legjobbak
2011. február 27. 21:58
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Mindenki követ el hibákat
2011. február 28. 08:01
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
naháát. O.o
2011. február 28. 16:59
Én ezt már olvastam a Story magazinba
és engem már nem érdekel a VV
és engem már nem érdekel a VV
2011. március 01. 00:35
|
bogenyocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 145483 offline
|
Te vagy a kiraly....Beci....Mindenki kovet el hibat.....A gyoztest lehet csak szivatni...hu...kinek kel alekosz...oszt o jo peldat mutat magyarorszagra..........Hajra Beci
2011. március 01. 14:41
Idézet (virág10 @ 2011.02.26. 14:23)
úúúúú nem néztem volna ki béciből!!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.