Vastag Csaba ágynak dőlt
2011. február 16. 18:31
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
inkább neki drukkoltam az xfaktorban, mint annak a nikolasnak, de őt se bírom... szal, felőlem aztán...
2011. február 16. 18:41
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szívás
2011. február 16. 18:44
Szegény Csaba elég gyakran beteg, de most legalább kitudja pihenni magát azután a sok fellépés után, nem tudom elképzelni sem, hogy bírt naponta többet elvállalni.
2011. február 16. 18:48
hát igen most van szezonja ennek a vírusnak
és is el kaptam
2011. február 16. 19:09
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1573 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
jobbulást neki
2011. február 16. 19:25
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
hjah.. ez is egy olyan dolog amit ha nem tudnák, akkor éjszaka le se bírnák feküdni, reggel fel se bírnák kelni, enni se bírnák, inni se sőt a nap is fél km-rel közelebb lesz az miatt hogy a vastag csaba beteg.... gratula (Y)
2011. február 16. 19:27
HÁT ENGEM NEM NAGYON HAT MEG A DOLOG,DE EGGYÜTTÉRZEK VELE,MERT ÉN IS BETEG VAGYOK!!!!!
:S :$ ;(
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Olivia Wilde megszólalt Harry Stylesszal történt szakítása utáni visszhangról
Elmondta, hogyan érzett a szakítás után.

0 felhasználónak tetszik: