Egyre többe előadónak és zeneértőnek tűnik fel, hogy Lady Gaga legújabb dala kísértetiesen hasonlít Madonna egykori slágerére - és nem ez az első alkalom eddigi rövid pályafutása alatt, hogy ilyesmivel vádolják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Charo szerint Lady Gaga a hasmenéses Madonna
2011. március 01. 09:23
thunderbi
hát akkor szakadjon meg!nincs joga ilyet mondani gagáról!
amúgy meg egyáltalán még csak nem is hasonlít egymásra a két szám!
Igazad van..!!
Igazad van..!!
2011. március 01. 09:59
Idézet (thunderbi @ 2011.03.01. 09:13)
nem mondanád ezt ha meghallgattad volna.még a süket is hallja hogy ez iszonyatosan hasonlít.én, csak ebben a két klipben annyi GaGa "elemet" fedeztem fel ami Kb.: 3-4 Lady GaGa klipben van.előbb hallgasd meg ezeket a dalokat aztánírj vélemyényt.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 01. 10:13
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
szerintem sem utánoz senkit...
2011. március 01. 10:29
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline |
Gratula a cikk felfedezőjének de üzenem neki hogy ez minket Gaga rajongókat az ilyen hülyeség nem érdekel föleg ami nem is igaz és bubo85-nél a helyes válasz h tényleg így akarják lejáratni és különben is nem koppincs mert Gaga átdolgozta Madonna klippjét és minderről tudott Madonna mert úgy tudom h Gaga és Madonna nagyon jó barátnők :)Sztem bombasztikus lett a klipp és a szám is I LOVE YOU GAGA!!!!
2011. március 01. 10:59
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Az utánzás szót ismerik az emberek? Ahogy elnézem vannak gondok vele, majd ha UGYANAZ a ruhát fogja viselni, akkor lehet mondani, hogy igen, ez már sok. De, ha a stílus ugyanaz, akkor ez csak fölösleges vádolgatás.
Az meg, hogy Gagát ki "utánozza" nem érdekel senkit, ugye?! Kapásból tudnék 3 olyan előadót mondani, akik hirtelen stílust váltottak miután megjelent Gaga.
A dal hasonlítás meg szintén hülyeség... őszintén, kit érdekel ha hasonlít? Az üzenetével kell foglalkozni, Madonna Express Yourself száma meg teljesen másról szól...
Az meg, hogy Gagát ki "utánozza" nem érdekel senkit, ugye?! Kapásból tudnék 3 olyan előadót mondani, akik hirtelen stílust váltottak miután megjelent Gaga.
A dal hasonlítás meg szintén hülyeség... őszintén, kit érdekel ha hasonlít? Az üzenetével kell foglalkozni, Madonna Express Yourself száma meg teljesen másról szól...
2011. március 01. 11:03
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Mondhattok amit akartok, de nem hasonlít egymásra a két dal..
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lgjhx6Dnyk1qdhuq9o1_500.jpg
A fölső Madonna Express Yourself dala.. tudom, nagyon hasonlítanak egymásra
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lgjhx6Dnyk1qdhuq9o1_500.jpg
A fölső Madonna Express Yourself dala.. tudom, nagyon hasonlítanak egymásra
2011. március 01. 11:05
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline |
Hát rohadtul hasonlít egymásra a két szám, mondhatom...
Nem tudom mit foglalkoznak ennyire vele, ha magát Madonnát ennyire nem érdekli, akkor a népet miért?!
Nem tudom mit foglalkoznak ennyire vele, ha magát Madonnát ennyire nem érdekli, akkor a népet miért?!
2011. március 01. 11:06
Ryta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145490 offline |
Várjunk vmit nem értek! Aha ha csak emlékeztet egy régi madonna számra az baj,de ha vki már egy réges régi dalt új stílusban énekel és a szöveg is augyanaz mint 20..egynehány éve azokat az előadókat miért nem baszogatják hogy egy régi sláger feldolgozásával akar befutni magyarországon vagy akár külföldön????????, Erre válaszoljon nekem valaki! El kell fogadni Gagát olyannak amilyen! Ez miatt még nem kéne állandóan csesztetni! Aki nem szereti ne nézze és ne halgassa, aki szereti az úgyis imádni fogja a többi klipjét is és a dalokat is!
Reny72
2011. március 01. 11:59
igaza van a spanyol nőcinek gaga dala tényleg nagyon maddonás, amit szerintem nem kéne annyira mellre szívni mert nem sok olyan előadó van mint madonna , hisz madonna pályafutása példás csak nem kellene mindenben utánoznia
2011. március 01. 12:49
Idézet (Danta @ 2011.03.01. 10:43)
én még ott tartok, hogy GaGát azzal piszkálják, hogy christina aguilerat másolja!!
az fordítva volt.
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.03.01. 10:59)
Az utánzás szót ismerik az emberek? Ahogy elnézem vannak gondok vele, majd ha UGYANAZ a ruhát fogja viselni, akkor lehet mondani, hogy igen, ez már sok. De, ha a stílus ugyanaz, akkor ez csak fölösleges vádolgatás.
én ismerem képzeld és szerintem még sokan mások akik szerint ez HASONLÍT.nem ugyan az mint amit Madonna csinált hanem hasonlít és ha hasonlít az már régen rossz,mivel véleményem szerint egy művésznek az a dolga hogy valami újat alkosson.ez olyan mint ha Da Vinci:Mona Lisa nevű festményét HASONLÓAN lefestette volna egy másik festő, ugyan az minden benne csak éppen nem Mona Lisa-t ábrázolja hanem egy másik nőt.ott kezd az egész unalmas lenni mivel valaki már hasonlót lefestett.ráadásul egy énekesről van szó,ha csak a szövege lenne a lényeg,akkor inkább verseljék el,mert igen is fontos hogy milyen hangulata van egy számnak milyen stílusú és ezek hogyan passzolnak össze.
kateblock
2011. március 01. 13:48
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Köszi, _ToTo_! Ilyen cikkek kellenének, nem olyanok, mint a többi s... szóval érted mire gondolok!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.