Majd júliusban megyek New Yorkba.
Mit fogsz csinálni nyáron?
2012. március 20. 20:24
Először is pihenek.
2012. március 22. 17:31
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
fogalmam sincs,élvezem a suli nélküli életet
2012. március 27. 15:48
Nem vár annyira a nyarat. A legjobb barátnőmmel kb. ha kétszer fogunk találkozni, mert nem itt lakik ahol én... Júniusban végig aludni, enni és gépezni fogok az tuti. Júliusban megyek Balatoni táborba, aztán megyünk Olaszországba. Megpróbálok egy kicsi angolt is tanulni a nyáron, vagy legalább jól kiejteni a szavakat. Aztán megyek mamámékhoz. STB. De kitudja, hogy még mi lesz.:))
2012. március 27. 16:37
Egész nyaramat lent fogom tölteni a barátokkal. Viszont Augusztus lesz az én hónapom amikor is 1 teljes hónapig csak engem fogunk ünnepelni.
2012. április 25. 16:56
Hát, ÉLNI fogok. Szó szerint ÉLNI. Eddig minden nyáron szinte csak punnyadtam odabent, főleg az utóbbi két évben. Tévéztem, olvastam, gépeztem, alig voltam odakint, most viszont tényleg ÉLNI fogok. A napjaim nagy részét tuti, hogy odakint fogom tölteni, megfogadtam magamnak, hogy idén nyáron is legalább annyira formában tartom magam, mint év közben, ha nem jobban. Egyelőre a terveim között a nyár végigfotózása szerepel, de várok egy-két barátot, szeretnék egy lányhoz felmenni Budapestre, és persze nagyon nagyon szeretnék lovagolni.
(És erre lesz is alkalmam, a ballagási pénzem mind egy szálig a lovakra fogom költeni, ebből kihúzom egy darabig).
(És erre lesz is alkalmam, a ballagási pénzem mind egy szálig a lovakra fogom költeni, ebből kihúzom egy darabig).
2012. április 25. 16:57
Utazni, aludni, pihenni, reménykedni, szeretni MINDENT!*-*
2012. április 25. 17:04
Terveim szerintem leérettségizek, megszerzem a jogsit, illetve elköltözök innen jó messzire
2012. április 25. 17:05
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Már előre látom, hogy mozgalmas nyaram lesz.
Júniusban kipihenem a suli, és a ballagás fáradalmait, úgyhogy ez jó hónapom lesz.
Július elején megyek belföldre nyaralni, hó közepén pedig táborba.
Augustusban, megyünk ki Olaszországba a rokonokhoz, később pedig Horvátországba, még a suli kezdete előtt. Csak már lenne itt a NYÁR.!
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

5 felhasználónak tetszik: