Hogy néz ki az álompasid?
2011. október 01. 18:46
|
|
jessie107új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 2 Azonosító: 160093 offline
|
Legyen szép szeme( a szemszín nálam nem fontos..
) szép mosolya, legyen nálam magasabb, zselézett haja legyen, legyen izmos( de nem izomagy) meg nagyon bejönnek a kreol vagy afroamerikai srácok..^^
2011. október 01. 18:50
Persze pont itt fogom megosztani mi? -.- xdd..egyrészt semmi közötök hozzá mert magánügy és én se akarom tudni senkinek se h milyen a pasija...meg minden...nekem ez magánügynek számit szal rám ne számitsatok xdd...
2011. október 01. 20:06
Idézet (Boglár @ 2011.10.01. 18:50)
Persze pont itt fogom megosztani mi? -.- xdd..egyrészt semmi közötök hozzá mert magánügy és én se akarom tudni senkinek se h milyen a pasija...meg minden...nekem ez magánügynek számit szal rám ne számitsatok xdd...

Egyetértek veled mert igazad van,de ez a topik arra van kitalálva hogy megosszuk egymással hogy kinek milyen fiúk tetszenek.Igazából én sem szeretek ilyen témákról beszélni de akkor az a megoldás hogy nem írok ide.
De hogy ne offoljak,az ideális pasi számomra:Én tökéletesnek lássam minden szempontból és szeressen.
2011. október 03. 16:12
Idézet (Avril4ever @ 2011.10.01. 20:06)
Egyetértek veled mert igazad van,de ez a topik arra van kitalálva hogy megosszuk egymással hogy kinek milyen fiúk tetszenek.Igazából én sem szeretek ilyen témákról beszélni de akkor az a megoldás hogy nem írok ide.
De hogy ne offoljak,az ideális pasi számomra:Én tökéletesnek lássam minden szempontból és szeressen.
Bocsánat.Tudom hogy nem kellett volna beleirnom ha nem szeretném elmondani meg minden o.O Akkor elmondanám hogy milyen kellenne,nem azt amelyiket már kiszurtam
A lényeg hogy szeressem és Ő is ugyahogy elfogadjon és szeressen,ne csaljon meg,ne legyen egy beteg idiota(ezt ugy értem hogy ne legyen rajta két milliárd tetko,ne drogozzon meg a többi ami a mai világban van).És legyen egy örök kapcsolatunk
Meghát hogy helyes legyen.Ennyi a feltétel
2011. október 03. 16:15
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. október 03. 16:17
Már megint változott az ideálom. Most már nincs ideálom.
Ami a közös az összes srácban, akik valaha tetszettek, hogy mindnek szép szeme volt, és aranyos mosolya. Külsőre nálam, úgy tűnik, ezek a legfontosabbak.
2011. október 05. 21:47
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
igazából nem elsősorban kinézet alapján válogattam meg a fiúimat, de azért az mindig alap volt, hogy adjon magára és ne legyen bányarém, ha átlagos is és nem egy tipikus szépfiú. mondjuk olyan is volt már...
2011. október 08. 08:29
Nekem van egy fiú, aki nagyon tetszik. Mélykék szeme van, sötétbarna haja és fehér bőre.
Ó, úgy hiányzik!
thunderbird
2011. október 31. 13:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hosszabb, barna haj, barna szemek.
most ő az álompasim. igaz, hogy színész, de ismerem és jóban vagyunk, szóval nem tekintem sztárnak
most ő az álompasim. igaz, hogy színész, de ismerem és jóban vagyunk, szóval nem tekintem sztárnak
2011. október 31. 13:14
Idézet (Gertie @ 2011.10.08. 08:29)
Nekem van egy fiú, aki nagyon tetszik. Mélykék szeme van, sötétbarna haja és fehér bőre.
Ó, úgy hiányzik! 
Ez a kombináció a legszebb.
BeautifulTears
2011. október 31. 13:16
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ian Somerhalder
Egyszerű,és lényegre törő válasz
Egyszerű,és lényegre törő válasz
2011. november 05. 16:51
Legyen barna haja.
A szeme színe mondjuk barna vagy kék.
Belül pedig legyen kreatív,kedves,vicces,aranyos és okos.
A szeme színe mondjuk barna vagy kék.
Belül pedig legyen kreatív,kedves,vicces,aranyos és okos.
2011. november 10. 20:16
Azoknak, akik a "szőke herceget várják"
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.