Valahogy szegény, szerencsétlen japánokat jobban sajnálom, mint az egész Twilight stábot együttvéve.
Arra a nőre meg nem tudok mit mondani, beteg. Azért a nagy pánik közepette volt alkalma twitterzni.
Megszakították a Breaking Dawn forgatását
2011. március 14. 16:20
áhh imádom
nagyon várom, már, mert a könyvet is vagy 3x elolvastam és az valami zseniális volt!!
remélem a film is hasonló jó lesz.
a barátnőmmel már a premieren ott leszünk (:
nagyon várom, már, mert a könyvet is vagy 3x elolvastam és az valami zseniális volt!!
remélem a film is hasonló jó lesz.
a barátnőmmel már a premieren ott leszünk (:
2011. március 14. 16:21
amúgy meg nagyon sajnálom a Japánban élőket.. ez borzasztó. mennyi ember vesztette életét, te jó ég.. szörnyű lehet
2011. március 14. 16:22
Nos a cunami egyetlen jó oldala... lokiscsaj: egyetértek veled!
2011. március 14. 16:26
Idézet (lostfanni @ 2011.03.14. 16:18)
milyen egyszerű a neonról egy cikket kimásolni
hűű ez elég ciki, már csak azért is mert ki van írva feketén-fehéren, hogy nem szabad cikkeket másolni..
2011. március 14. 16:38
ennél már csak az lenne a jobb ha nem is folytatódna Ez a nő meg beteg.Pont ő van úgy oda amikor ezrek haltak meg.szánalom.a Japánokat meg nagyon-nagyon sajnálom.
2011. március 14. 16:45
Idézet (Nelli304 @ 2011.03.14. 15:36)
huha.. én azthallottam los angelesbe is ilyen riado van :S és onnan is kilakoltattak néhány sztárt.. én mileyról hallottam.. hogy őt elküldték onnan..
basszus, reméljünk hozzánk nem jut el ez az izé
basszus, reméljünk hozzánk nem jut el ez az izé
jézusom. te tényleg ennyire...ú...mindegy.Hozzánk? meg amúgy is már bocs, de ki nem sz@rja le a Los Angeles-ieket? Annyi bajuk legyen hogy egy kis földrengés lesz ott,de hahó,Japánban mi van? több ezren haltak meg.olyan földrengés volt ott hogy az nem igaz.Ha valakiket akkor japánokat kellene "kilakoltatni" nem a Los Angelesieket.
2011. március 14. 16:57
Idézet (LULUPeas @ 2011.03.14. 16:45)
jézusom. te tényleg ennyire...ú...mindegy.Hozzánk? meg amúgy is már bocs, de ki nem sz@rja le a Los Angeles-ieket? Annyi bajuk legyen hogy egy kis földrengés lesz ott,de hahó,Japánban mi van? több ezren haltak meg.olyan földrengés volt ott hogy az nem igaz.Ha valakiket akkor japánokat kellene "kilakoltatni" nem a Los Angelesieket.
nekem is pont ez jutott eszembe, mikor elolvastam ezt a hozzászólást
2011. március 14. 16:59
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Szegények.
2011. március 14. 17:16
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 808 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline |
de azért az a nő tényleg nagyon bepánikolt !!!!
hogy ilyeneket írt ki!!
xD xD
hogy ilyeneket írt ki!!
xD xD
2011. március 14. 18:14
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
már olvastam....
2011. március 14. 18:25
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Egyiket se bírom de azért sajnálom őket. :/ De legalább később jön ez a borzalom a moziba.
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.