A teljes keresztnevem Annabella, és azért Bellus a vége mert a tesom mindig ezt mondja rám
Honnan ered a Nickneved?
2012. január 25. 19:18
|
|
AnnaBellusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 51 Csatolások: 3 Azonosító: 164762 offline
|
Nagyon egyszerű indok miatt ez a nick nevem.
A teljes keresztnevem Annabella, és azért Bellus a vége mert a tesom mindig ezt mondja rám
2012. január 28. 11:18
Az enyém egyszerű.A keresztnevem Vanessza,a becenevem pedig Vancsi.(többek közt)
A 008 pedig szimpatikus volt
A 008 pedig szimpatikus volt
2012. február 19. 15:16
|
|
szőkecicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 146 Csatolások: 60 Azonosító: 160755 offline
|
Tudom hogy vicces sztori de a haverok ha valamit félre mondok mindig azt mondják hogy szőke.
Na már most így lettem szőkecica ( cica pedig onnan jön hogy a barátom,így szólít)
2012. február 19. 15:19
Imádok álmodozni.Ez lenne a Dreamer.
A G. pedig a Girl-t helyettesíti
A G. pedig a Girl-t helyettesíti
2012. február 19. 15:20
A valódiak, vagy a Staritys?
Az előbbiek java részét magam választottam.
Az utóbbi meg... leírtam az adatlapomon: nem volt névötletem. Hirtelen megláttam Thora Birch lapját... és ezért lett ez a nevem. Már bánom, mert ugyan kedvencem Thora, de már nem tetszik, és nem lehet nevet változtatni, új regisztrációt meg nem akarok :/
Az előbbiek java részét magam választottam.
Az utóbbi meg... leírtam az adatlapomon: nem volt névötletem. Hirtelen megláttam Thora Birch lapját... és ezért lett ez a nevem. Már bánom, mert ugyan kedvencem Thora, de már nem tetszik, és nem lehet nevet változtatni, új regisztrációt meg nem akarok :/
2012. február 21. 17:03
Én Sunkiss nevet akartam de az már foglalt volt :/ Ezért összeraktam a Snow-t meg a kiss-t így lett Snowkiss!
2012. június 25. 11:19
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
A valódi nevem becézéséből lett(Fru 2x) +amikor regisztráltam még Japán-fanatikus voltam(Chan)
2012. június 25. 11:22
zombee - mint a becenevem..így hív mindenki
hajlékony is vagyok úgyhogy fura dolgokat tudok produkálni a kezemmel
Star- nagyon szeretem a csillagokat és a nevem végére egy csillagot szerettem volna de mindig visszadobálta,hogy helytelen karakter..én meg nem hagytam magam és kiírtam
Star- nagyon szeretem a csillagokat és a nevem végére egy csillagot szerettem volna de mindig visszadobálta,hogy helytelen karakter..én meg nem hagytam magam és kiírtam
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. június 25. 11:23
Dragon Ball Z-ből. Az egyik kedvenc karakterem mindig is C18 volt, a női android. De mivel nem akartam C18-nak hívni magam, először a nevem Android lett. Ez rövidült le később Andro-ra.
2012. június 25. 11:24
CukiÉlet (Szerelmes élet,remek élet) innen. :3 csak magamtól.
2012. június 25. 11:25
A nevemből ered, bár szerintem ez eléggé nyilvánvaló!!
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. június 25. 13:19
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
semmi köze sincs az igazi nevemhez, amikor regisztrálni akartam, többszöri próbálkozásra sem találtam egy értelmes nevet, és eszembe jutott az a név, ami kiskoromban nagyon tetszett és ez a Maja volt
de mostmár egyáltalán nem tetszik
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.