Honnan ered a Nickneved?
2013. augusztus 09. 14:07
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Egész egyszerűen fogtam a vezetéknevem első betűjét, utánna tettem egy pontot, és mellé raktam a keresztnevemet
JA meg tettem mögé egy "e" betűt, a titokzatosság kedvéért.
2013. augusztus 13. 10:08
Mikor regisztráltam, odavoltam Vastag Csabiért... Rájöttem, hogy hülyeség valami sztárhoz kapcsolódó névvel regisztrálni, de nem akarom törölni ezt a profilomat is.
2013. augusztus 21. 19:26
amikor valahol e- mail címet kellett készítenem, nem tudtam, hogy mi legyen az, és ezt beírtam
2013. augusztus 22. 15:57
Csak úgy kipattant a fejemből xd Külön története nincs, egyszer csak gondoltam egyet, és BUMM, megszületett az Angelx név
2013. augusztus 24. 11:41
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát az én nicknevem a valódi nevemből jött ki és még hozzá akartam csapni valamit de amiket kiválaszottam azok már foglaltak voltak ígyhát egy cicás miau-t raktam hozzá:DDD
2013. augusztus 25. 13:46
Nekem a Real Madrid iránti fanatikusságomnak köszönhetem a nevemet!
2013. augusztus 25. 13:53
|
|
ImDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 210342 offline
|
One Direction
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.Jack Frost
2013. augusztus 25. 13:59
A "Love"-ról nem tudok mit írni, csak úgy kitaláltam. De az "Angel" szó onnan, hogy a Black Veil Brides ~ Fallen Angels-et hallgattam, de egyre jobban tetszett ez a név, de inkább az "Angels", de nem akartam többes számban írni, így egyesben írtam. Asszem mégis tudok a "Love"-ról írni. Tehát elmondtam, hogy tetszik az "Angel" szó, ezért LoveAngel lett a nevem.
2013. augusztus 26. 13:25
Annak idején amikor regisztráltam, nagyon szerettem a mexikói-spanyol sorozatokat és Thália volt a kedvenc színésznőm. hát innen ered az én nicknevem.
2013. szeptember 01. 01:35
Amikor ezt a profilt csináltam, meg voltam őrülve a Vámpírnaplókért (persze még most is nagyon szeretem) és az egyik főszereplő nevét választottam nicknévnek. Nina Dobrevét, azaz Nina Costaninova Dobrevaét.
2013. szeptember 01. 02:27
The Last Song -> szereplőgárda: Blaze -> Blaze. Mellesleg egyébként is illik rám, magyarul annyit jelent, hogy lángol, ragyog.
2013. szeptember 01. 12:17
Nekem úgy született, hogy regisztráltam ide, de nem szerettem volna a nevemet, mert általában foglalt, számot nem szeretek mögé rakni, a becézéseit se szeretem, és épp az egyik kedvenc számom ment, amiben mondja, hogy Te leszel a herceg, én a hercegnő (Starlight
), ebből jutott eszembe a Princess (Igaz ott más szóval énekelte), és mögé csaptam, hogy Ms.
2013. szeptember 01. 12:19
|
|
Fannsell~ But first, let me take a Sεℓƒiε |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 172707 offline
|
Én nekem onnan hogy,ahogy regisztráltam nem tudtam mi legyen és mivel Fanni a nevem akkor gondoltam hogy legyen Fann és mivel Selena a kedvenc énekesem szynészem ezért onnan jött hogy Sell és összeraktam és így lett Fannsell
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.