Honnan ered a Nickneved?
2016. április 15. 15:30
Van egy film/könyv, a Tintaszív. Annak van egy szereplője, Porkéz, aki az én nagy kedvencem a műben. Persze a könyvben kevésbé tűnik jónak, mint a filmben, de én akkor is nagyon-nagyon szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 06. 14:57
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Szokásom hülye neveket adni magamnak.
Inori név egyébként még a régi NAGY animés korszakomból ered (most is szeretem az animéket, de már nem az teszi ki a mindennapjaim jelentős részét..), volt egy karakter, az én "waifu"-m (az angol wife szóból), akit nagyon megkedveltem.
Goth girl - Nos, szerintem erre mindenki rájöhet..
Inori név egyébként még a régi NAGY animés korszakomból ered (most is szeretem az animéket, de már nem az teszi ki a mindennapjaim jelentős részét..), volt egy karakter, az én "waifu"-m (az angol wife szóból), akit nagyon megkedveltem.
Goth girl - Nos, szerintem erre mindenki rájöhet..
2016. június 06. 15:05
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37784 Csatolások: 22379 Azonosító: 252965 offline
|
Amikor regisztráltam, akkor hatalmas Scream Queens fan voltam, nem mondom, hogy most nem szeretem, de már más nálam a "menő". Szívesen megváltoztatnám valami másra, ha lehetne.
2016. június 08. 22:45
A Szökésből a kedvenc karakterem, Theodore Bagwell ihlette. Magyarul Zsebesnek, míg angolul T-Bagnek hívják, és ez alapján valaki csinált egy képet, hogy az arcát egy teafilterre rakta, "teabag" címmel. Meg a Tea Bagwell elmenne egy női névnek is. :'D
Psyché
2016. június 09. 19:49
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Astronomer, mint csillagász girl, mint lány. Ja és egy pont(.).
1. Nagyon szeretem a csillagászatot.
2. Lány vagyok.
Ezt a kettőt összeraktam és lett belőle:Astronomergirl.
1. Nagyon szeretem a csillagászatot.
2. Lány vagyok.
Ezt a kettőt összeraktam és lett belőle:Astronomergirl.
2016. június 16. 02:22
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Szerintem nem bonyolult kitalálni, de soha nem tudok komoly lenni, ezért mindenki azt mondja rám, hogy 'hülyegyerek' és ezt megspéketem a születési évemmel, meg egy kis angollal et voilá
Bátor Ventillátor
2016. június 16. 06:13
Wylona Hayashi nevét használtam fel, a kedvenc modellem
2016. június 26. 12:47
Arianator, mert imádom Arianat, és R mert Reginának hívnak
2016. július 02. 00:09
Az Igazgatóm fedőnevéből jött, aki a ̶b̶a̶l̶e̶s̶e̶t̶ életveszélyes focipályánk felújítása helyett tujákra költötte a pályázati suskát, mondván csak a pálya egyik fele van beültetve, a másik oldalán úgy sincs.
Most már csak a Zalatnay Sarolta Apácaképzőt kellene állandó lakhelyemnek beállítanom, és teljes lenne a szarvasos kólás házi rabszolga mámorom.
Most már csak a Zalatnay Sarolta Apácaképzőt kellene állandó lakhelyemnek beállítanom, és teljes lenne a szarvasos kólás házi rabszolga mámorom.
2016. július 02. 14:24
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Egy ősrégi e-mail címem így kezdődött, és gondoltam egye fene, legalább ezt megtudom jegyezni..hát a mai napig sírok, hogy hogyan lehettem ekkora hülye, hogy ezt adtam magamnak, miért nem egy másikat.
2016. július 04. 21:00
Na vajon? Mikkamakka is the best :3 Annyira jó volt Lázár Ervin meséin felnőni! Dömdödöm mellett a kedvenc szereplőm a Négyszögletű Kerek Erdőből
2016. augusztus 14. 16:50
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Amikor még regisztráltam az oldalra egyáltalán nem tudtam angolul, ezért beírtam azt a két szót amit ismertem, és mivel úgy nem fogadta el beírtam mögé még két számot.
2016. augusztus 16. 10:46
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Az én valódi nevem Hajni.
A macskámat pedig úgy hívják,Géza.
Ennyire egyszerű. Nem mellesleg ő van az egyik profilképemen is
A macskámat pedig úgy hívják,Géza.
Ennyire egyszerű. Nem mellesleg ő van az egyik profilképemen is
2016. augusztus 16. 22:54
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idén érettségiztem emelt magyarból, egyik tételem Weöres Sándor Psychéje volt - az egyetlen tétel, amit olyan szinten utáltam nehézsége és értelmetlensége miatt, hogy végérvényesen is, dacból nem tanultam meg. Bár elkezdtem olvasni, tetszeni nem tetszett, a Psyché név még is annyira megmaradt az agyamban, olyan frappánsnak, de még is elegánsnak és különlegesnek tűnt, hogy gondoltam, miért ne. Kis paradox dolog, hogy ezt utáltam a legjobban, még is emellett döntöttem
2016. augusztus 24. 10:19
Volt barátnőmmel (igen, volt, mert elég csúnyán összevesztünk xD) szerepeztünk, és választani akartam egy rendes nevet, amit használhatok. A szerep szerint volt egy bátyám, aki nem más, mint Kim Himchan (B.A.P), ezért "felvettem" az ő nevét, és így lett belőle Kim Yeochan, amit lassan már 3 éve használok
Csak Starity-n egybe írtam ~
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.