Honnan ered a Nickneved?
2012. augusztus 12. 17:44
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Az igazi nevemből (Aliz). A 98 meg a születésem éve
2012. augusztus 26. 18:16
Még amikor régebben írtam az volt a nevem, hogy "Reena Lilyen Collins. A Reenából kihagytam egy "e" - t, és rövidítettem a Lilyent
2012. augusztus 27. 08:47
Régen Twilight fan voltam, Alice Cullen pedig a kedvenc szereplőm. Amikor írni/blogolni kezdtem, kellett egy név, de bármit kitalálhattam, cseréltem is le másnap. Aztán itt Starityn láttam egy cikket a modell Axente Vanessáról, aztán elkezdtem kombinálni, s végül megszületett Alice Axente. Ebből pedig ered az AliceBitch.
Ezt a nevet már 2010 óta használom, nem tudok megválni tőle. ^^
2012. augusztus 27. 08:50
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
nagy TVD fan vagyok és kedvenc lány szereplőm Katherine mindig ezt a nevet használom a számok meg csak úgy vannak
2012. augusztus 27. 16:54
Még a nyáron a barátnőmmel kitaláltunk egymásnak angol nevet. Röviden így, és ezért Ashleys. a nevem
2012. augusztus 31. 03:16
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Az egyik kedvenc sorozatomból a kedvenc szereplőm ihlette. A Beverly Hills 90210 Kelly Taylorjáról van szó egyébként. Amúgy is tetszik ez a név, és ugye a kedvenc karakteremet is így hívták a világ egyik legjobb sorozatában...valahogy megfogott *-*
2012. szeptember 06. 17:04
Éppen a The Last Song (Az utolsó dal) című filmet néztem, és amikor feltűnt Blaze, rögtön szimpatikusnak találtam, a nevéért pedig megőrültem. Szóval, ez a történet.
2012. szeptember 07. 14:49
Onnan, hogy az egyik kedvenc filmemben az egyik főszereplőt Skeeternek hívják.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: