Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 17:24
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.05. 17:23)
k.renáta! Netán Te írod a VV-forgatókönyvét?
Courtneyy! Ha én szerkesztő lennék, azt se hagytam volna, h a VV-sek adatlapja megjelenjen. Mivel ugye sztároldalon vagyunk - legalábbis elvileg.
Az meg a másik, amit Perlita írt
Courtneyy! Ha én szerkesztő lennék, azt se hagytam volna, h a VV-sek adatlapja megjelenjen. Mivel ugye sztároldalon vagyunk - legalábbis elvileg.
Az egy dolog, hogy sokan mit akartok, de ha egyszer ezek hozzák a lóvét az oldalnak...
2011. április 05. 17:25
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Kevesebb VV cikkel is tudnánk élni.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 05. 17:25
Idézet (dave095 @ 2011.04.05. 17:21)
Ezzel senkit sem akarok megsérteni, de én inkább múlt időben írnék. 
Tény, hogy egyre több a nem idevaló dolog - tartom a szép kifejezést
2011. április 05. 17:26
Idézet (Liafen @ 2011.04.05. 17:14)
Nem az juttatta vissza Évát a villába, hogy megmutatták a képeket... hanem az, hogy az Éva rajongók még szavaztak, a Gigi rajongók meg nem. Drága Gigit is vissza lehetett volna szavazni a villába, mert az ő csapatának sem volt megtiltva az hogy küldjenek sms-t.. ergo ugyanannyi esély.
egyetértek...
2011. április 05. 17:26
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
érdekes azért h a többi kiesett villalakó is meglepődött gigike előéletén. nem véletlen h nem ő ment vissza! ki kiváncsi állandóan arra h ő mit csinál a még szánalmasabb jerzy-vel!
2011. április 05. 17:27
DemiMoments egyetértek ! drága Gigikére miért nem szavaztak a nagy Gigi fanok ? nem volt megtiltva ... Hát mondjátok már meg mi olyan érdekes a Gigi - ben ? Az hogy napirenden enyhén fogalmazva lefekszik a Jerzy- vel meg h 2x felnyalja a konyhát ?... , és mit kell ezt már ennyire felfújni !? "Sajnos " Gigi nem jutott tovább , ennyi !
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. április 05. 17:28
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
nos, először is: korántsem 10 perc volt az az idő. másodszor: ezek a kifogások egytől-egyig feleslegesek, jó lenne beletörődni, hogy éva jutott vissza és nem pedig az a *pontpontpont* gigi. ennyi.
Manipulálják vagy sem, de ha mégis, a megrendezéséhez is kell tehetség.
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.05. 17:23)
k.renáta! Netán Te írod a VV-forgatókönyvét?
Igen, olyan fura volt olvasni a rengeteg foglalkozás után (színész, színész, színész, énekes) hogy Pultos. WTF?
Majd úgy 5 év múlva senki sem fog emlékezni a nevükre (főleg az első kiesőkére) Ennyi erővel lehetne adatlapja a BB-s kékhajú csajnak is - akinek nevére nem emlékszem, meg az ausztrál BB Andinak is - mind eltűntek a köztudatból, és ezek is el fognak.. szóval.
2011. április 05. 17:29
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Eszti és mi a jó az Évában? Hogy naphosszat szídja a másikat, köpköd, zabálja a gyógyszereit és iszik, mint a gödény.
Sőt inkább mi a jó ebbe az egész műsorban? mondja már meg vki!
Sőt inkább mi a jó ebbe az egész műsorban? mondja már meg vki!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.