RETEK Klub xD
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 18:26
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
tényleg manipuláció volt!!! 
RETEK Klub xD
RETEK Klub xD
2011. április 05. 18:34
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
ez egy nagy csalás volt....
2011. április 05. 18:36
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Egyértelmű,hogy Gigié volt az 51%,és azért csak 1% volt az eltérés,,hogy el lehessen hitetni a dolgot.Én amúgy eléggé meglepődtem,amikor láttam,hogy Gigié az 55%,mert én Évának szurkoltam.Meg van ez az egész manipulálva,de hát ezen már senki nem lepődik meg
Szemet szúrt az is,hogy Éva, miután megtudta,hogy ő jutott vissza a villába,meg is köszönte a szavazóinak,hogy behozták a hátrányát...(!) Kérdem én,honnan tudta,hogy Gigi vezet?
Arról pedig,hogy ki fog nyerni,meg van az új elméletem.Most ugye ha nem jön össze Évával, Alek elfogadja a feleségkereső műsort,ami persze a villában lesz.Szóval,így az az elméletem,hogy nem nyerhet,Béci meg a származása miatt nem,úgyhogy marad a napraforgó,Anikó...Ami elég fura Anikóban,hogy miután kiesett Dika,rögtön Bécihez,majd Évához rohant...Meg a pasiügyei.Mindenkire rámászik,aki mozog.Azt viszont remélem,hogy Erzsi és Laci nem jutnak be a döntőbe,mert elegem van abból,hogy az jut előrébb az erősek helyett,aki hallgat.Ja,és a feleségkereső műsorhoz visszatérve:milyen dolog már az,hogy Olivér már hírdeti,de Alekosszal még nincs megbeszélve?Manipuláció felsőfokon,nem szerelem a legfelsőbb szinteken...
Arról pedig,hogy ki fog nyerni,meg van az új elméletem.Most ugye ha nem jön össze Évával, Alek elfogadja a feleségkereső műsort,ami persze a villában lesz.Szóval,így az az elméletem,hogy nem nyerhet,Béci meg a származása miatt nem,úgyhogy marad a napraforgó,Anikó...Ami elég fura Anikóban,hogy miután kiesett Dika,rögtön Bécihez,majd Évához rohant...Meg a pasiügyei.Mindenkire rámászik,aki mozog.Azt viszont remélem,hogy Erzsi és Laci nem jutnak be a döntőbe,mert elegem van abból,hogy az jut előrébb az erősek helyett,aki hallgat.Ja,és a feleségkereső műsorhoz visszatérve:milyen dolog már az,hogy Olivér már hírdeti,de Alekosszal még nincs megbeszélve?Manipuláció felsőfokon,nem szerelem a legfelsőbb szinteken...
2011. április 05. 18:39
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Ugyan már emberek... Szerintem ebben semmi felháborító nincs, joguk volt hozzá, hogy felfedjék a fantomképeket. Plusz _ToTo_ -nak igaza van a százalékos résszel kapcsolatban, csak tudni kéne számolni. Amúgy meg a VV esetében én ilyeneken már meg sem lepődöm~
2011. április 05. 18:42
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Idézet
zezekuty
ez csalás gigi-nek kellet volna vissza mennie!! könnyen be perelhetik ezért az rtl - klubbot!!! :@
ez csalás gigi-nek kellet volna vissza mennie!! könnyen be perelhetik ezért az rtl - klubbot!!! :@
Ugyan miért perelhetnék be őket? Azért mert nem az nyerte akit Te vagy egy pár más néző akart? Vagy mert felfedték a fantomképeket, amihez amúgy joguk van? Ugyan...
2011. április 05. 18:43
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
várható volt,hogy Éva megy vissza.meg volt rendezve.mert ha Gigi ment volna vissza,akkor unalom és családias hangultat lett volna,így Évát juttatták be,hogy szítsák a vitákat.előre eltervezett,de őszintén,ki lepődik meg ezen?
2011. április 05. 18:43
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
zezekuty-naak teljeseen igazaa vaan
2011. április 05. 18:44
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Én Giginek szurkoltam, mert Évát utálom -.- Nekem is nagyon fura volt, hogy hogyan lehetet ilyen kevés idő alatt Évának ennyi százalékot kapnia, de asszem ezt soha nem tudjuk meg ...
Az amit az RTL szerkesztői mondtak: "Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtak mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek....", honnan tudják, hogy a többség nem Gigit látta volna szivesen a villában? Lehet ha nem mutatják meg a képeket a többség Gigit akarta volna. Erről ennyit. Azt hiszem bele kell mindenkinek törődnie és elfelejtenie, mert úgyse tehet semmit! :dry:
Az amit az RTL szerkesztői mondtak: "Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtak mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek....", honnan tudják, hogy a többség nem Gigit látta volna szivesen a villában? Lehet ha nem mutatják meg a képeket a többség Gigit akarta volna. Erről ennyit. Azt hiszem bele kell mindenkinek törődnie és elfelejtenie, mert úgyse tehet semmit! :dry:
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
ez a műsor nem arról kéne szóljon hogy a nézők döntenek el mindent nem pedig az Rtl? csak azért juttatta vissza Évát hogy legyen nézettség... milyen érdekes hogy ezen a párbajon 10 percenként mutatták az állást a többin meg csak 2-szer az egész műsorba :S :/
ha nem fedték volna fel a fantomképeket,akkor Gigi nyert volna
2011. április 05. 18:47
Idézet (zavodni @ 2011.04.05. 17:48)
HAHÓÓ,EMBEREK!!Ki veszi be ezt a sok hülye műsort?!Én alapból utálom a a VV-t,de az összes ilyen műsor meg van játszva...Ki hiszi el,h 1%-on múlt?Mert én nem..Szerintem itt előre megtervezték ki nyeri meg ezt az egész hülyeséget..Elnézést ha tévedek,de a mai világban sajnos nem a becsület a fontos,hanem a pénz
Teljesen egyet értek.Én is UTÁLOM a VV-t.
2011. április 05. 18:48
Manipuláció lenne? Lehet. De a nézők döntöttek, úgyhogy szerintem nem történt semmi szabálytalan.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: